40 Indretningsideer til et Vellykket Nørd Skrivebord

40 Indretningsideer til et Vellykket Nørd Skrivebord

læsning

Har du planer om at ændre dit kontor layout for i højere grad at matche din passion for nørdekulturen generelt? Vil du gerne vide, hvilken type skrivebord og hvilke farver du skal købe, så det passer godt til din opsætning? Spekulerer du på, hvilke ting du skal tilføje til dit skrivebord eller i dette rum? Så er du kommet til det rette sted!

Vi brænder for videospil (og især retro-gaming), electro-musik, japansk kultur, film og ikke mindst indretning, og der er intet mere spændende for os end at sammensætte rum i billedet af vores store passion for nørdekultur.

Derfor tilbyder vi dig i dag gennem dette blogindlæg 40 nørdede indretningsideer, så du kan hente din inspiration og sammensætte den indretning, der passer til dig! 

Lad os starte uden videre!

Hvordan opretter du dit nørd skrivebord ?

Det er sandsynligt, at du tilbringer meget tid foran din computer, især hvis du er gamer. Det er derfor vigtigt for dig at have et kontor, der er velindrettet.

Hvordan gør man det ? Først og fremmest kan intet være mere simpelt, du skal vælge en stol, der er behagelig for dig, en gamer stol for eksempel, noget til at optimere din kabelstyring for at undgå at kabler løber overalt og især noget til at forskønne dit gamer rum, så du kan føle dig godt tilpas!

Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal købe, skal du ikke bekymre dig, når du først har set alle vores bedste nørdede kontor ideer, burde du kunne finde det, der passer dig bedst, uden bekymringer!

X Indretningsideer til dit nørdede kontor

Nu er det tid til at vise dig vores udvalg! Der er noget for enhver smag! Fra mørke kontorer med farvet belysning til lyse kontorer med sollys! Og også klassiske skriveborde såvel som vinklede skriveborde! Lad os komme i gang!

Idéer til kontorindretning i nørdstil

nørd træ skrivebord
nørd skrivebord indretning
skrivebord nørd design
kontor for nørder
kontor nørd dekoration

For at hjælpe dig med at opbygge et perfekt setup har vi skrevet en artikel "Hvordan indretter du dit gaming-setup?" Tøv ikke med at tage et kig på den, du vil måske kunne lide den!

nørd stilfuldt skrivebord
computer nørd skrivebord
brugerdefineret skrivebord nørd
nørdet skrivebord med skærme
skrivebord deco nørd

Ideer til et nørd vinkel skrivebord

Nørd hjørne skrivebord
pc-nørd hjørne

Vil du have endnu flere inspirationer? Så er her vores bedste idéer til indretning af spil!

nørd hjørne skrivebord idé
nørd hjørne skrivebord indretning idé

Hvilke nørdede indretningsgenstande skal du tilføje for at forskønne et kontor ?

Nu hvor du har set disse 42 nørdede kontorindretningsidéer (ja, vi har tilføjet 2 som en bonus), er det tid til at designe dit rum!

Ud over eventuelt at tilføje en RGB LED-strimmel kan du også tilføje mange små dekorative genstande relateret til nørdekultur, videospil, film osv... såsom personlige sengelamper, lysekroner, neonlys, projektorer, klistermærker og mange andre...

Hvis du ønsker at få adgang til det største udvalg af nørdede dekorationsgenstande i Frankrig, skal du klikke direkte på billedet nedenfor! Du vil se, du vil ikke fortryde det!

 

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.