Bedste Emulatorer til Ps4

Bedste Emulatorer til Ps4

læsning

Du vil gerne have PS4, men du har (stadig) ikke denne konsol? Du har ikke budgettet til at købe en? Du foretrækker at spille på din PC? Uanset hvad årsagen er, har vi løsningen til dig: Emulering.

Og ja, der findes nu emulatorer, der kan simulere Sonys næstsidste konsol og køre PS4-roms på PC. Selv om konsolen stadig er ret ny den dag i dag, er emulering begyndt at sprede sig med stor hastighed, selv om den stadig er ufuldkommen, og der er langt færre emulatorer til denne konsol end til PS2 eller endda PS3.

I denne artikel præsenterer vi dig for 5 emulatorer, så du kan spille de eksklusive spil på PS4 på din pc. Når du er færdig med at læse, skal du blot prøve dem og bruge den, der passer dig (og virker) bedst. Lad os starte uden videre!

Universelle Controllere

Hvad er en PS4-emulator ?

For alle dem, der ikke ved, hvad en emulator er, er det på sin plads med en lille forklaring først!

Vi ved alle, at PlayStation 4 er 8ᵉ-modellen af PlayStation-spil platformen, som ejes og drives af Sony. En PS4-emulator er intet andet end en software, der er udviklet til at lade dig spille PS4-spil på din pc.

Den kopierer simpelthen PS4 til din enhed. Når du har installeret en af de emulatorer med nedenstående navn, kan du nemt spille PS4-spil uden at eje konsollen.

Det eneste, du skal gøre, er at downloade emulatoren og installere den. Du behøver ikke at betale en eneste cent fra din lomme.

Hvis du også nogensinde ønsker at kunne spille din Ps2 eller Ps3 på emulator igen, kan vores guide til de bedste Ps2-emulatorer og den til de bedste Ps3-emulatorer måske være interessant for dig!

De bedste PS4-emulatorer til pc i 2021

Der findes en lang række spil på internettet, og det kan nogle gange være lidt svært at vælge et spil. Det kan være en rigtig forhindringsbane!

Vi har sorteret de bedste navne for at gøre det nemt for dig at vælge den rigtige.

Så her er listen over navne, som du har ventet på:

1. PS4Emus

Dette navn dukkede op i 2013, og siden da har det løbende forbedret niveauet af PS4-spil på PC. PS4Emus er den bedste og mest pålidelige Sony-emulator, der er tilgængelig på internettet. Den har høstet mange positive anmeldelser. Hjemmesiden har også formået at opdatere sig selv regelmæssigt for ændringer og variationer.

Hvis du planlægger at installere denne emulator, skal du have en pc med mindst 3 GB RAM, og det mindste krav til operativsystemet er Windows XP. Denne emulator er også tilgængelig til MAC, Android- og iOS-enheder.

Emulator link: PS4Emus

2. PCSX4

PCSX4 hævder at være en af de bedste open source PS4-emulatorer til PC. Den kræver Direct X 12. Også denne emulator anbefales stærkt til high-end computere.

Det er bedst ikke at bruge den på computere med lav funktionalitet. Desuden kører den stadig i beta-tilstand, så du kan støde på nogle fejl og problemer, mens du bruger den.

Programmet er meget nemt at bruge, og både Windows- og Mac-systemer understøttes. Det kræver et 64-bit Windows-system mindst med Windows 7 installeret eller Mac OS version 10.13 eller højere.

Emulator link: PCSX4

3. Orbital PS4-emulator

Dette er et verdensberømt navn for PS4-emulatorer udviklet af Alexander. Det er en meget god emulator, der kun virker på high-end pc'er med mindst 16 GB RAM. Orbital PS4-emulator er meget populær på grund af sin store kompatibilitet.

Programmet er stadig under udvikling og kan derfor ikke bruges til at emulere kommercielle PS4-spil. Denne emulator er tilgængelig til Windows- og Linux-operativsystemer.

Emulator link: Orbital PS4 Emulator

4. SNESStation-emulator

Den bruges af mange gamere til at spille PS4-spil på en pc. SNESStation blev tidligere brugt til at spille PS1- og PS2-spil. I sit navn står SNES for Super Nintendo Emulator.

Hvis du vil køre filen på din egen ROM, skal du læse den via et USB-stik. Den er også kompatibel med Windows- og Mac-enheder. Det bedste ved navnet er, at det understøttes af PS1- og PS2-spilsystemer.

Emulator link: SNESStation

5. PS4 EMX

Dette er et andet populært navn på denne liste over de bedste PS4-emulatorer til pc. Denne blev udviklet i 2014 af Ghaststeam. PS4 EMX er i øjeblikket ikke tilgængelig og er under udvikling. Den er ved at blive lanceret i de næste par år.

Når den er tilgængelig, skal du bruge mindst 6 GB RAM for at køre denne emulator. Du har brug for en AMD/NVIDIA GPU og en processor på mindst 50 GHz. I første omgang vil den kun være tilgængelig for Windows-brugere og ikke for andre styresystemer.

Link til emulator: PS4 EMX

Konklusion

Du kan endelig spille alle dine PS4-spil på din pc uden at bruge en krone. Vi har givet dig navnene på de bedste PS4-emulatorer til PC. Nu skal du bare tage fat i din pc, Xbox- eller PS4-controller og begynde at spille, når din yndlings emulator er installeret.

Hvis du ikke har nogen controllere ved hånden, skal du ikke tøve med at tage et kig på vores samling af kompatible playstation-controllere. Du burde kunne finde det, du har brug for! Du skal blot klikke på billedet nedenfor for at få adgang til det!

Playstation controllere


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.