De 8 bedste plasmakugler

De 8 bedste plasmakugler

læsning

Er du træt af din almindelige lysekrone, der lyser hele rummet op? Plasma Kuglen er et perfekt valg, når det kommer til smarte lys. Ikke alene er det den mest interessante retro genstand, du kan have i dit hjem, men den tilføjer også en levende energi til dit soveværelse eller din stue. At have en plasmakugle ændrer energien i dit hjem.

Den er også kendt som en plasma lampe eller plasma skive og lyser op, når du rører ved den, hvilket er en perfekt demonstration af elektricitet. Det er en fantastisk gave til børn, fordi abstraktionen af plasmakugler hjælper børn med at blive interesseret i videnskab, og hvis de allerede er interesseret i videnskab, vil de elske den.

Udover det seje perspektiv er plasmakugler også en sjov tilføjelse til din boligindretning. Uden videre er her de 10 bedste plasmalamper, som vi kan anbefale, hvis du allerede er interesseret i denne vare!

De 8 bedste plasmalamper

Hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken plasmakugle du skal falde for, så er her uden videre vores udvalg af de otte bedste plasma lamper på markedet!

USB Plasma Kugle

USB plasmakuglen er en relativt lille plasmakugle, men en af vores favoritter på grund af dens mangfoldighed, nemme tilslutningsmuligheder og vigtigst af alt, lavt strømforbrug.

Det er en smuk blinkende elektrostatisk kugle på 7 cm i diameter, der aktiveres ved et enkelt tryk med fingeren på kuglen. En ideel anti-stress i en pause mellem to sessioner med arbejde eller spil på computeren.

USB Plasm Kugle

Den Aesthetic Plasma Lampe

En flot model, der minder os meget om lavalamper på grund af sin shakerform, som kan dekorere dit værelse og tilføre en unik atmosfære, når det er mørkt.

Det er et fantastisk produkt til at lære dine børn om ioner og elektroder, eller du kan også pifte din kontorindretning op med en plasma globus placeret på dit bord.

Det smukke flerfarvede lys, der strømmer ud fra midten, er fantastisk, når du rører ved en hvilken som helst del af globussen på langs.

Den er ca. 40 cm høj og 11 cm bred, en flot model. Den ret store størrelse af denne plasmabold gør det muligt for dig at placere den hvor som helst i dit hjem eller på dit kontor for et imponerende dekorativt touch.

Husk dog på, at buerne kun vil være synlige i et halvmørkt rum. Hvis du tager kuglen med udenfor, vil buerne ikke være mærkbare.

Aesthetic Plasma Kugle

Kranie Plasma Kugle

Denne gyselige plasmalampe vil være en perfekt gave til alle metalhoveder og andre fans af rockuniverset. De er en cool og klog gave, der vil gøre de mest indædte fans glade. For alle disse mennesker er denne plasmakugle ideel til at dekorere dit hjem eller endda et kontor.

Lavet af helvedes værksteder, kan vi uden kompleksitet sige, at det er et utroligt kunstværk. Den adskiller sig fra vores andre modeller ved sine blink af rød farve, der repræsenterer blod og død til perfektion.

En model, der både er fascinerende og skræmmende, hvilket skaber en perfekt kontrast på lynshowet. Installationen af denne plasma bold er meget nem at håndtere, den leveres med en strømadapter og kan tilsluttes den nærmeste stikkontakt. 

Kranie Plasma Kugle

Den Magisk Plasma Kugle (14 cm)

Den magiske plasma kugle er en meget let at bære og meget synlig plasmakugle. Med en kugle med en diameter på 8 cm og en 10 cm bred base for vores mindste model er det meget nemt at vælge denne klump til dit hjem eller kontor.

Denne model leveres med en plastikbase, men den er fast og holder den store glaskugle perfekt på plads. Der er tre funktionsmåder i denne plasmakugle, slukket, altid tændt eller reagerer på lyd.

Du kan læne dig tilbage og nyde de lilla linjer og buer, der udstråler fra midten af kuglen, mens du spiller din yndlingssang.

Det er et klassisk lys- og farveshow i dit hjem, der skaber en meget positiv stemning og bidrager til skønheden i din boligindretning. Hvis du også er fan af feelys, fiberoptisk lys eller dekorative lys, vil det være et godt valg for dig at købe denne bedste plasma kugle bold.

Magisk Plasma Kugle

Den Kinesisk Drage Plasma Kugle

Som navnet antyder, er dette en plasmabold med en repræsentation af et af de største symboler i Kina, dragen. Denne kugle tilbyder gennem dette eksempel et utroligt lysshow på en base med ikke kun en drage, men også en føniks, et stort symbol på udødelighed.

Den er 16 cm høj og 22,5 cm bred, og i modsætning til andre plasmakugler er kuglen mundblæst i hånden. Du skal blot placere din finger på en hvilken som helst del af globussen, og takket være ledningen af elektricitet gennem dig vil du opleve smukke lynnedslag ved dine fingerspidser.

Du kan skabe dit eget lynshow ved at tegne rundt om globussen. En fremragende gengivelse, der blander videnskab og asiatisk kultur, to universer, der ikke nødvendigvis er uforenelige set fra vores synspunkt.

Kinesisk Drage Plasma Kugle

Den Medieval Drage Plasma Kugle

Efter den kinesiske drage, den vestlige heroisk-fantastiske drage! En fremragende model for alle Ringenes Herre og nørdedekorationsfans. En af de bedste egenskaber, der adskiller den fra andre plasmakugler, er, at lynet ser lige så godt ud i dagslys som i et veloplyst rum om natten.

Du behøver ikke at placere plasmakuglen i et mørkt rum for at den fungerer korrekt, den kan placeres hvor som helst og skabe et lynshow for dig. Denne kugle mister ikke engang strøm selv efter uger og måneder af brug, så læn dig tilbage og rør ved en hvilken som helst del af kloden for at se de smukke lyn ske foran dig.

Medieval Drage Plasma Kugle

Elefant Plasma Kugle

Som navnet antyder, er det ikke kun en simpel dekorativ statue til stuen. Denne plasmakugle kan vise dig de forskellige virkninger af videnskabelige fænomener i forbindelse med elektricitet.

Installationen er ganske enkel, og du kan begynde at have det sjovt med det samme. Du kan bruge den som en sjov festrekvisit til dine julearrangementer eller bare læne dig tilbage og nyde lindringen fra lynnedslagets symfoni for at skylle dagens stress væk.

Elefant Plasma Kugle

Den Rød Plasma Kugle

Vi afslutter vores udvalg med den mest velproportionerede plasmakugle og en af de mest klassiske i vores øjne. Hvad kan være mere stilfuldt end en høg, der står på en imponerende væg? Jeg spørger dig!

Med sine dimensioner på 21,2 cm i højden og 19,1 cm i bredden vil den imponere med klasse overalt i din lejlighed. Den har en detaljeret base med utrolige skulpturelle effekter og en hvid glasskærm.

Rød Plasma Kugle

De spørgsmål, du stiller mest om plasmakugler

Nu hvor vi har præsenteret dig for de smukkeste plasmakugler, har du sikkert nogle spørgsmål om disse mystiske objekter. Vi besvarer dem nu!

Hvad er en plasmakugle ?

Du undrer dig måske over, hvad en plasmakugle er. Det er en glaskugle fyldt med en fusion af ædelgasser. Plasma er faktisk den fjerde stoftilstand, der består af ioner i stedet for molekyler. Det er et fast stof, en væske og en gas.

En højspændingselektrode sidder i midten af plasmakuglen, som skaber farvede lysglimt, når den kommer i kontakt med elektricitet. Når man rører ved den, passerer elektronerne faktisk gennem en og skaber et stort lysglimt, der danner smukke farver og mønstre.

Er plasma kugler sikre ?

De fleste mennesker tror, at plasmakugler ikke er sikre, men det er en misforståelse. På grund af deres udseende og aura bliver folk skræmt. Generelt er plasma kugler sikre og vil ikke skade dig, hvis du bruger dem korrekt.

Hver plasma lampe leveres med en brugsanvisning, og du skal sørge for at læse den omhyggeligt, før du bruger den. Brugsanvisningen indeholder instruktioner og brugsoplysninger, som du skal følge.

Du skal sikre dig, at du køber en plasmakugle af høj kvalitet fra en anerkendt leverandør, der er fremstillet af materialer af god kvalitet, for nogle gange kan de forkerte materialer, der anvendes i produktionen, skabe et problem for brugeren.

Det er en almindelig opfattelse, at hvis du lader en plasmakugle stå tændt i lang tid, vil den bryde i brand, men det er en myte. Tværtimod er plasmakugler et utroligt godt valg som natlys. Du kan lade den være tændt så længe du vil. Selv om plasmalampen bliver lidt varm, vil den ikke brænde dig som følge heraf. Som en sikkerhedsforanstaltning bør du undgå at røre ved den konstant i længere tid.

Hvad angår elektrochok fra en plasmabold, anbefales det kraftigt at holde metal væk fra den, da den kan give dig et elektrisk stød.

Plasmakugler opererer ved en meget høj frekvens, så små ting som ringe eller medaljer kan også være en mulig leder af elektricitet, hvilket kan give dig et alvorligt elektrisk stød. Det anbefales kraftigt at huske dette, når du bruger plasmakugler for at undgå uheldige oplevelser.

Hvad sker der, hvis du åbner en plasmabold ?

En plasmakugle kaldes også en plasmabæger, lampe eller kugle. Det er en gennemsigtig glaskugle, der er fyldt med en blanding af ædelgasser og en højspændings elektrode. De mest almindelige af disse ædelgasser er neon, argon og krypton. De smukke lysglimt, som vi ser i plasmakuglen, opstår, når plasmafilamenterne bevæger sig fra elektroden til glasset under påvirkning af elektricitet.

Elektroden befinder sig i midten af plasmakuglen, som er opkaldt efter dens opfinder, Nikola Tesla. Den kaldes en Tesla-spole. Hvis man åbner plasmakuglen, spredes gasserne i den og erstattes af den omgivende luft. Det er ædelgasserne, der skaber blitzene i plasma kuglerne.

Er der plasma i en plasma kugle ?

Nej, der er ikke plasma i plasma kugler. Plasma er i det væsentlige en ioniseret gas, der består af positive ioner og frie elektroner, som giver en samlet elektrisk ladning på nul. Som beskrevet ovenfor indeholder en plasma bold teknisk set plasmafilamenter, der skaber de farvede lys ranker.

Hvad er den bedste plasma kugle ?

Det er vigtigt at vælge den rigtige plasma bold, afhængigt af dine behov. Uanset om du vil give den i gave til nogen eller bare forskønne dit hjem, skal du sørge for at lave din research præcist og få den bedste plasma bold.

Vi har listet nogle af de bedste plasmakugler, du kan købe lige nu i hjertet af vores plasmakugle-kollektion. Du kan få direkte adgang til dem ved at klikke på billedet nedenfor!

Plasma Lampe

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.