Bedste Playstation 1 Emulatorer

Bedste Playstation 1 Emulatorer

læsning

PlayStation var en af de mest ikoniske spilkonsoller i historien og har givet anledning til en række legendariske spil. Den dominerede den femte generation af spilkonsoller med en ret stor margin med hensyn til salg, og mange franchises, herunder Final Fantasy, Tony Hawk, Tekken, Spyro, Resident Evil og mange andre, var fantastiske mainstream-succeser.

Hvis du spillede disse spil, da du var ung, og gerne vil spille dem igen, er her de bedste PlayStation-emulatorer til Android lige nu.

Der er ikke et væld af dem, men markedet for PlayStation-emulatorer er stort set lige så stærkt og godt som det kan blive. Denne liste har ikke ændret sig meget siden 2018, og vi forventer ikke, at den vil ændre sig i den nærmeste fremtid, medmindre en ny konkurrent dukker op af træværket.

For at forenkle tingene en smule anbefaler vi også enten ePSXe eller FPse, da det er de to største konkurrenter på dette område, og en af dem bør helt sikkert fungere for dig.

PS3 Controller

Bedste Ps1-emulatorer til Android

ClassicBoy Gold

Pris: Gratis / $5.99

ClassicBoy Gold præsenterer sig selv som en alt-i-en emulator. Den understøtter en række forskellige konsoller, herunder PlayStation, tre Game Boy-systemer, Nintendo 64, NES, SEGA og NeoGeo. Den tilbyder også en lang række forskellige funktioner.

Disse omfatter understøttelse af hardwarecontrollere, brugerdefinerbare touchscreen-kontroller, nogle lydindstillinger og de sædvanlige save- og load-states.

Dette er en god mulighed for dem, der leder efter flere emulatorer under ét tag. Emulatoren kunne godt trænge til lidt finpudsning, da den er lidt fejlbehæftet, men ellers fungerer den ganske godt.

EmuBox

Pris: Gratis

EmuBox er en af de nyeste PlayStation-emulatorer. Det er også et alt-i-en emulator program. Den omfatter flere konsoller, herunder SNES, Nintendo DS, NES og selvfølgelig PlayStation. Stabiliteten var anstændig under vores tests.

Den indeholder også save- og load-states, understøttelse af snydekoder, fast forward-tilstand og understøttelse af hardware controller.

Det er i bund og grund det bedste af slagsen. Det er ikke så konfigurerbart som noget som FPse, men det fungerer godt nok. Plus, det er helt gratis med reklamer. Vi vil også gerne påpege, at der ikke er nogen engelsk brugerflade i modsætning til Classicboy.

EPSXE

Pris: 2.99 $.

EPSXE er nok en af de to bedste PlayStation-emulatorer derude. Denne har en tendens til at være lidt nemmere at bruge. Den er også meget stabil. Den understøtter også split screen mode, save and load states, tilpassede kontroller, hardware controller support og OpenGL forbedret grafik.

Der findes også plugins, der tilføjer yderligere funktioner. Dette er et spil, du bør vælge, hvis du vil have noget, der virker lige ud af æsken. De eneste ulemper er manglen på en demo-tilstand og det forældede udseende af brugergrænsefladen. Ellers fungerer dette spil, og det fungerer meget godt.

FPse

Pris: €3.39

FPse er den anden af de to største PlayStation-emulatorer på Android. Denne kan i høj grad tilpasses. Den tilbyder grundlæggende funktioner som save and load-states, tilpassede kontroller, høj kompatibilitet og understøttelse af hardware controller.

Den har dog også en række avancerede muligheder, plugins og ekstraudstyr, der hjælper dig med at få spillene til at se perfekte ud. Du kan vælge bedre grafik eller gameplay afhængigt af din enhed. Ligesom ePSXe har denne software ikke en gratis version, som du kan prøve. Desuden er indlæringskurven for denne software stejlere på grund af dens store udvalg af muligheder.

RetroArch

Pris : Gratis

RetroArch er en af de mest berømte Playstation-emulatorer. Denne emulator kan også prale af cross-platform support. Den understøtter faktisk næsten alt, hvad du kan tænke på. Du downloader hvert system individuelt som et plugin.

Det betyder, at der er et ekstra kompleksitetsniveau i forhold til de fleste Playstation-emulatorer. Men hvis du lærer at mestre dette program, behøver du ikke lede efter et andet program i et stykke tid.

Det er vores erfaring, at PlayStation Core er relativt stabilt og fungerer ganske godt. Det er helt gratis (og open source). En anden mulighed, der fungerer meget som RetroArch, er Lemuroid (Google Play-link), hvis du ønsker den samme oplevelse i en anden pakke. Du kan også finde denne emulator på pc, mac og linux.

De bedste Ps1-emulatorer til pc

BizHawk

Pris: Gratis

Bizhawk er en anderledes Mednafen-drevet emulator, der fungerer rigtig godt for mere afslappede gamere. Dens virkelige appel ligger i dens speedrunning-muligheder. BizHawk giver speedrunnere mulighed for at bruge værktøjer, der ændrer gameplayet i retrospil.

BizHawk leveres med en række forprogrammerede hjælpefunktioner, som spillerne kan bruge til at ændre deres gameplay præferencer, indtil de er tilfredse. Det omfatter funktioner som tilbagespoling (til træningsformål, naturligvis) og optageenheder.

Ud over PlayStation-understøttelse er BizHawk kompatibel med snesevis af platforme. Hvis du ønsker at speedrunne på din pc, kan vi varmt anbefale at tjekke BizHawk ud.

 

bizhawk

Mednafen

Pris: Gratis

Når det kommer til alsidige emulatorer, der også emulerer PSX, skal du tage et kig på Mednafen, et alt-i-én-emuleringsprogram, der dækker en række systemer, såsom NES, PSX, Sega Genesis og Game Boy Advance.

Selv om det er en ret alsidig emulator, har Mednafen et par ulemper. For PSX-emulering skal du rippe dine egne PSX BIOS-filer. Desuden er Mednafen i sin kerne et kommandolinjeprogram, så du vil sandsynligvis gerne have fat i en god GUI, såsom MedGUI Reloaded, for at få en mere brugervenlig oplevelse.

Korrekt konfigureret er Mednafen en alsidig emulator med et væld af muligheder (og understøttelse af andre konsoller er et stort plus)

Xebra

Pris : Gratis

XEBRA er et PSX-emuleringsprojekt af den japanske udvikler Dr. Hell, som har til formål at opnå den mest nøjagtige og trofaste emulering af den klassiske Playstation med alle dens fejl og mangler. XEBRA kan fungere uden en BIOS-fil, men du kan også vælge at indlæse en PSX BIOS-fil.

XEBRA-emulatoren kan prale af stor kompatibilitet, selv om den ikke har den mest brugervenlige grænseflade sammenlignet med andre emulatorer. Det er måske ikke det mest brugervenlige førstevalg, men XEBRA er en god backup at have, eller endda at bruge som din hoved emulator, hvis du ønsker at gå i dybden med de tekniske detaljer i hardware emulering.

xebra emulator

Hvilke controllere skal du spille med på dine emulatorer ?

Du har nu en masse valgmuligheder med hensyn til de Ps1-emulatorer, du kan bruge. Hvis du vælger en android/ Ios emulator, har du ikke brug for en controller (eller en smartphone controller for at forbedre din spil oplevelse).

Hvis du derimod vælger at spille på en PC, Mac eller Linux, er der stor sandsynlighed for at du vil spille med en controller, og alle controllere, både PC og Xbox, kan bruges. Du kan også vælge en PlayStation 1-controller kopi med et USB-kabel eller via Bluetooth/Wifi.

Uanset hvordan du ønsker at opleve gameplayet på din emulator, vil du blive forkælet med valgmuligheder gennem vores samling af universelle controllere. Du skal blot klikke på billedet nedenfor for at få adgang til dem.

Universelle Controllere


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.