Bedste Playstation 2 Emulatorer

Bedste Playstation 2 Emulatorer

læsning

Du har ikke længere en Playstation 2, men du vil gerne spille Dragon Quest, Personna, Metal Gear eller Jak and Daxter igen? Eller måske har du bare ikke lyst til at tage konsollen ud af skabet? Uanset hvad din situation er, hvis du ønsker at spille ps2 uden at have den ved hånden, er du kommet til det rette sted!

I denne artikel giver vi dig de bedste emulatorer til denne konsol i 2021 for at kunne spille den på din pc eller din mac. Vi giver dig X af dem, og når du har valgt den, der passer bedst, er alt du skal gøre at starte den og spille!

Nok snak, lad os komme i gang!

Joystick og Gamepad

De bedste PS2-emulatorer til PC eller Mac

Her er de bedste PS2-emulatorer til PC til Windows 10 og Mac, som vi har testet og fundet effektive.

PCSX2

PCSX2 er den bedste PS2-emulator til PC, der findes i øjeblikket. Den har over 90% kompatibilitet til de mest kendte videospiltitler. Du kan tjekke dens kompatibilitetsliste for at se, om dit videospil er kompatibelt eller ej.

Den understøtter en brugerdefineret opløsning på 4096×4096 pixels, hvilket er nok til en usædvanlig klar skærm. HD-opløsningen er kombineret med anti-aliasing og tekstur filtrering for at få PS2-spil til at se bedre ud end før.

Med PCSX2 kan du gemme dine fremskridt når som helst i spillet. Du kan derefter genindlæse det uden at miste dine fremskridt i spillet. Denne funktion svarer til den quick save-funktion, der findes i mange spil i dag.

Emulatoren er kompatibel med alle controllere (PS3, Xbox360, Logitech osv.), forudsat at computeren understøtter dem. Sæt en controller i, og begynd at spille på PS2-emulatoren uden at vente på noget.

Som streamer kan du optage og optage dit gameplay i FULL HD med en tastatur genvej (F12 som standard).

Link til emulator: PXSX2

Retroarch

Den anden på listen er en PS2-emulator, der går til det næste niveau. Retroarch har en glat brugergrænseflade og en af de mest interaktive for en emulator.

retroarch

Denne PlayStation 2-emulator kan tilpasses ekstremt meget efter spillerens smag. Spillets ydeevne kan også justeres fra indstillingerne for at give en retro-følelse med ting som video shader-kalibrering, CRT-skærm osv.

Gamere, der leder efter en low-end PC PS2-emulator til PC, kan prøve denne online PS2-emulator (som af ukendte årsager er holdt op med at virke). Den kræver ingen installation eller download af programmer. Du skal blot gå til online-emulatoren og indlæse din ROM. De tilbyder flere dusin konsol emulatorer ud over PS2.

Du kan også spille online med andre konsol spillere via Netplay-servere. Vær vært for din egen Netplay-server, og nyd multiplayer-spil i din stue på din konsolemulator.

Streamere af videospil kan sende til Twitch.tv eller YouTube direkte fra PS2-emulatoren, ud over den almindelige videooptagelse og optagefunktion.

Emulator link: Retroarch

3. Spil!

Play! er en enkel og nem at bruge PS2-emulator til PC. Der er ingen yderligere funktioner ud over simpel PS2-spil emulering.

Der kræves ingen BIOS-download for at køre emulatoren. Der kan spilles over 1100 spil, og nye spil bliver gjort kompatible hver uge.

Desuden kan du indsætte op til 10 ROM'er ad gangen i emulatoren, hvilket skaber et anstændigt bibliotek af spil lige ved hånden.

Emulator link: Play!

4. nSX2

nSX2 er en PS2-emulator til Windows PC, der har eksisteret i over 18 år. Den understøtter PSX- og PS2-spil med bagudkompatibilitet.

nSX2

Ligesom Play! er denne emulator enkel at bruge. Du åbner en ROM, der findes på din computers lagerplads, og begynder at spille uden at skulle tage dig af yderligere indstillinger.

Link til emulator: nSX2

5. PS2Emu

PS2emu-emulatoren er en eksperimentel PS2-emulator, der udvikles ugentligt. GUI'en er ret simpel og er måske ikke egnet for nybegyndere.

Den nye emulator har kun en fuldskærmstilstand med et andet video- (spil)outputvindue til afspilning. Plugins til grafik, lyd og gameplay skal tilføjes i plugin-mappen for at emulatoren kan fungere korrekt.

Emulator link : PS2Emu

6. hpsx64

Den sidste på listen over de bedste PS2-emulatorer til pc er hpsx64. En open source Playstation-emulator, der har været under udvikling siden 2018.

ps2-emulator

Den har alle standard funktioner som f.eks. understøttelse af gamepad, video buffering, V-sync og meget mere.

Desuden understøtter emulatoren to gamepads til videoer som Tekken, FIFA osv. hvor to spillere kan konkurrere i spillet.

hpsx64 er i sin indledende udviklingsfase, så det er endnu ikke kompatibelt med en lang række spil. Du kan stadig spille PS2-spil på PC, som er lette at emulere.

Link til emulator: hpsx64

Hvis du ønsker at tage et skridt tilbage og spille dine Ps1-spil igen, kan vores artikel ''bedste PlayStation 1 emulatorer'' måske være interessant for dig.

Hvorfor er PS2-emulering så dårlig ?

PS2-hardwaren passer ikke godt til moderne GPU'er, hvilket resulterer i dårlig emulering på moderne pc'er og bærbare computere.

Selv om PCSX2 er i stand til at køre de fleste PS2-spil på PC. Den er fejlbehæftet og rodet på grund af dens forvirrende kodebase, der er svær at læse og forstå, hvilket gør det svært at komme videre med udviklingen.

Hvilken controller til at spille på en PS2-emulator ?

Som sagt tidligere i artiklen kan enhver controller gøre jobbet (PC, Xbox, PlayStation osv...), så længe den kan tilsluttes til din maskine enten via USB-kabel eller Bluetooth.

Hvis du ikke har nogen controllere, der kan tilsluttes til din PC, kan vores samling af universelle controllere være interessant for dig! Du vil kunne vælge den type controller, der passer bedst til dig! Klik direkte på billedet nedenfor for at få adgang til det!

Universelle Controllere


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.