De Bedste Alternativer til Twitch

De Bedste Alternativer til Twitch

læsning

Du er lige blevet udelukket fra Twitch, og du leder efter et alternativ til at streame? Leder du efter en streaming platform, der giver dig mulighed for at tage en redaktionel linje op, der ikke tolereres af Twitch-reglerne? Eller måske ønsker du blot at tage fat på et mindre konkurrencepræget marked? Uanset hvad dine grunde er, er du kommet til det rette sted!

I denne artikel præsenterer vi dig for en ikke-udtømmende liste over alternativer til Twitch, som du kan begynde at streame på, med deres fordele, ulemper, publikum og endda måder at betale deres skabere på.

Når du er færdig med at læse denne guide, vil du være perfekt i stand til at vælge den platform, der passer bedst til dig, så du kan starte eller genoptage din streaming karriere på gode vilkår! Lad os opdage alt dette uden yderligere forsinkelse!

Gamer Aesthetic Neon

Hvorfor søge efter et alternativ til Twitch ?

Lige nu bærer Twitch kronen af live streaming-websteder. Den stadigt voksende population af livestreamere fortsætter med at slå nye rekorder. Men ikke i lang tid!

Rejsen fra at være en aktiv spiller inden for livestreaming til en professionel streamer, der kan leve af det, er desværre ikke for alle.

At nå op på det øverste niveau af streamere med over 9,8 millioner aktive streamere og 29 millioner samtidige seere på Twitch på tværs af alle sprog kan være skræmmende, og det er det også.

Hvis du er en indholds skaber, der ønsker at tjene penge på dine livestreams, skal du sørge for at starte eller fokusere på den rigtige streaming platform. Twitch er naturligvis stadig en fantastisk platform til at tjene penge, og af den grund bør det være dit første valg.

Vi har faktisk skrevet en guide om, hvordan man tjener penge på Twitch, hvis du vil holde fokus på denne platform! 

stream og afspil

Men det er helt klart ikke en platform for de sarte sjæle, der ønsker at debutere i streaming for at blive en af de bedste streamere. Der er bogstaveligt talt tusindvis af streamere til hvert spil, og sektionen for livestreaming er mildest talt meget konkurrencepræget.

Men du må ikke opgive håbet! Hvis du kan skabe indhold, der vil appellere til mange seere, er det kun et spørgsmål om tid at komme til tops.

På den anden side har du mulighed for at bruge andre streamingplatforme som Twitch, hvor der er mindre konkurrence, men hvor du kan tjene lige så mange penge, hvis du holder dig til det.

Her er de bedste alternativer til Twitch i 2021, som du bør overveje at gå ind på.

De bedste alternativer til Twitch i 2021

1. YouTube Gaming

YouTube er ejet af Google, så det har meget mere at byde på end de andre Twitch-alternativer, som vi vil se på næste gang. I betragtning af Googles ry for seriøse onlinetjenester er dette et meget praktisk alternativ til Twitch.

Mens YouTube Gaming blev lanceret som en selvstændig app, er denne app blevet omdannet til et separat segment.

I øjeblikket har YouTube Gaming over 88 millioner brugere på verdensplan (i marts 2021), og dens brugergrænseflade er overraskende lig hinanden, bortset fra et par ekstra segmenter. Du får de anbefalede kanaler øverst, efterfulgt af de bedste live-spil, hvis omtaler genereres automatisk. Du kan også klikke på mere for at vælge det spil, du ønsker.

youtube gaming-banner

Streamere er opdelt efter spil og rangeret i rækkefølge efter seertal. YouTube Gaming er opdelt i to zoner: din region og verden. Da det er integreret med YouTube, kan du starte din livestream ved blot at vælge "go-live" efter at have klikket på "recorder"-indstillingen i menu linjen.

Brugergrænsefladen på denne streamingtjeneste er i top, du har en helt anden sektion til at styre din stream med flere muligheder til din rådighed. Du kan vælge tidspunktet for streamingen, vælge et webcam eller anden software.

Du har det hele til din rådighed, hvilket reducerer besværet med at integrere streaming software.

Live-transmittere kan tjene penge på påskønnelses klistermærker og super-chats, der sendes af seerne, hvor de kan vedhæfte et dollar beløb, der fremhæves for alle på chatten.

Du kan også helt tjekke vores artikel Twitch Vs Youtube, the ultimate head-to-head, hvor vi nedbryder de to platforme for at bestemme mellem dem!

2. Facebook Gaming

Efter YouTube Gaming er det bedste alternativ til Twitch Facebook Gaming, som er vokset markant i 2020, og som fortsætter med at vokse i 2021.

Antallet af aktive streamere og seere af Facebook Gaming er steget. Det bedste ved Facebook Gaming er inviteringsfunktionen, hvormed du kan bede alle dine venner om at synes godt om din kanal. At kunne udforske det indbyggede publikum kan være start brændstof for din kanal.

Når de synes godt om din kanal, vil de få besked om din Facebook live-video. På en måde går denne funktion langt i forhold til at øge antallet af seere uden at skulle vente på, at de besøger dit feed.

facebook gaming banner

 

Facebook Gaming's monetariseringssystem trækker en provision på 30 % fra dine medie indtægter, hvilket er meget bedre end Twitch (50 %). Derudover er din streaming side ikke begrænset til livevideo, du kan også dele lignende indhold via din Facebook-konto.

Brugergrænsefladen er meget intuitiv og let at navigere. Da den er integreret med din Facebook-konto, er det nemt at bruge selve platformen. Du skal oprette en separat side eller få administrator adgang fra andre sider for at begynde at streame. Det kan dog tage lidt tid at udfylde alle detaljerne og blive klar.

Du har endda adgang til mange analyseværktøjer, herunder bl.a. nyhedsfeed, annoncecenter og nyheder.

Når du klikker på Create Live, starter din stream på få sekunder via kameraet og broadcast-nøglen eller den parrede encoder.

Når din side er oprettet, tager streamet kun så lang tid, som det tager at udfylde stream detaljerne. I betragtning af den stadige vækst er Facebook Gaming virkelig et af de bedste alternativer til Twitch.

For en bedre sammenligning har vi også offentliggjort et blogindlæg om Twitch vs Facebook Gaming, du kan lære mere!

3. Theta. Tv

Et 3ᵉ alternativ stadig lidt kendt på den franske side, men meget interessant især med hensyn til aflønning, theta.tv er en streamingplatform baseret i San Jose, Californien, som udvikler sig med lynets hast.

Hvad gør denne platform unik? Den er direkte forbundet med blockchain og har sin egen krypto valuta, thetha coin og Tfuel (deres internt anvendelige krypto på deres platform), som man kan tjene både som streamer og som seer.

På denne platform er begge parter vindere, og du vil kunne have et alternativ til subs, som dine seere kan betale i Tfuel eller fiat. De vil også kunne donere til dig på disse to måder.

Det er også muligt at vinde mange andre gaver såsom emotes, plushies, shaker og andre kasser osv... Kort sagt, et godt alternativ, især hvis du allerede har en publikums base.

4. Steam

Steam gør meget mere end at distribuere digitale kopier af spil og giver dig mulighed for at spille mange spil. Du har mulighed for at sprede dit spil til dine venner ved at udsende det. Når du starter en udsendelse, kan du indstille, om dine venner kan deltage direkte eller anmode om adgang for at vise dine spil færdigheder til dine venner.

Selv om tjenesten ikke er lige så alsidig som Twitch eller Facebook Gaming, kan du bruge den til at have det sjovt med bare dine Steam-venner. Denne tjeneste er dog ikke for folk, der har til hensigt at tjene penge på den.

Er der et bedre alternativ til Twitch ?

Vi ville ønske, at der var, men det er der desværre ikke!

Twitch er kernen i spilstreamingbranchen, og trods forsøg fra YouTube og Facebook vil Twitch forblive den vigtigste drivkraft i en overskuelig fremtid.

Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal opgive dine drømme om at tjene penge på dine færdigheder inden for spil og indholdsfremstilling, blot på grund af konkurrencen på Twitch.

Det er sandt, at Twitch er den ideelle platform, selv om YouTube og Facebook tilbyder bedre andele. Den tilbyder ganske enkelt flere muligheder for monetarisering, udover det faktum, at dens publikum udelukkende er på udkig efter et godt stream, i modsætning til Facebook eller YouTube.

Vi råder dig også til at overveje, at Twitch bør være dit endelige mål, mens YouTube, Facebook Gaming eller andre platforme bør være dine foreløbige springbræt.

Twitch-banner

For at gøre det enkelt kan du tælle antallet af abonnenter og følgere på henholdsvis YouTube og Facebook Gaming. Brug de indbyggede analyseværktøjer, der er tilgængelige på disse to platforme, for at se, om det lykkes dig at få stabile tal. Når du gør det, skal du tjene penge på det!

Inviter dine følgere til Twitch

Lige nu er Facebook Gaming og YouTube Gaming perfekt detaljerede som byggestenene i streaming markedet på Twitch.

Så hvad angår alternativer til Twitch, er disse platforme (og Steam) kun alternativer, når :

  • Du ønsker at holde en redaktionel linje, der kan betragtes som ''ugrundet'' i Twitchs servicevilkår
  • Du er en ny spiller i branchen og ønsker at skabe dig et navn som en top streamer (og du er villig til at arbejde meget hårdt for det!)
  • Du ønsker at tjene penge nok på Twitch og gøre dine gaming færdigheder til et seriøst erhverv!

Sådan kommer du i gang som pro-streamer

At streame for sjov eller underholdning er ret ligetil, da der ikke er nogen forventninger. Men så snart du begynder at se på streaming som en karrieremulighed inden for gaming, bliver det en udfordring.

Turneringer og konkurrencer er en god måde at tjene penge på, men at gøre det samme fra en simpel livestream kan teste dine grænser.

Udover Twitch, som allerede er overbelastet, er der stadig flere tjenester, der forsøger at vokse og konkurrere med Twitchs dominerende position. Prøv at få våde fødder på alternative sider som Twitch og opbygge et navn, et solidt fundament, før du skifter til Twitch.

Hvis du ønsker at opgradere dit setup eller din indretning for at få et professionelt look og forbedre dit brand image, kan vores Aesthetic Gamer Decoration Indsamling måske være interessant for dig! Tag et kig ved at klikke på billedet nedenfor! Tastatur, mus, lamper, ledbånd, du finder alt hvad du har brug for!

Gamer Aesthetic Dekoration


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.