De bedste Ps3 Emulatorer

De bedste Ps3 Emulatorer

læsning

Har du ikke længere en PS3, men vil du stadig gerne spille dine yndlingsspil fra denne konsol, såsom Metal gear solid 4, Folklore, MotorStorm eller InFamous? Det er nu muligt takket være emulering!

I denne artikel vil vi præsentere dig for de 5 bedste PS3-emulatorer, som du kan bruge til at spille de eksklusive spil fra denne konsol igen! Det eneste, du skal bruge, er en Windows-pc og/eller en Android-smartphone (kraftig) til noget software.

Når du er færdig med at læse denne artikel, kan du prøve hver enkelt emulator og vælge den, der passer dig (og virker) bedst, og så er det eneste, der er tilbage at gøre, at starte spillet!

Lad os opdage alt dette uden videre!

Playstation Controllere

Sådan spiller du PS3 på pc eller Android ?

PS3-emulering er en populær spilkonsol-tjeneste, der gør det muligt for gamere at spille PS3-spil på computersystemer som Windows eller Mac og mobilsystemer som Android.

Play Station 3 er efterfølgeren til Sonys populære PS2-spilkonsol og er den første konsol til at bruge Blu-ray Disc som sit primære lagringsmedie. Den havde de bedste hardwarespecifikationer på tidspunktet for dens udgivelse sammenlignet med dens modstykke fra Microsoft.

Konsollen var også elegant bygget med et slankt design. PS3 var en kraftfuld og smuk videospilafspiller, der blev værdsat af masserne, især med sine populære titler som Metal Gear Solid 4, COD4: Modern Warfare, The Last of Us, Persona 5, Mass Effect 2 osv.

Emulatorerne er ganske velegnede til at køre på et PC-system på grund af den avancerede CPU- og grafikprocessor kapacitet. Windows- og Mac-pc'er er generelt i stand til at køre PS3-spil uden problemer.

eksklusive spil til ps3

PS3 er en high-end-spilkonsol og har gode hardware- og GPU-specifikationer. Hvis du vil spille spillet på Android, skal du muligvis bruge en smartphone med en solid CPU-GPU-kombination og et godt batteri.

I dag vil jeg i denne artikel fortælle dig om nogle af de bedste PS3-emulatorer til pc og Android-computere, som kan køre PS3-spil uden problemer.

En emulator er et system program, der gør det muligt for et computersystem at køre på et andet system ved at simulere alle operationer på systemet. Du har således ikke brug for nogen specielle værktøjer for at køre emulatorer. Så nyd high-end adrenalin spil på dit system uden problemer.

Bedste PS3-emulatorer til pc og Android

Her er uden videre de bedste PS3-emulatorer til Android og PC, så du kan spille dine eksklusive spil uden at skulle købe den brugte konsol igen.

1. RPCS3

RPCS3 er en gratis og open source-videospilkonsolemulator under udvikling til Sony PlayStation 3. Emulatoren kører i øjeblikket på Windows- og Linux-operativsystemer.

Emulatoren er i stand til at afspille 1068 spil ud af i alt 3074 spil. Mange gamere troede, at det ville være svært at emulere systemet på grund af arkitekturens kompleksitet, men de blev udviklet på et meget tidligt tidspunkt af udgivelsen.

De minimale system krav:

 • Windows 7 eller højere, moderne Linux eller BSD (64-bit)
 • 3 GB RAM
 • X86-64-processor
 • Grafikkort - OpenGL 4.3 eller højere, Vulkan anbefales.
 • Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable
 • PlayStation 3 .pup-system software fil

Link til emulator: RPCS3

2. Mednafen

Mednafen er mere præcis end PS3-emulatoren, hvilket betyder, at alt, hvad den gør, er tættere på en rigtig PS1. Det kan selvfølgelig betyde ingenting for din oplevelse af et bestemt spil; PS3-emulatoren kan gøre mange ting anderledes, men på måder, der aldrig er alt for vigtige eller som du aldrig bemærker.

ps3 gameplay

Men emulator udviklere forsøger normalt at være så nøjagtige som muligt, så udviklere og emuleringsentusiaster er opmærksomme på disse tests. Derudover kan Mednafen i høj grad tilpasses via nøgleordsmapping og giver dig mulighed for at spille nogle hardcore PC-spil.

Emulator link: Mednafen

3. ESX-PS3

Endnu en fremragende PS3-emulator til Windows OS, men der er nogle problemer med nogle spil. ESX kører de fleste PS3-eksklusive titler i native grafiktilstand uden problemer, men det kræver kraftig hardware til det. Selv om emulatoren er beregnet til forskning, er det stadig en god mulighed og er kompatibel med de fleste populære PC-spil.

Minimum system krav:

 • Windows 7 og nyere.
 • Processor: Intel/AMD-processor på 2,5 GHz eller højere med SSE3.
 • Grafikkort: En AMD/NVIDIA/Intel Direct X 10 GPU med 1 GB hukommelse og Pixel Shader Model 3.0.
 • RAM: 1 GB på Win 7/8/10 32-Bit, 2 GB på Win 7/810 64-Bit.

Anbefalede system krav:

 • Windows 7 og nyere.
 • Processor: Processor: Intel/AMD Quad Core 3,2 GHz CPU eller højere med SSE4.
 • Grafikkort: NVIDIA GTX 660 eller højere, ATI Radeon HD7870 eller højere med 2 GB hukommelse.
 • RAM: 2 GB på Win 7/8/10 32-bit, 4 GB på Win 7/8/10 64-bit

Emulator link: ESX-PS3

4. PlayStation Now

PlayStation Now (PS Now) er ikke en spilemulator i sig selv, men en cloudbaseret spilabonnements tjeneste. Platformen giver brugerne mulighed for at spille nogle få udvalgte PS2-, PS3- og PS4-titler ved at foretage en betaling for at få adgang, som derefter kan streames til pc'en.

Du skal bruge en DualShock 3, 4 eller Xbox-controller for at bruge tjenesten. Det anbefales også, at spillerne har en internet forbindelse på 5 Mbps for at få en god ydelse. 

PS3 controller

Online-streaming tjenesten vil fjerne enhver kompleksitet på grund af emuleringsarkitekturen. Desuden vil det reducere behovet for avanceret hardware, da spillet vil blive streamet online på Sonys servere.

Anbefalede system krav:

 • Windows 7 eller højere
 • Intel Core i3 3,5 GHz eller AMD A10 3,8 GHz eller højere
 • 300 MB eller mere; 2 GB RAM eller mere
 • Lydkort og USB-port
 • Internetforbindelse på mindst 5 Mbps

Service Forbindelse: PlayStation Now

5. PSeMu3

PSeMu3-emulator giver brugerne mulighed for at spille PlayStation 3-spil på deres computer. Det er en fremragende emulator, der er kompatibel med den originale konsol, PlayStation 1 og PlayStation 2, og brugerne kan spille spil fra Blu-Ray-diske eller ISO-filer. Denne gratis emulator er så nem at bruge, og den kræver ikke engang homebrew-spil.

Fra download til installation er opsætningsprocessen nem. Det skal bemærkes, at konsollens BIOS-filer er nødvendige for at emulatoren kan fungere. Den leveres heller ikke med nogen spil. Systemkravene til download af PSeMu3-emulatoren er Windows XP, Vista, Windows 7, 8 og 10 kombineret med en ZIP-kompatibel processor.

Derfor er PSeMu3 en stabil og tilfreds stillende emulator. Blandt alle de PS3-emulatorer, der er tilgængelige online, er denne gratis emulator et forsøg værd.

Emulator link: PSeMu3

6. Bizhawk

Bizhawk er ikke kun en PS3-emulator til Windows. Det er en emulator til flere systemer, der sikrer et problem frit gameplay. Udover at være kompatibel med PS3 er den også kompatibel med konsoller som Nintendo NES og SNES, Atari 2600, Atari 7800, Nintendo Gameboy og Gameboy Advance.

Hvis du er skeptisk over for Bizhawk, så lad os overbevise dig. Denne emulator er den bedste til hurtige kørsler i spil. Den er specielt designet til hastighedskørsler assisteret af værktøjer, der gør den til en af de bedste emulatorer til PS3. 

Grand Turismo 6

Det giver endda mulighed for at bruge bitmap-taster! Dens enkle brugergrænseflade, funktioner til at gemme og bremse og Lua-scripting-funktionen er blot nogle af fordelene ved Bizhawk. Og hvis du stadig ikke er overbevist, skal du vide, at det også understøtter in-game recording!

Vi forstår, at Bizhawk ikke nødvendigvis er alles førstevalg, når det kommer til valg af PS3-emulatorer, men dens ydeevne taler for sig selv. Tøv ikke med at give det en chance!

Emulator link: Bizhawk

7. PS3-emulator

Sony PS3 Emulator er en Android-emulator, der simulerer Sony's Play Station-spil på Android-telefonen. Det er nemt, du skal bare installere programmet og følge opsætningsskærmen.

Når installationen er færdig, kan du nyde spillene. Men da det er en transformation på tværs af platforme, fungerer de fleste af dem muligvis ikke korrekt, selv om du har en high-end smartphone.

Emulator link: PS3 Emulator

8. PPSSPP

PSSPP giver dig mulighed for at spille Sony PSP-spil på en smartphone. Med millioner af downloads og en gennemsnitlig bedømmelse på 4,2+ er det helt sikkert den bedste PSP-emulator på markedet.

PSP er en bærbar konsol fra Sony, der giver gamere mulighed for at spille alle de populære PS2- og PS3-spil med én konsol og én tv-boks. Så da det er en bærbar konsol, er PPSSPP-emulatoren optimeret i overensstemmelse hermed for at gøre det meste af den mobile skærmplads synligt spille PS3-spil.

drakengard 3

Emulatoren er ret solid og håndterer spil problem frit. Selv om der lejlighedsvis er forsinkelser her og der, giver PPSSPP dig generelt mulighed for at spille alle PS2-spil med en meget karakteristisk kontrol mapping.

PPSSPP understøtter mange spil, bl.a. Persona, Dragon Ball Z, Little Big Planet, Burnout Legends, Burnout Dominator, Final Fantasy: Crisis Core, Final Fantasy: Type-0, Monster Hunter 2 Unite og 3: HD Remake og meget mere. Den gode nyhed er, at det er tilgængeligt i Google Play Store til download.

Emulator link: PPSSPP

8. Classic Boy

En alt-i-en retrospil-emulator. En stor ros til udvikleren for at gøre livet lettere for ivrig videospilspillere. Til at begynde med understøtter emulatoren otte forskellige typer af emulatorer, herunder Play Station 1, Nintendo 64, Gameboy Advance, Gameboy Classics, Gameboy Color, NES. Sega Genesis og SNK NeoGeo.

Men som vi allerede har nævnt i begyndelsen af denne artikel, får du som standard ikke nogen forudindlæste spil til nogen af de otte ovennævnte emulatorer.

Hvad angår dens funktioner, understøtter den en trådløs gestus kontroller og en accelerometer sensor. Dette gør det ekstremt nemt at styre spil karakteren.

Den understøtter også touch screen-input fra grafiske knapper, muligheden for at ændre størrelsen og flytte disse knapper, understøttelse af et eksternt joystick til fire forskellige spillere, muligheden for automatisk at gemme spil med forskellige tidsintervaller og levering af brugerdefinerede indstillinger for spil størrelse og video filter.

rain ps3

Desuden er programmets brugergrænseflade selvforklarende og ret nem at bruge. Der er lige den rette mængde af funktionalitet til at give din skærm et rodfrit udseende.

Hvad angår anmeldelsen, har appen kun formået at få en anstændig 3,7 stjerner, hvilket skyldes, at de fleste af funktionerne er skjult bag en betalingsmur, hvilket tager noget af spændingen ved spillet væk. Alligevel gør muligheden for at spille forskellige emuleringsspil fra en enkelt app, at den bestemt er værd at prøve.

Emulator link: ClassicBoy

Hvilken controller til at spille på PS3-emulator ?

Med ovenstående emulatorer kan du spille PS3-spil på Android og Windows PC. Spillene kan køre problemfrit på PC på grund af de høje hardwarespecifikationer, men jeg vil ikke lyve for dig, det kan være lidt kompliceret, hvordan de fungerer på Android.

En emulator er software, der gør det muligt for et computersystem at opføre sig som et andet computersystem. Den simulerer det oprindelige system og giver dig adgang til programmet eller softwaren på forskellige operativsystemer.

Det eneste, du skal gøre nu, er at afprøve dem selv. Hvis du ikke har nogen xbox- eller playstation-controllere til at sætte i din pc eller endnu mindre joysticks til din smartphone, er et hurtigt kig på vores samling af universelle controllere et must!

Du vil være forkælet med valgmuligheder, når det kommer til den controller, du vil spille med, uanset om det er via USB eller Bluetooth. Du skal blot klikke på billedet nedenfor for at få adgang til det!

Universelle Controllere

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.