Gaming-stolen, det afgørende element i et Gaming Setup ?

Gaming-stolen, det afgørende element i et Gaming Setup ?

læsning

Har du nogensinde overvejet at investere i en gamingstol for at fuldende dit setup? Tænker du på, om det virkelig er det værd? Men endnu vigtigere, er det virkelig prisen værd? Det er det, som vi vil se lige nu!

Vi har været passionerede omkring videospil siden vores barndom, og hvert medlem af Gamer Aesthetic-kollektivet har oplevet gamer-stolen i løbet af deres ''karriere'' som gamere.

I denne artikel vil vi se, om denne form for kontorstol virkelig er værd at investere i og især i din situation. Vi vil også se, hvilken stol der ville være den mest velegnede i dit tilfælde, og hvilket budget du bør afsætte!

Lad os starte uden videre!

Skal jeg virkelig købe en gamer-stol ?

Gamer-stole er bestemt værd at investere i for folk, der bruger mange timer på at sidde foran en computerskærm. En gaming stol er designet til at afhjælpe dårlige siddevaner og lære dig en korrekt kropsholdning.

Kort sagt, hvis du ønsker at imponere dine venner på Discord med den nyeste model af gaming stol, og hvis stolens æstetik er vigtigere end dens funktioner, så er gaming stolen noget for dig!

Men hvis du er på udkig efter langvarig komfort, justerbare funktioner på næsten alle aspekter af stolen, konstruktion af høj kvalitet og førsteklasses komfort, så er en ergonomisk kontorstol dit bedste bud.

Selv om kontorjobs ikke kræver, at du skal manøvrere rundt om en kolossal 55-tommers skærm, som du gør, når du spiller videospil, er der en hårfin grænse mellem at have det sjovt og lide alvorligt. Dit behov for en behagelig siddeplads kombineret med spontan bevægelse er endnu større, hvis din gaming opsætning er en konfiguration med to skærme.

I de seneste år er e-sport og videospil generelt gået fra at være en travl niche til at være en væsentlig underholdningsform i verden. Mens e-sport engang var en del af sportsindustrien, er det blevet et marked i sin egen ret.

Gaming Stol

Denne overgang blev drevet af den voksende dækning på de almindelige netværk som ESPN. Den blev også delvist drevet af den frenetiske vækst i spillet Fortnite. Et overlevelsesspil, hvor 100 spillere konkurrerer i en multiplayer-kamp om at blive den eneste overlevende. Fortnite har rekordhøje 125 millioner spillere (var det virkelig nødvendigt at præsentere dig for det?!).

Efterhånden som videospil bliver forankret i mainstreamkulturen, er store annoncører, virksomheder, store medier og kunder alle opmærksomme på ethvert relateret produkt. Flere og flere mennesker beskæftiger sig med videospil indhold, hvilket betyder, at de har brug for de rigtige møbler og det rigtige spil udstyr for at kunne spille.

Med så mange mennesker, der spiller onlinespil verden over, bliver den virkelige dynamik, der er involveret i gameplayet, vigtig. Hvis du sidder i timevis, har du brug for en komfortabel gamingstol, der er ergonomisk designet til at holde din kropsholdning korrekt. Hvis du sidder på en hvilken som helst stol, risikerer du de gentagne belastningsskader, der er forbundet med langvarig computerbrug.

Hvilke skader risikerer du ved at spille for meget ?

At sidde i lange perioder kan forårsage mange skader hos online spillere. De fleste af disse skader er relateret til dårlig kropsholdning og øget pres på de intervertebrale diske.

Dette kan føre til degeneration af rygsøjlen eller skader på nerver og blodkar i forbindelse med rygsøjlen. Du kan også beskadige musklerne i hoften og skulderen, hvilket kan få dig til at gå forkert. Det er disse skader, der forårsager smerter i lænden, når du spiller, eller smerter i den øvre ryg, når du bøjer dig forover.

PC Gamer Stol

Skader som følge af gentagne belastninger i form af skader på albue, håndled og håndled er almindelige. Brug af joystick, tastatur og mus kan føre til skader som seneskedehindebetændelse eller bøjning af tenosynovitis. Disse skader viser sig normalt som milde til undertiden skarpe smerter i håndleddet, når du spiller, især hvis spillet indebærer komplekse bevægelser af controlleren eller gentagen og sammenlignelig brug af musen.

Nerveskader opstår, når man "klemmer" en nerve ved at lægge for stort pres på den eller på omgivende væv som knogler, sener, brusk eller muskler. De mest almindelige nerver, der rammes, er medianusnerven i håndleddet, ulnarisnerven i albuen og plexus brachialis under kravebenet.

Hvorfor har du absolut brug for en ergonomisk gamer-stol ?

Som vi nævnte, når du tilbringer mange timer siddende ved et skrivebord, kan din kropsholdning have en indvirkning på, hvordan din ryg har det. Alle online- og konsol spillere oplever dette - nogle mere end andre. Det er værre for dem, der bruger meget tid på at spille videospil, der kræver store overkropsbevægelser, mens de sidder ned.

Hvilke skridt kan du tage for at undgå ømhed, mens du spiller? Der er visse funktioner indbygget i de fleste ergonomiske gaming stole, så du kan få en ideel siddestilling næsten hver gang.

Kvalitet Gaming Stol

Der er 6 grundlæggende principper for ergonomiske skrivebordsstole, som gør dem ideelle til at sidde i længere tid, mens du fordyber dig i online spilverdener, ser YouTube-videoer eller får tæsk på Discord. Disse principper forklares mere detaljeret i artiklen.

  • Kontorstole er bygget med henblik på en jævn vægtfordeling og støtte.
  • De materialer, der bruges til at fremstille gaming-bordstole, er af høj kvalitet og langtidsholdbare.
  • Næsten alle aspekter af stolen kan justeres, lige fra armlæn til sædets dybde til spændingsregulering og hovedstøtter, så du kan maksimere justeringsmulighederne, så de passer til dig.
  • Ergonomiske kontor stole er designet til at være en del af et økosystem af en gamingstation med flere punkter, herunder alt dit øvrige ergonomiske udstyr som f.eks. tastaturer, kontrol puder og skærme.
  • Hver stol er designet til at være stilfuld og Aesthetic tiltalende, uanset hvilken gaming opsætning du har. I modsætning til de lyse, dristige farver på racerstole, som kan være uoverensstemmende med din rumindretning.
  • Når de lægges sammen med prisen på hele dit gaming-setup, er skrivebordsstole rimeligt prissat i forhold til alle de funktioner og den lang levetid, de tilbyder.

Den rigtige størrelse stol vil støtte din kropsvægt

Sørg for, at du køber en gamingstol, der passer til dine behov. Stolens sæder er den primære støtte for din kropsvægt, når du sidder. Men jo mere du læner dig tilbage, jo mere vægt overføres til ryggen. En ergonomisk gamingstol har det, der kaldes et "tiltområde" og kinematik, som er stolens evne til at efterligne kroppens naturlige drejepunkter og overføre vægten til ryggen.

Disse faktorer bestemmer hældningsområdet. Comfort Design-stole har forskellige højdejusteringer og forskellige kapaciteter med hensyn til den kropsvægt, de kan bære.

Hvis du køber din gaming stol fra et firma, der kender dynamikken og videnskaben om ergonomi, sparer du tid og forbedrer din kropsholdning. Der er forskellige kropstyper, der bruger disse stole, og det er vigtigt at få en, der er specifik for dig.

Dette hjælper med at fordele vægten væk fra din rygsøjle og holder dig komfortabel. Når en topografisk neutral sæde- og ryglænsstol er designet til at kunne bære en bred vifte af forskellige vægte og størrelser, giver den folk mulighed for at nyde fordelene ved en fint afstemt trykfordeling.

Vælg en stol fremstillet af kvalitetsmaterialer

Alle har et forskelligt komfort niveau, når det kommer til deres sæde. En spiller kan f.eks. være bange for at bruge et for blødt sæde, mens en anden spiller måske føler, at et for fast sæde vil gøre ondt i ryggen. Mange spillere har brug for lige nok polstring til, at deres skuldre stadig kan bevæge sig lidt frem og tilbage. Derfor skal du bruge et sæde, der er fast nok til at føles fast, men blødt nok til at være behageligt.

Gamer Stol Model

For at få en optimal siddeoplevelse skal du sørge for, at stolen giver tilstrækkelig støtte, samtidig med at du kan bevare en god kropsholdning og forblive afslappet. Den virksomhed, der leverer stolen, kan rådgive dig om de forskellige materialer, der er til rådighed. Nogle materialer er bedre egnet til ryglænet, mens andre er bedre egnet til stolens sæde.

Du bliver nødt til at lave lidt research for at finde den rigtige løsning. Du skal sikre dig, at de materialer, der anvendes til stolen, også kan modstå miljøskader, f.eks. spildt kaffe eller Red Bull. Det betyder, at du bør kigge efter gaming stole, der har en rimelig garanti, hvis der skulle opstå åbenlyse strukturelle eller kvalitetsmæssige fejl.

Din stol skal kunne justeres i alle henseender

Din krop bør ikke være for stiv, når du spiller. Du skal kunne bevæge dig en smule, men ikke for meget. Din stol skal have en vis fleksibilitet i sæde og ryg, så du kan bevæge dig fra side til side og fra ryg til front.

Du skal også kunne justere armlæn, sædets dybde, sædehøjde og hovedstøttens højde. Den bedste legestol kan tilbyde alle disse fordele, hvis den købes fra et firma, der er kendt for kvalitetslegestole.

Du har brug for flerpunktsstøtte!

De bedste ergonomiske spilopsætninger tilbyder først og fremmest god komfort, men hvad er det, der gør stolen til noget særligt? Det er fordi, at med hensyn til komfort og funktionalitet tilbyder stole dig en kombination af flere ting.

Orange Gamer Stol
Et andet vigtigt aspekt er stolens design og form. Mange af nutidens gaming stole har et mere sportsligt, racer inspireret design, selv om du bare sidder ved et skrivebord. Det, du betaler for i udseende, bør modsvares af ydeevne og brugervenlige funktioner.

Mange nye modeller er for futuristiske, hvilket gør dem lidt malplacerede på et moderne kontor. Men da de fleste mennesker spiller spil derhjemme, og COVID-19 giver dig mulighed for at arbejde på afstand, er det en god idé at investere i en gamingstol.

I sidste ende, hvad gør et gaming-setup cool? Er det LED-lyset på tastaturet, størrelsen på skærmen eller farven på stolens stof? Svaret er ingen af delene. Et virkelig cool setup ser sådan ud på grund af dets praktiske egenskaber og funktioner. Du har brug for en kombination af komfortabelt udstyr af høj kvalitet, der gør det muligt for dig at interagere med dine spilverdener så nemt som muligt.

Forestil dig, at du har alle disse forbedringer i spillet, men i virkeligheden sidder du i en spisebordsstol med lidt skrivebordsplads. Din spiloplevelse vil være begrænset.
Gamer Stol

Vælg et unikt og klassisk design

Et andet vigtigt element, som du skal overveje, er stolens design og form. Mange af nutidens gaming stole har et mere sportsligt, racer inspireret design, selv om du blot sidder ved et skrivebord. Det, du betaler for i udseende, bør modsvares af ydeevne og brugervenlige funktioner.

Mange nye modeller er for futuristiske, hvilket gør dem lidt malplacerede på et moderne kontor. Men da de fleste mennesker spiller spil derhjemme, og COVID-19 giver dig mulighed for at arbejde på afstand, er det en god idé at investere i en gaming stol.

I sidste ende, hvad gør et gaming-setup cool? Er det LED-lyset på tastaturet, størrelsen på skærmen eller farven på stolens stof? Svaret er ingen af delene. En virkelig cool videospilstation har det udseende på grund af dens praktiske egenskaber og funktioner.

Du har brug for en kombination af komfortabelt udstyr af høj kvalitet, der giver dig mulighed for at interagere med dine spilverdener så nemt som muligt. Forestil dig, at du har alle disse forbedringer i spillet, men i virkeligheden sidder du i en spisebordsstol med lidt skrivebordsplads. Din spiloplevelse vil være begrænset.

Hold prisen på din Game Config rimelig

Det sidste punkt er prisen. På dagens spil marked er det ikke ofte, at du kan finde videospil med store navne til usædvanligt lave priser, især ikke hvis de er til PS4, Xbox One eller PC. Dette er bemærkelsesværdigt, når det kommer til konsoller. Men som du vil opdage, er de fleste sætte løsninger rimeligt prissat til det dobbelte af prisen på et godt spil.

PC Gamer Setup

Det bedste ved en gaming stol er, at det er en langsigtet investering. Stolen vil altid være der, uanset om du spiller Fortnite i denne måned eller et af de nyligt udgivne spil. Hvis du ikke har budgettet til at købe dyre gaming stole, der er ud over det sædvanlige, kan du vælge en ergonomisk kontorstol på entry-level niveau med lignende komfort funktioner.

Den vil normalt have de fleste af de nyttige specifikationer, men ikke de stilistiske finesser, der gør den også til et Aesthetic behageligt køb.

Gamer-stolen: Et must-have for enhver gamer ? 

Der er ikke to mennesker i verden, der er helt ens. Vi er alle unikke, men vores kroppe fungerer på samme måde. At sidde er noget, som alle gør på en eller anden måde. Nu hvor onlinespil er vokset og fortsat finder nye fans hver dag, er det vigtigt, at folk overvejer virkningerne på deres helbred.

Mens der er bekymringer om vold i spil, spillernes kost osv. i mainstream-medierne, har vi valgt at fokusere på lændestøtte og kropsholdning.

Vi har valgt at fokusere på lændestøtte og kropsholdning. Det er et emne, som vi er meget optaget af og altid minder folk om. Hvis du har en stol, der er egnet til gaming, vil din krop være glad, og din gaming præstation vil være bedre.


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.