Hvad er de Bedste Åbningstider for Stream ?

Hvad er de Bedste Åbningstider for Stream ?

læsning

Mange, der forsøger at komme ind på streaming, spørger sig selv "hvornår skal jeg streame?". Ved at bruge websteder som Twitch Tools og Twitch Tracker kan vi se, på hvilke tidspunkter der er flest seere og færrest kanaler at se.

Efter at have analyseret statistikkerne fra Twitch Tools og Twitch Tracker står det klart, at de bedste tidspunkter for at streame en live stream på Twitch er mellem midnat og kl. 9.00. I disse timer er der stadig et rimeligt antal seere, men vigtigere er det, at der er langt færre kanaler, der kommer og konkurrerer med dig.

Når du begynder at streame, er det bedre at gøre det, når der er færre kanaler, end når der er flere seere. Lad os alligevel gå mere i detaljer og vise dig de bedste tidspunkter at streame på!

Gamer Aesthetic Neon

Streaming, når der er færre kanaler

Når du begynder at streame, anbefaler jeg som nævnt, at du gør det, når der er færre kanaler, frem for når der er flere seere.

Hvorfor? Du kan være en gaming GUD, eller du kan være sjovere end "Sardoche", men hvis ingen kender til din kanal, betyder det virkelig ingenting.

Hvis du sender i bedste sendetid (mellem kl. 11 og 23), konkurrerer du bogstaveligt talt med store streamere, som har tusindvis af loyale følgere.

Hvis du ser Twitch, selv om du kun gør det lejlighedsvis, ved du, at ingen seriøse streamere streamer hele natten. Det er fordi de ikke har behov for det. De er hovedattraktionen og vises øverst på kanallisten hver gang. 

twitch logo

Nogle af de store streamere laver af og til 24-timers streams, hvilket betyder, at de streamer til langt ud på natten, men det er ret sjældent og sker normalt kun under særlige omstændigheder, f.eks. i forbindelse med en kampagne af en eller anden art eller når de deltager i en særlig begivenhed.

Hvis du udsender en stream, når der er færre kanaler og færre navne at scrolle igennem, har din stream større chance for at blive bemærket og støttet. I stedet for at scrolle gennem hundredvis af kanaler vil potentielle seere kun scrolle gennem tyve til tredive, hvis du streamer sent om aftenen eller tidligt om morgenen.

Hvis du lytter til, hvordan nogle af de mest populære streamere kom i gang, vil du lære, at mange af dem startede ved at streame på mærkelige tidspunkter.

Det var, mens de streamede på disse tidspunkter, at de var i stand til at få anerkendelse og støtte til deres arbejde.

Da de først var i stand til at få tilstrækkelig støtte til deres stream gennem følgere, abonnenter, donationer osv. flyttede de til mere konkurrencedygtige streaming tider.

Streaming sent om aftenen, tidligt om morgenen og i weekenden

Som ny streamer bør du fokusere på streaming om natten, tidlig morgen og i weekender. Mere specifikt vil streaming mellem midnat og kl. 9.00 give din kanal de bedste chancer for at blive bemærket. Dette er især nødvendigt i weekenderne, hvor Twitch oplever et spids publikum (på grund af nørder, der bliver oppe hele natten ved deres computere).

Selv om det kan være svært at streame konsekvent på disse tidspunkter, især hvis du stadig går i gymnasiet, på universitetet eller skal på arbejde om dagen, vil streaming på disse tidspunkter give dig en fordel i forhold til de store streamere, der kun streamer i spidsbelastningstimerne.

Hvis du ikke kan streame om natten, anbefaler jeg, at du gør det enten sent om aftenen eller tidligt om morgenen, afhængigt af hvad der fungerer bedst for din tidsplan.

Hvis du f.eks. skal være på arbejde kl. 10, kan du overveje at gå tidligt i seng og vågne kl. 5 om morgenen, så du kan nyde fire timers streaming i spidsbelastningstiden, hvor der er mindre konkurrence (mellem midnat og kl. 9).

Eller hvis du f.eks. ikke har undervisning før kl. 14.00, kan du overveje at streame indtil kl. 3 eller 4 om morgenen.

twitch streamers

Streaming på ulige tidspunkter kan virke som en pligt, men hvis du virkelig ønsker at udvide din kanal, kræver det helt sikkert engagement og offervilje. Mange populære streamere fik deres start ved at sende deres programmer på ukonventionelle tidspunkter.

Gennem dedikation og opofrelse har de gjort deres kanal til det, den er i dag. Selv velrenommerede streamere med et anstændigt antal følgere holder tidlige morgenstreams for at få deres kanal til at vokse.

Selv nogle streamere med over en million følgere står stadig tidligt op for at streame. På trods af dette store antal følgere kan streamere have svært ved at konkurrere med de mest populære streamere i spidsbelastningstimerne.

Du har måske bemærket, at nogle streamers antal følgere har en tendens til at falde om aftenen, når konkurrencen er større.

Da selv populære streamere har svært ved at blive bemærket i Twitchs spidsbelastnings timer, kan du forestille dig, hvor afgørende det er at starte din kanal ved at sende streams i perioder uden for spidsbelastningstimerne.

Hvad hvis du kun kan streame i spidsbelastnings timerne ?

Den tidsplan, jeg nævnte, er måske den bedste måde at tiltrække seere på, men den tidsplan er ikke for alle.

Hvis du ikke kan streame sent om aftenen eller tidligt om morgenen, er du nødt til at gøre noget for at få din stream til at skille sig ud fra de andre top streamere. Det kan være at klæde sig på en bestemt måde, lege med følgere/abonnenter eller tilbyde freebies til abonnenter.

Der er mange kreative mennesker på Twitch, som er gennemsnitlige til det spil, de spiller, men de gør deres streams underholdende ved at klæde sig ud og underholde deres seere. At klæde sig ud og have en unik personlighed, mens du streamer, kan få dig til at skille dig ud fra de andre velrenommerede streamere.

En anden vigtig ting, vi anbefaler dig som nybegynderstreamer, er at interagere aktivt med dine 1. følgere/subs. Når du starter med at streame, har du sandsynligvis ikke mange seere, endsige følgere, og da du ikke har mange følgere, har du sandsynligvis heller ikke nogen abonnenter (endnu)

gamer streaming

Derfor er det vigtigt, at du forsøger at udnytte alle, der kommer for at se din stream. Tilbyd at spille med disse mennesker og prøv virkelig at få dem til at føle sig som en del af et fællesskab. Vi går mere i detaljer om dette koncept i vores artikel om, hvordan du kommer i gang på twitch!

Mange mennesker kan lide mindre streamere, fordi de er mere personlige og føler sig tættere på streameren, hvilket kan være en stor fordel i forhold til større streamere.

Endelig kan giveaways være en god måde at tiltrække folk til din kanal på. Giveaways kan koste dig nogle penge, men i det lange løb kan de hjælpe dig med at få mange følgere og abonnenter. Hvem ville ikke elske at modtage et gavekort eller V-Bucks bare for at følge eller abonnere på en kanal?

Det er bedst at undgå at konkurrere med de store fisk, når du lige er begyndt med streaming, men hvis disse gange er dine eneste streaming muligheder, vil de ovennævnte idéer hjælpe dig med at skille dig ud og tiltrække seere til din kanal.

Hvad er det ideelle live-tidspunkt ?

En anden vigtig faktor, som du skal overveje, når du begynder at streame, er længden af din udsendelse. Hvis du ønsker at blive anerkendt, bør du planlægge, at hver af dine streams varer mindst 3 timer.

Hvis du kan lave mere, er det selvfølgelig fint! Jo mere tid du bruger på at streame, jo større er sandsynligheden for, at du bliver anerkendt.

Selv om det ville være ideelt for disse timer at være mellem midnat og kl. 9, kan enhver streaming plan som nævnt ovenfor give din kanal en chance for at blive anerkendt.

Igen, du skal være konsekvent. Du er nødt til at etablere en tidsplan, som hver dag mellem de hvide timer og de hvide timer, du vil streame. 

twitch tapet

En specifik tidsplan gør dig og din kanal pålidelige og meget nemmere for seerne at følge. Tror du, at folk ville følge Zerator, hvis han ikke vidste, hvad tid han var på? Det samme gælder for dig.

Hvis du ønsker at streame mere end tre timer om dagen, men ikke alt på én gang, foreslår jeg, at du deler dine streams op.

Du kan f.eks. streame fra kl. 6-9 om morgenen og derefter kl. 20-23 om aftenen. Streamingtiderne vil være forskellige for hver enkelt person, og det er fint nok. Det vigtigste er at være konsekvent for at vinde tillid hos dem, du streamer for.

Anbefalet udstyr til dine første streams

Hvis du er interesseret i at streame, eller hvis du allerede gør det og ønsker at opgradere dit setup eller din baggrundsindretning, bør du tjekke det streaming udstyr, som vi kan anbefale nedenfor:

Sammenfattende er det en vanskelig opgave at lancere en ny streamingkanal på Twitch. For at få succes skal du have en effektiv strategi på plads, der hjælper dig med at skille dig ud.

Husk på, at de "gyldne timer" for streaming ligger mellem midnat og kl. 9 om morgenen, og du skal gøre dit bedste for at få så mange streamingtimer som muligt i disse tidsrum.

I disse timer er der færre store navne at konkurrere med og færre mennesker, der streamer, hvilket giver dig en meget bedre chance for at blive anerkendt.

Dernæst skal du huske at være konsekvent. Fastsæt de timer, du ønsker at streame, og hvor længe du ønsker at streame, og STILLE dig til det. Det er vigtigt at være en streamer, som seerne kan stole på.

Streaming kan helt sikkert være en pligt, men hvis du er dedikeret nok, kan du leve af at gøre det, du elsker.

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.