Hvad er de Bedste Twitch Bots ?

Hvad er de Bedste Twitch Bots ?

læsning

Hvis du er streamer eller overvejer at blive det, har du sikkert allerede spekuleret på, hvilke bots du skal bruge? Hvis ja, er du kommet til det rette sted!

Vi har sammensat en guide til de bedste værktøjer, som vi er stødt på i løbet af de sidste par år. Anbefalet af hundredvis af mennesker, som vi har interviewet, da de har startet deres streaming karriere på Twitch.

I denne artikel vil vi se, hvilke moderator bots, donation bots, analytics bots og promotion bots der vil være mest relevante for dig! Lad os starte uden videre!

Gamer Aesthetic Lamper

Hvad er bots på Twitch ?

Bots blev oprettet til Twitch for at hjælpe streamere med at moderere deres chat, så de kan fokusere på at skabe indhold og streame. Mens nogle mennesker har menneskelige moderatorer i chatten, tilbyder bots en enkel (og normalt gratis) måde til hurtigt at holde din chat organiseret og modereret.

De 8 bedste bots til dine Twitch-streams

Overlad det tunge arbejde til chatbots, der vil gribe ind i din chat. Disse bots vil hjælpe med at moderere chatten og give enkle svar baseret på populære kommandoer, som seerne kan spørge om.

Nogle af de bedste og mest populære er bl.a:

 • Nightbot
 • Streamlabs Bot
 • Moobot
 • PhantomBot
 • Botismo
 • Coebot
 • Deepbot
 • Wizebot

Vi har skrevet en stor og omfattende guide til hver af de ovennævnte botter, som du kan bruge på Twitch. Du kan begynde at læse den nu eller direkte begynde at prøve dem selv.

Nightbot

Den nemmeste Twitch-bot at bruge, opsætte og køre på alle streams. Det er også en af de mest populære bots på Twitch og YouTube.

Dens bedste funktioner er evnen til at fjerne spam (uanset om det er URL-links, fornærmelser, versaler eller emoji-misbrug), alt kan tilpasses, en perfekt funktion, hvis du ikke kan tåle, at dit community spammer chatten med emotes og emojis!

nightbot

Du kan også oprette Nightbot med planlagte meddelelser til at fremme dine andre sociale medier eller Discord-fællesskabet. Jeg ser mange, der bruger det til at minde deres chat om deres fundraiser eller den seneste YouTube-video.

Du kan også oprette stamgæster, som i bund og grund er en form for moderatorer, der ikke er underlagt spamfiltre (de kan sende links!) og har adgang til andre kommandoer, som du kan vælge at oprette.

Der er andre funktioner til rådighed:

 • Sanganmodninger
 • Gavetilbud
 • Komplette chatlogs
 • Synkronisering af dine Nightbot-kommandoer i Discord.

Streamlabs Bot

Tidligere kendt som ''Ankhbot'', blev den købt af Streamlabs, omdøbt og beholdt alle dens funktioner. Streamlabs Chatbot er tilgængelig på Twitch, YouTube og Facebook Gaming og kan bruges i Streamlabs OBS (SLOBS) eller som et eksternt værktøj for Windows-brugere.

Den blev udviklet for at være så nem at bruge som muligt, så streamere kan fokusere på deres spil, være kreative og interagere med deres publikum. 

streamlabs bot twitch

Med en chat, der er nem at bruge, mulighed for at administrere din kanaltitel, spilvalg og et næsten ubegrænset antal funktioner til at gøre din stream mere underholdende og engagerende for dit fællesskab. Kort sagt, et ret komplet værktøj!

Her er nogle af dets højdepunkter:

 • Kontroller
 • Funktionalitet til oprettelse af citater
 • Loyalitetspoint
 • Lydeffekter (SFX)
 • Anmodninger om sange
 • Moderation
 • Minispil

Moobot

Den kan tilpasses fuldt ud og giver dig mulighed for at bekymre dig mindre om chat-spam og fokusere på at skabe gode streams og indhold. Moobots brug af nogle af Twitchs største brugere er et bevis på dens styrke som et brugervenligt modereringsværktøj og et chat fællesskab instrumentbræt.

PhantomBot

En af de mest avancerede og dybdegående Twitch-bots, du kan vælge imellem, med fuld tilpasning, når du downloader den til din Windows/Mac-computer.

Den sælges som gratis, for evigt, og er også open source, hvilket betyder, at hvis du er god til udviklingsevner, kan du forvandle den til hvad du vil.

Fuld integration med Twitter, StreamLabs, GameWisp og StreamTip giver dig mulighed for at bruge alle de værktøjer, du allerede bruger, ét sted.

Arkade Rum Neon

Hold dig hydreret Bot

Afhængigt af længden af din stream sender Stay Hydrated Bot dig påmindelser.

Hvis du skriver "!hydrate brugernavn" i din Twitch-stream, vil Stay Hydrated Bot blive tilføjet som en mod, og påmindelserne vil begynde.

StreamElements Bot

Hvis du bruger resten af StreamElements produkterne, er denne bot et must-have. Med dens chatkontrol, spambeskyttelse, moderation og indbyggede timere er den nem at bruge og helt gratis!

Den mest interessante del af StreamElements bot er det, de kalder "moduler". Moduler giver dig mulighed for at forbinde din Twitter-konto, StreamElements-alarmer og inkludere minispil for at holde din Twitch-chat engageret og i dialog med hinanden.

Botismo

De kalder sig selv for en "chatbot-løsning", og i deres tilfælde er det ikke bare et markedsføringsbuzzword, men en god måde at beskrive Botismo og dens funktioner på.

Den kører på Twitch, YouTube og Discord og har et fantastisk dashboard til at overvåge din chat, moderere dit fællesskab og oprette en masse kommandoer, afstemninger, spamfiltre, tidsbestemte beskeder og en indbygget musikafspiller.

CoeBot

CoeBot er klart den mest ukendte bot på denne liste og fortsætter traditionen med alle de nyttige kommandoer og funktioner, som de andre bots indeholdt. Men en af dens fordele er, at de fleste af de brugerdefinerede kommandoer, som de andre værktøjer kræver, at du opretter, er indbygget for at spare dig tid.

coebot

DeepBot

DeepBot er et betalt værktøj, der tilbyder tilpassede donations sider, integration med OBS og chatspil blandt de sædvanlige robotfunktioner og -funktioner. Det bruges af over 30.782 streamere i øjeblikket.

Det er ikke det smukkeste værktøj i verden, men hvis de andre har svigtet dig, og du ønsker endnu mere tilpasning, er det værd at prøve!

Wizebot

Wizebot blev udviklet af én person i over 6 år, hvilket betyder, at det ikke kun blev bygget fra bunden til streamere, men at alt blev gjort omhyggeligt for at få det til at fungere perfekt.

 • Kommandoer, der skal bruges af streameren
 • Kommandoer til mod'et
 • Giv advarsler til seere, der bryder dine regler.
 • Tilladelsessystem
 • Citat-funktionalitet
 • Loyalitet og valuta
 • Anmodninger om sange
 • Rang og niveauer for seere
 • Bingo spil
 • Væddemål for seere
 • Automatisk donationssystem
 • Flere minispil

Betydningen af bots i din streaming karriere

''Værktøjer er utroligt vigtige for din Twitch-kanal, men de afgør ikke, om du får succes eller ej.'' Dette citat fra den amerikanske streamer Lemonpopz på Reddit er endelig ganske sandt!

"Da jeg først begyndte at streame, ville jeg gøre alting selv, lave min egen kunst, have de sejeste bots, sætte de fancy overlays på og sådan noget, men efterhånden som jeg voksede op, indså jeg, at jeg ville bruge mindre tid på at beskæftige mig med det bagvedliggende lort, som seerne alligevel er ligeglade med, og mere tid på at fokusere på min stream og mit indhold."

bot twitch

En meget interessant lektion, der minder os om, at alle de værktøjer, vi vil præsentere dig for, stadig er bonusser, og at kun de grundlæggende regler, som vi taler om i vores blogartikel om, hvordan du kommer i gang på Twitch, vil give dig mulighed for at opnå gode liv og opbygge dit eget fællesskab, når de først er blevet anvendt.

Dog er bots stadig meget interessante til at gøre dit liv lettere takket være deres relevante funktioner, der vil give dig mulighed for at animere dine streams og lette moderation, derfor vores præsentationsartikel!

Hvis du ønsker at forbedre indretningen af dit gaming setup, vil du kunne finde alle de RGB-led, neons, led strips du har brug for gennem vores store samling af Gamer Aesthetic dekorationer direkte tilgængelige ved at klikke på billedet nedenfor!

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.