Hvilken Streaming hardware Skal du Bruge for at Komme i Gang på Twitch ?

Hvilken Streaming hardware Skal du Bruge for at Komme i Gang på Twitch ?

læsning

Twitchs popularitet er eksploderet i de sidste par år takket være engelske streamere som Ninja, Dr. Disrespect og Shroud eller endda på den franske side med mistermv, Squeeze eller Gotaga, som har gjort platformen kendt.

Men du behøver ikke millioner af følgere (eller udstyr til en værdi af tusindvis af dollars) for at begynde at sende dine egne gaming-sessioner. Du har dog brug for et par essentielle ting for at levere en kvalitetsoplevelse til dine seere.

Er du ikke sikker på, hvor du skal starte? Bare rolig, vi guider dig gennem denne artikel til det udstyr, du skal bruge for at komme i gang.

Lad os tage et kig på alt, hvad du skal vide om det udstyr til streaming af videospil, du har brug for.

Mario Lysekrone

En mikrofon af høj kvalitet

Den indbyggede mikrofon i en bærbar computer eller et eksternt webcam er ikke nok, hvis du vil opnå et professionelt kvalitets niveau, når du streamer. Du er nødt til at investere i en rigtig mikrofon.

Men "høj kvalitet" behøver ikke at betyde "dyr". Der findes mange prisbillige mikrofoner, der er egnede til streaming, som du kan tilslutte til din computer eller bærbare computer via dens USB-port.

Hvis du vil have højere kvalitet, skal du dog tage et skridt videre end USB-forbindelsen, da mikrofoner i studie kvalitet kræver et lydinterface til brug med din computer.

For dem med et stort installations budget er dette den bedste løsning, hvis du ikke har noget imod at opsætte en ekstra enhed. Ellers er en USB-mikrofon helt fint nok (især i dine Twitch-streamingdage).

Se de bedste mikrofoner til streaming her!

Et popfilter eller en vindskærm

Har du nogensinde set nogen installere en cirkulær net lignende anordning foran deres mikrofon? Det kaldes et popfilter, og det er afgørende for at lette kvalitets optagelser.

Når vi siger ord med et "B" eller "P" i dem, forårsager den luftpust, der produceres af vores mund, en kort stigning i lydstyrken på optagelsen, hvilket resulterer i tør støj af dårlig kvalitet. Du har måske bemærket dette fænomen, når du ser andre streamere eller under interviews, hvor taleren bruger en bar mikrofon.

En vindskærm er et skum betræk, der ofte ses på mikrofoner under nyhedsdækning, og det har en lignende funktion.

micro streamer

Selv om en vindskærm er nemmere at installere (den glider blot over mikrofonen), kan den afskære de høje frekvenser i din stemme, hvilket kan resultere i en lidt dæmpet lyd, mens du taler.

Uanset det vil det for hindre dig i at overbelaste lyden under dine streamingsessioner. Hvis du leder efter det bedste valg, anbefaler vi, at du kigger på denne samling af vindskærme fra Thomann.

Et mikrofonophængsstativ

At placere mikrofonen på skrivebordet foran dig er ikke den ideelle måde at optage lyd på.

Hvis du ikke ønsker at sidde på hug hele tiden, mens du taler i mikrofonen, skal du øge forstærknings værdien (dette styrer mikrofonens følsomhed).

Selv om det er rart at kunne sidde oprejst og tale, vil en mikrofon med forstærknings værdien indstillet til maksimum helt sikkert optage en masse hvid støj. Det drejer sig bl.a. om aircondition enheder, forbipasserende biler og endda stemmer fra folk i andre rum.

En mikrofon med høj forstærkning, der opfanger høje lyde (f.eks. en hund, der gøer, eller en dør, der smækker), kan også forårsage en drastisk lydspids, som dit publikum ikke vil sætte pris på.

Det er bedst at bruge et mikrofonstativ, som du kan fastgøre til siden af dit skrivebord eller en anden overflade i nærheden. På den måde kan du justere mikrofonen til en ideel afstand fra dit hoved, mens du taler.

streamer

Hvis du foretrækker det, kan du endda strække stativets arm ud over dit hoved og montere mikrofonen på hovedet, så du kan optage uden at mikrofonen er i vejen for din videooptagelse.

Vi anbefaler mærket FIFINE, når det gælder mikrofonophængsstativer. De leveres endda med en vindskærm.

Når vi taler om video, skal du også bruge...

Et webcam

Dit publikum vil ikke kun se, hvem du er, men de vil også gerne se, hvordan du reagerer på forskellige situationer, mens du optræder. Det er i din bedste interesse at få et eksternt webcam til at optage dig selv, da indbyggede kameraer ofte er berygtede for deres dårlige kvalitet.

Mange webkameraer på markedet er designet til streaming og giver dig mulighed for at optage med 30 FPS i 1080p-kvalitet. Du kan gå videre og optage i 4K-kvalitet, men kun seere med en skærm, der kan optage i 4K-opløsning, vil kunne nyde det.

Derfor vil 1080p-opløsning være fint til dine streaming sessioner, da alle standard skærme kan håndtere denne kvalitet.

Et optagekort

Hvis du spiller pc-spil, mens du streamer, har du ikke brug for denne enhed. Du kan bruge software til at optage din skærm, mens du spiller, så dit publikum kan se med.

Hvis du derimod har planer om at streame konsol spil, skal du bruge et capture card.

Heldigvis findes der kort, som du kan tilslutte til din computers USB-port for at gøre processen så enkel som muligt. Derfra kan du tilslutte din computer og dit tv til HDMI-porten.

lol gameplay

På den måde kan du streame dit spil i high-definition, selv mens du spiller.

Hvis du ønsker at komme hurtigt i gang med platformen, når du har fået alt dit udstyr på plads, anbefaler vi, at du tager et kig på vores guide til, hvordan du bliver Twitch-partner!

Andet udstyr, der er nødvendigt for at starte streaming

Nu hvor vi har set alt det lyd- og videoudstyr, du skal bruge for at starte din streamer-aktivitet, skal du naturligvis bruge en krigsmaskine, der kan fungere som en pc til at køre dine spil med alt det nødvendige tilbehør (tastatur-mus, tæppe osv. ...).

Det er dog ikke alt! Da du bliver nødt til at investere i et webcam for at kunne vise dig selv til dine tilskuere, skal du indrette dit optage rum og gøre det professionelt. Til det er der intet bedre end Gamer Aesthetic dekorationsartikler som lamper, led-bånd, neonlys, plakater og mange flere til at skabe en unik baggrund.

Hvis du ønsker at fuldende din indretning, kan vi kun anbefale vores egen kollektion af Gamer Aesthetic indretning for at skabe en nørdet indretning, der passer til dig og får dig til at skille dig ud. Klik direkte på billedet nedenfor for at få adgang til det!

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.