Hvilket Spil Skal du Streame på Twitch ?

Hvilket Spil Skal du Streame på Twitch ?

læsning

Hvordan vælger du, hvad du vil spille på Twitch? Hvordan opdager du hullerne på Twitch (og andre streamingplatforme)? At vælge et spil (eller en kategori) til at streame på Twitch er et af de sværeste valg at træffe, og en af de beslutninger, der vil have størst indflydelse på din succes.

I denne artikel giver vi dig vores bedste tips til, hvordan du finder spil, der egner sig til nybegynderstreamer, så du ikke drukner i massen af platformens største streamere.

Lad os finde ud af det uden videre!

Ghostbusters Neon

Skal du spille de mest populære spil i øjeblikket ?

Det vigtigste råd, vi kan give dig, er ikke at spille et spil, fordi det er "populært" eller "cool". Du skal spille et spil, som du virkelig kan lide, som du brænder for, eller som du ved meget om og ønsker at dele med dit publikum.

Det kan også hjælpe at være god til spillet... Du behøver ikke at vælge ét spil at fokusere på. Du kan vælge, hvad du vil, når du vil, det kaldes at være en "generalist streamer", men det kan gøre det sværere at vokse og differentiere sig.

Overvejer du at blive en generalist streamer? Vi har listet alle fordele og ulemper i denne artikel!

Skal jeg blive en generel streamer ?

Det typiske råd fra andre streamere er at vælge et Twitch-spil på "andet niveau". Så i stedet for at spille aktuelle favoritter som League of Legends, Fortnite, Valorant og Hearthstone, så prøv at spille spil som DOTA2, Magic The Gathering eller andre meget mindre kendte indie-spil.

Selvom vi er enige i princippet, da det giver dig en chance for at skille dig ud fra andre spil, vil nogle spil allerede have deres dedikerede streamere til at bryde igennem. Hvis din viden eller dine færdigheder er mangelfulde, vil du ikke se de visninger, du ønsker. 

Forskellige typer af spil

Det er ekstremt svært at blive opdaget på Twitch, og hvis der er tusindvis af andre mennesker, der spiller et spil, og du hopper ind i det, hvordan vil du så blive fundet?

Tænk over, hvordan du vil skille dig ud, hvordan du vil promovere dit indhold, og hvordan du kan få nye folk til at se dit stream.

Hvordan vælger du et mindre populært spil at streame ?

Og lad os nu se på de bedste måder at se, om de spil, du vil spille, er populære på Twitch. Til det vil vi give dig x tips, der kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg og skille dig ud. Lad os komme i gang!

Gennemse Twitch-platformen

Det virker måske indlysende, men før du streamer et spil, hvorfor så ikke bruge platformens app eller websted og se, hvem der ellers streamer det? Er der tusindvis af mennesker, der ser det? Vil du være i stand til at komme igennem mængden, eller er der overhovedet en mængde til at begynde med?

 

Twitch Spil

Er der andre, der kører det spil, du vil spille, i øjeblikket? Hvis der ikke er nogen, kan det være en stor mulighed for, at folk, der søger efter spillet, ikke finder noget resultat.

Jeg prøvede engang at streame Steep på PS4 og så knap 22 gennemsnitlige seere, fordi ingen andre spillede det, og seerne søgte bare efter spillet for at tjekke det ud, før de købte det (brugt)!

Men det faktum at der ikke er nogen seere kan også vise at der ikke er nogen interesse i at se nogen spille dette spil. I et andet eksempel streamede jeg Offworld Trading Company flere gange, men oplevede lave seertal og lavt engagement, fordi spillet kun havde et nichepublikum, og hvad vigtigere er, det er nu fem år gammelt.

Tetris Lampe

Brug af analyseværktøjer

Den hurtigste måde at finde ud af det på er ved at bruge websteder som TwitchTracker eller Sullygnome. Det er naturligvis fremragende værktøjer til at se, hvad der fungerer bedst på det amerikanske marked og overføre det til det dansk marked, som ofte er bagud. 

Sullygnome statistikker for et spil

Du kan også teste ved at sende nogle mere eller mindre kendte spil i et par timer og se, om du får engagerede seere eller ej. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvilke spil du ønsker at sende i fremtiden.

Ved at analysere kategorierne og de forskellige Twitch-tags

Med indførelsen af tags giver Twitch streamere endnu bedre muligheder for at finde flere spil at spille. Brug søgelinjen og filtrene til at finde lignende spil til de spil, der måske er for store for dig.

Brug af filtrene på YouTube-platformen

Du kan søge på YouTube for at se, hvilket indhold der bliver lavet i forbindelse med et spil, og bruge filtrene til at se, om indholdet er blevet uploadet for nylig, og om det er blevet set i stort antal.

Analyse af YouTube-spil
Cryofall Let's play

Dette kan indikere spillets popularitet uden for Twitch og give dig et bedre indtryk af spillets popularitet. Du kan f.eks. se på ovenstående skærmbilleder, at spillet Cryofall ikke (eller ikke længere) er så populært et spil.

Bedste Twitch-analyseværktøjer underudnyttet:

Selvom de er meget brugt af amerikanske, australske og andre engelsktalende streamere, er disse værktøjer ikke særlig kendte i Danmark.

Så efter vores ydmyge mening er det en god måde at gribe mulighederne for at differentiere sig fra andre indholdsskabere, ved at finde guldkorn, der ikke er særlig kendte på den dansk side, uafhængige spil og mange andre.

Nok snak, her er vores liste!

TwitchTracker

Som set tidligere giver dette værktøj dig alle oplysninger om din egen stream, dine favorit streamere eller de spil, der er spillet på Twitch i løbet af de sidste 30 dage. 

TwitchTracker-rangering

Vi anbefaler, at du prøver det for at finde ud af, hvad der virker for dig eller andre, og hvilke spil der er værd at prøve.

TwitchStrike

Dette værktøj er et godt alternativ til TwitchTracker og giver dig ikke kun mulighed for at se, hvilke spil der er populære på hvilke tidspunkter, men også hvor mange seere der ser med efter antal broadcastere.

Det viser også, hvilke spil der kun er populære for de største streamere, og hvilke seervaner der er. For eksempel når Subnautica sit højeste antal seere om tirsdagen. Så det er måske ikke den bedste idé at sende det torsdag morgen...

Du kan oprette din egen konto og oprette en liste over spil, så du hurtigt kan se, hvad der er værd at streame i øjeblikket.

Hvad skal streames

Her er et fantastisk 3ᵉ værktøj fra det amerikanske marked, der giver dig mulighed for at spotte kampe, der har "high viewership, but few channels that are streaming them", så du kan få den bedst mulige effekt, når du streamer.

Selvom What to stream ligesom de tidligere værktøjer er mere skræddersyet til engelsktalende, kan det være en god måde at få fat i nuggets til at gøre sig til på den franske side.

Sullygnome

Det er måske ikke kønt at se på, men de data, du får, er meget interessante. Du kan få nogle ranglister over de mest populære spil efter mere eller mindre nyere periode (3 dage gamle, 7 dage gamle, 14 dage gamle osv...).


Sullygnome Stats

Skil dig ud på andre måder

Nu hvor du har din liste over spil ved hånden, skal du skille dig ud på andre måder for at få succes med at tiltrække et publikum til dine streams! Dette kan gøres ved at kommunikere med dine seere, din personlighed, dine in-game færdigheder eller endda ved din indretning, der er synlig fra dit webcam.

Dette sidste tilfælde er ofte underudnyttet af alle nybegyndere streamere (og også mere erfarne) og med urette, fordi en smuk indretning med dekorative genstande relateret til nørdekulturen, en afdæmpet og farvet led-belysning vil afspejle din passion og vil give dig en vis legitimitet i øjnene af dine næste nye seere.

Det er derfor et punkt i vores øjne, der ikke må forsømmes! Hvis du ønsker at forbedre dette punkt, tilbyder vi et bredt udvalg af Gamer Aesthetic dekoration direkte tilgængeligt fra billedet nedenfor!

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.