Hvor Meget Tjener en Twitch Streamer ?

Hvor Meget Tjener en Twitch Streamer ?

læsning

Har du nogensinde tænkt på at blive streamer for at kunne leve af din passion for videospil? Undrer du dig over, hvor mange penge denne aktivitet kan indbringe? Har du brug for en masse abonnenter og tilbagevendende seere for at kunne streame på fuld tid? Så er du kommet til det rette sted!

For at hjælpe dig med at få et klarere billede af, hvor meget en Twitch-streamer tjener, har vi sammensat en guide med forskellige gennemsnitlige lønintervaller afhængigt af det publikum, du måtte have. Vi beskriver også detaljeret, hvor meget de største streamere på Twitch-platform formår at generere og andre oplysninger, der er lige så relevante for dig!

Når du er færdig med at læse dette blogindlæg, vil du kunne få en god idé om, hvad streamer branchen betaler, og du vil selv kunne beslutte, om du vil prøve det.

Lad os komme i gang uden videre!

Gamer Aesthetic Neon

Twitch - Platformen

Twitch er en platform for live-video streaming, som internetbrugere bruger til at dele deres spil oplevelser med andre. På det seneste har Twitch også integreret andre genrer end spil, f.eks. chat og en musiksektion.

Vi fortæller dig alt dette, men du bør kende denne platform meget godt. Som du ved, er Twitch den mest anvendte og foretrukne streaming platform for de fleste streamere på grund af dens popularitet og store publikum.

Desværre er det også et tveægget sværd, fordi konkurrencen på denne platform også er meget stærk.

Der findes andre streaming platforme, men da Twitch stadig dominerer markedet, virker det mere relevant at fokusere på antallet af streamere, der er til stede på denne platform!

Hvad udgør en streamers indkomst på Twitch ?

Twitch-streamers lønninger er baseret på en række elementer såsom donationer, Twitch-affiliates' kampagner og sponsorater. Derfor har en Twitch-streamers løn ikke et specifikt månedligt grundlag, men afhænger snarere af hans præstationer og publikum.

Streamere med et større publikum vil næsten altid tjene flere penge, da sandsynligheden for donationer stiger, for ikke at nævne at sponsorer foretrækker dem med et konstant stort publikum.

 

streamer twitch

1. Donationer

Donationer er den mest almindelige indtægtskilde for Twitch-streamere, især dem med et publikum på 10.000 eller mindre om dagen. Da de ikke er store nok til at tiltrække sponsorer eller reklamer, er donationer den vigtigste indtægtskilde for en lille streamer.

Donationer har ikke et fast beløb og afhænger af dine seeres demografi. Streamere, der bor i mere velhavende lande, vil helt sikkert tjene mere.

2. Twitch Affiliate Promos

Twitch-affiliates tjener penge gennem abonnementer, annoncer og Twitch Bits. For at blive Twitch-affiliate skal de kvalificere sig til Twitchs partnerprogram, som udvælges af personalet på baggrund af kanalens præstationer.

Dette er en af de bedste måder at tjene penge på Twitch på grund af konsistensen og pålideligheden, uanset hvor du befinder dig i verden. Det kræver lidt arbejde, men belønningen er det hele værd.

Abonnementer

Seerne på din kanal har to muligheder for at følge dit indhold: Følg eller abonnér. Abonnementer er normalt betalte, og abonnenter får flere fordele end almindelige følgere, f.eks. eksklusive chats, adgang til emoticons og eksklusivt indhold. Der er tre niveauer af abonnementer:

Der findes tre niveauer af abonnementer:

 • Niveau 1: 3.99$.
 • Abonnement på niveau 2: 9.99$.
 • Abonnement på niveau 3: 24.99$

En anden type abonnement er Amazon Prime-abonnementet, som ligger nogenlunde mellem prisen for et niveau 1- og 2-abonnement, afhængigt af om du tager det for et år eller ej, dvs. mellem 4 og 5.99$.

 

twitch logo

Annoncer

Annoncer er videoer, der afspilles, når du åbner en Twitch-stream eller mellem to livestreams. De tildeles automatisk af Twitch-systemet i forhold til antallet af seere, du har. Reklamer betales i forhold til deres varighed og antallet af seere, der ser dem.

Twitch Bits

Twitch Bits er point, der kan købes, og som seerne kan bruge til at vælge eksklusive emojis i chatten. Streameren har mulighed for at vælge, hvilke funktioner han/hun ønsker at købe med Twitch Bits. Streamere tjener 1 cent pr. Twitch Bit, der bruges i chatten.

3. Sponsorater

Sponsorater svarer til reklamer, idet du bliver betalt af en virksomhed uden for Twitch for at repræsentere dem under dine streams. Afhængigt af aftalen med virksomheden kan du være forpligtet til at vise deres merchandise under dine streams og tale om det fra tid til anden.

Nogle sponsorer er mindre insisterende, og det er normalt nok blot at tilføje deres navn til din sponsorliste. Sponsorering er ofte den mest effektive måde at tjene penge på, da prisen er fast og kan forhandles.

Vi kunne give dig et overblik over de forskellige måder for en streamer at tjene penge på, hvis du vil vide mere om dette emne, havde vi udgivet en artikel, der detaljeret beskriver, hvordan man tjener penge på twitch i detaljer!

Den gennemsnitlige løn for Twitch streamere

Nu hvor du ved, hvordan streamere bliver betalt på Twitch. Lad os tage et kig på den gennemsnitlige Twitch-streamerløn, som en kanal kan få om måneden baseret på dens publikum.

twitch vederlag

Disse tal er ikke nøjagtige beløb, da der er usikkerhed omkring udbetalingerne, men det giver dig alligevel en god idé.

Begynder Streamer (mellem 0 og 100 daglige seere)

 • Gennemsnitligt antal følgere (gratis): 0 til 80
 • Gennemsnitlige abonnenter: 0
 • Twitch-partnerskab: Nej
 • Gennemsnitlig løn : 0 til 100 $/måned
 • Vigtigste indtægtskilde : Donationer

Den lille streamer (mellem 101 og 1.000 daglige seere)

 • Gennemsnitligt antal følgere: 81 til 900
 • Gennemsnitligt antal abonnenter : 1 til 80
 • Partnerskab med Twitch : Ja
 • Gennemsnitlig løn : 50 til 300 $/måned
 • Vigtigste indtægtskilde : Donationer

Den gennemsnitlige streamer (mellem 1 001 og 9 999 daglige seere)

 • Gennemsnitligt antal abonnenter : 901 til 15 000
 • Gennemsnitlige abonnenter: 81 til 5 000
 • Partnerskab med Twitch: Ja
 • Gennemsnitlig løn: 80 til 1 000 $/måned
 • Vigtigste indtægtskilde : Abonnementer

Den store streamer (mellem 3 000 og 100 000 daglige seere)

 • Gennemsnitligt antal abonnenter: 15 000 til 500 000
 • Gennemsnitlige antal abonnenter: 5 000 til 50 000
 • Partnerskab med Twitch: Ja
 • Gennemsnitlig løn: 500-20.000 $/måned
 • Primær indtægtskilde: Abonnementer

Twitch Superstar (50.000 til 10.000.000.000 daglige seere)

 • Gennemsnitligt antal abonnenter: 100.000 til 20.000.000.000
 • Gennemsnitlige antal abonnenter: 10.000 til 100.000
 • Partnerskab med Twitch : Ja
 • Gennemsnitlig løn : 5 000 til 100 000 $/måned
 • Vigtigste indtægtskilde: Sponsorater
  streamer twitch

  Arbejder Twitch-streamere hårdt ?

  Sammenlignet med professionelle e-sportsudøvere har Twitch-streamere det relativt nemt. Det betyder dog ikke, at det ikke kræver en masse arbejde at være Twitch-streamer. Twitch-streamere bruger typisk 10 timer om dagen, 7 dage om ugen, på at streame, hvilket svarer til de typiske kontortider.

  Mere kendte Twitch-streamere har friheden til at skære disse timer betydeligt ned, men de risikerer at miste mange penge i processen gennem donationer og reklamer.

  Er du klar til at blive en Twitch-streamer ?

  At spille et spil i 10 timer om dagen kan for de fleste mennesker virke som en drøm, men for professionelle Twitch-streamere kan det dræne passionen ud af spillet. Enhver form for arbejde kræver dedikation, og det samme gælder for streamere.

  En stor Twitch-stream løn vil dog ikke komme til dig, så snart du begynder at streame, vejen til at blive en berømt streamer vil kræve en masse tid, tålmodighed og forståelse i måneder eller endda år for at nå dertil.

  Hvem er den bedst betalte Twitch-streamer ?

  I lang tid var det Ninja, en amerikaner, der var den bedst betalte Twitch-streamer, før han skrev under med Microsofts Mixer, inden det lukkede, og tjente næsten 500.000 dollars om måneden på Twitch.

  castro_1021

   I øjeblikket anslås det, at det er Castro_1021, en anden amerikaner, som havde genereret ca. 966.387 dollars fra Twitch i 2020. Det er sandsynligt, at han vil gøre det samme i år.

  Hvordan kan du tjene penge på Twitch ?

  Du kan tjene penge på Twitch gennem donationer, Twitch-affilierede fordele og sponsorater, som er eksklusive for streamere med et stort antal abonnenter. Som du kan se, har du lang vej at gå, før du kan generere bare nok penge til at overskride den franske mindsteløn eller endda nå op på gennemsnitslønnen i Danmark.

  Hvis du føler dig klar til at investere dig selv i dette store epos, har vi skrevet en komplet guide til at hjælpe dig med at komme i gang på Twitch, vi opfordrer dig til at læse den, den skulle hjælpe dig.

  Vi nævner vigtigheden af at differentiere dig selv fra de andre streamere på platformen på forskellige måder, lige fra din personlighed til den måde du kommunikerer med dit fremtid ige publikum på eller ved at sætte dit gaming setup op til at tilbyde en utrolig visuel oplevelse.

  Hvis du ønsker at forbedre dette sidste punkt, venter der en masse Gamer Aesthetic udsmykning på dig i vores onlinebutik. Du skal blot klikke på billedet nedenfor for at få adgang til den! 

  Gamer Aesthetic Dekoration

  Indsend en kommentar

  Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

  Recevez nos articles dans votre boite email.