Hvordan Ændrer du din Twitch Pseudo ?

Hvordan Ændrer du din Twitch Pseudo ?

læsning

Er du ikke længere tilfreds med din pseudo? Vil du ændre det? Bare rolig, det er muligt, det er nemt at ændre dit brugernavn på Twitch.

Det er nemt at ændre dit brugernavn på Twitch. Følg bare vores guide, og med få klik vil dit nye brugernavn blive oprettet, så du kan genoptage dine streams eller kommentere på andre under det rigtige navn.

  • Disse 4 punkter bør tages i betragtning før enhver ændring:
  • Du kan ændre dit Twitch-brugernavn i menuen Indstillinger på din Twitch-konto.
  • Når du ændrer dit Twitch-brugernavn, skal du sikre dig, at det ønskede brugernavn ikke allerede er blevet taget.
  • Du kan kun ændre dit Twitch-brugernavn én gang hver 60. dag.

Hvis du vil ændre de andre indstillinger for din kanal, bør vores blogindlæg om, hvordan du kommer i gang på Twitch, hjælpe dig

Lad os komme i gang!

Arkade Rum Neon

Ændring af dit Twitch Pseudo

Hvis du har haft en Twitch-konto i et stykke tid, føler du måske, at du er vokset ud af det brugernavn, du valgte, da du tilmeldte dig første gang.

Måske var det et gammelt kaldenavn, som du ikke længere kan lide, eller du vil gerne tage din kanal i en anden retning og have dit brugernavn til at afspejle det.

Uanset hvad, kan du nemt ændre dit Twitch-brugernavn i dine kontoindstillinger. Du kan gøre dette ved hjælp af en hvilken som helst webbrowser på din Mac eller pc.

twitch wallpaper

Hvordan ændrer du dit Twitch-navn ?

  • Åbn Twitch-webstedet i en webbrowser på din Mac eller pc og log ind, og klik derefter på dit profilikon i øverste højre hjørne af skærmen.
  • I den rullemenuen, der vises, skal du klikke på "Indstillinger".
  • Rul ned til afsnittet "Profil Indstillinger".
  • I afsnittet "Brugernavn" kan du se et blyantsikon yderst til højre. Klik på dette ikon.
  • Skriv det ønskede brugernavn i feltet. Hvis det ønskede brugernavn er optaget eller ikke er tilgængeligt, vises der en meddelelse med rødt for at forklare problemet.
  • Hvis du vil afslutte dit valg, skal du klikke på "Save Changes" (gem ændringer).
Ændring af pseudo-tykkelse

Husk, at du kun kan ændre dit Twitch-brugernavn én gang hver 60. dag. Hvis du ændrer dit brugernavn til noget, som du ender med ikke at kunne lide, sidder du fast med det brugernavn i to måneder.

Glem ikke at fortælle dine venner og følgere om din ændring af brugernavn, ellers ved de måske ikke, hvor dine streams er blevet af.

Sådan ændrer du dit Twitch Prime-brugernavn

Uanset om du er Prime-abonnent eller ej, ændrer det ikke noget ved processen, den tidligere præsenterede vejledning er mere end rigeligt!

Så nu ved du hvordan du ændrer dit Twitch kaldenavn, du er klar til at streame igen ! Hvis du nogensinde ønsker at dekorere din gamer baggrund synlig gennem dit kamera, skal du tjekke vores gaming neonlys! Det kunne se godt ud på dine vægge! Klik på billedet nedenfor for at få adgang til vores samling!

Gamer Aesthetic Neon

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.