Hvordan Bliver man Hurtigt en Twitch Affiliate ?

Hvordan Bliver man Hurtigt en Twitch Affiliate ?

læsning

Kan du lide at spille videospil? Kan du lide at streame? Vil du gerne kunne leve af det? Så er du kommet til det rette sted!

Da det allerede er sket, at flere medlemmer af vores team streamer fra tid til anden, har nogle af dem været i stand til at opgradere deres Twitch-konto til affiliate-status på mindre end 30 dage. Og nu, hvor vi har bagklogskab til at se, hvad der virker, vil vi kunne hjælpe dig med at opnå det!

I denne artikel vil vi gå til sagens kerne og fortælle dig præcis, hvad du skal gøre for at nå denne tærskel så hurtigt som muligt og blive affiliate på platformen, så du kan nyde godt af dens fordele.

Lad os springe ind i sagens kerne og lære, hvordan du hurtigt bliver Twitch-affiliate!

Gamer Aesthetic Neon

Hvad er kravene for at blive Twitch Affiliate ?

Du skal opfylde Twitchs krav, før du kan blive affiliate. Twitch ønsker, at du skal streame mindst 500 minutter over en 30-dages periode (det er lidt over 8 timer om måneden!) med mindst syv unikke streamingdage.

Du kan ikke streame en gang om måneden i 8 timer og kalde det en dag, du skal streame mindst 7 dage om måneden. Men det handler ikke kun om tiden, Twitch skal sikre sig, at folk ser dig, før de lader dig blive affiliate.

Du skal i gennemsnit have tre eller flere seere pr. 30 dage, og du skal have mindst 50 følgere på platformen. Disse affiliate-krav lyder utroligt skræmmende, men det kan sagtens lade sig gøre! Vi skal se hvordan lige nu!

Hvordan bliver jeg Twitch-affiliate ?

Det store spørgsmål er, hvordan du kommer dertil? Der er et par ting, du kan gøre for at hjælpe dig med at blive Twitch-affiliate hurtigt, men du skal være dedikeret.

Du skal lægge timer i det, du skal planlægge dine streams korrekt, og du skal holde dig til en tidsplan.

Du skal også være underholdende, opbygge et netværk og tiltrække et publikum. Det lyder alt sammen ret kompliceret, men bare rolig, jeg skal nok forklare dig det hele!

Brug timer på at streame

Det første skridt til at blive Twitch-affiliate er at streame på Twitch. Dette kræver en masse tid og engagement.

Giv tid til platformen

For at blive Twitch-affiliate skal du afsætte en stor del af din tid til Twitch. Du vil ikke engang komme i betragtning, hvis du ikke streamer mindst 500 minutter på 7 forskellige dage om måneden.

For folk, der har fuldtidsjob, familieforpligtelser, skole og andre ting i deres liv, kan det være meget.

Og det er kun minimumskravene. For at opbygge et publikum (og opbygge et forhold til dette publikum) skal du sandsynligvis frigive endnu flere streams. En god måde at engagere sig på Twitch på er at lave en tidsplan for dig selv.

Et forbehold vedrørende tid, før jeg forklarer, hvorfor en tidsplan er vigtig: Hvis du bruger for meget tid, kan det også skade dine chancer for at blive Twitch-affiliate.

Faktisk vil streaming i 100 timer uden nogen seere skade dit gennemsnit (husk, at du skal bruge 3 personer!). Så hvis du har en hel nat uden seere, er det bedst at slukke for streamingen i stedet.

Det er ved at følge denne retningslinje, at de fleste af medlemmerne af Gamer Aesthetic-kollektivet har kunnet blive affiliates. Så snart vi var meget tæt på et gennemsnit på tre, stoppede vi streamet for natten, når vores tredje seer forlod os.

Det var nemlig bedre ikke at risikere at sænke vores gennemsnit ved at håbe på, at endnu en person ville komme og se os. Nogle gange er man nødt til at være strategisk i forhold til, hvornår man stopper for natten.

Ok, så lad os komme tilbage til vores program!

twitch logoOpret en tidsplan

Det er nyttigt at oprette en tidsplan på to måder. For det første hjælper det dig med at forberede dig mentalt på dine streams. Hvis du ønsker at tage denne aktivitet alvorligt og gøre den til et legitimt side hustle (hvis ikke fuldtid), skal du lægge mental energi i den og behandle den som en forretning.

Du skal lægge en tidsplan, der passer til resten af dine forpligtelser, og du skal holde dig til den. Nogle gange betyder det, at du skal sige nej til en binge med vennerne til en fest eller en anden sjov begivenhed, der dukker op, og nogle gange betyder det, at du skal logge på, når du ikke er i humør til det. Men tro mig, det er det hele værd.

For det andet vil din tidsplan give dit publikum konsistens. Dine fans vil gerne vide, hvornår de kan forvente at se dig. De ønsker ikke at blive ladt tilbage at vente. Et tip: Du kan oprette et banner på Canva (et simpelt online photoshop med et komplet gratis abonnement) med min tidsplan, og jeg har lagt det op som en generel titel på Twitch.

Nu ved alle, der stopper ved min kanal, at jeg sender onsdage, fredage og søndage. Og jeg sørger for, at jeg holder mig til det!

Livet kommer naturligvis først. Der er ikke noget galt med at ændre tingene, når livet giver dig en kurvebold, eller i en nødsituation. Men jeg advarer dig om, at en "nødsituation" ikke bør betyde et simpelt "jeg vil hellere lave noget andet i aften". At vedligeholde et program er den bedste måde at holde dine abonnenter glade og komme tilbage på.

Den perfekte timing

En sidste ting, der skal nævnes om tid og timing, er at vælge det tidspunkt på dagen, hvor du sender. Du skal vide, hvornår dit publikum vil være til stede og til rådighed. Mange mennesker er ledige om aftenen, så hvis du forsøger at tiltrække dette publikum, er det bedst at sende på det tidspunkt.

At få folk til at komme til din stream

Så nu er du klar til at bruge noget tid på din streameraktivitet, og du har lavet en tidsplan? Spekulerer du på, hvad du skal gøre næste gang?

En af de sværeste ting at gøre er at få folk til at komme forbi din stream. Der er så mange spillere på Twitch, at det er svært at skille sig ud. Du kan have det mest underholdende stream på planeten, men hvis folk ikke kender det, kommer de ikke til at se det.

Så hvordan får du folk til at se med? I første omgang er der to vigtige ting, du kan gøre for at gøre opmærksom på dig selv. Du kan komme med på netværkene, og du kan vælge kampe, som folk gerne vil se.

Inden vi fortsætter, skal du vide, at vi også har skrevet en anden artikel, der forklarer hvordan man får seere på Twitch, vi anbefaler dig at tjekke den ud i tillæg til denne artikel!

Led-Bånd

Netværk

Netværksdannelse er ikke let. Du skal ikke kun opbygge dit publikum på Twitch, men du skal også opbygge fællesskaber andre steder. Det er svært, men det er bestemt det værd. De tre vigtigste måder at netværke på er gennem sociale medier, Discord og Twitch selv.

Sociale medier

Den bedste måde at få dit stream kendt på er gennem sociale medier. Vi kan anbefale Twitter, da det er den nemmeste platform til at komme i kontakt med ligesindede og skabe et fællesskab. Fællesskabet af spillere på Twitter er fantastisk!

Vi har været i stand til at komme i kontakt med en masse streamere på Twitter, og de er nogle af de mest støttende mennesker, som vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med. De er også meget underholdende!

Hvis du forsøger at blive Twitch-affiliate, skal du være på Twitter. Du kan dele dit Twitch-link, reklamere, når du sender, og få venner, som vil støtte dig. Det er en win-win-situation! Dette netværk har været et kæmpe boost for os!

Jeg er sikker på, at du kan annoncere på de andre store sociale netværkssider, herunder Facebook og Instagram, men for at være ærlig har vi ikke oplevet dem så meget hos os. Hvis du har mange spilvenner på disse platforme, ville det dog ikke skade at dele dine links, når du spiller.

Discord

Discord er et andet godt sted at netværke (og et uundværligt værktøj, hvis du vil tage spil seriøst). Det er ikke let at finde kanaler at deltage i, især når du lige er begyndt, men der er et ton af kanaler dedikeret til at hjælpe streamere med at vokse.

De fleste seriøse gamere har også deres egne kanaler, og disse er gode steder at møde ligesindede.

discord

Twitch selv

Du bør naturligvis også skabe netværk på selve Twitch-platformen. Jeg elsker at finde små fantastiske streams, kigge forbi og sige hej. Nogle gange kommer de og støtter dig til gengæld, og andre gange opdager du en cool stream, der er værd at følge.

Uanset hvad gør du som regel personen glad, især hvis du er deres eneste seer. Det er en god måde at få nye venner og støtte andre streamere på.

Bonus: Reddit

Reddit er et fantastisk sted at netværke. Der er tonsvis af forskellige Twitch-fællesskaber, men de fleste har regler om selvpromovering. Find fællesskaber, der interesserer dig, og engager dig med ligesindede. Sørg dog for at følge alle subreddit-reglerne.

Valget af spil

En anden måde at få folk til at tjekke din stream ud på er at vælge gode spil. Du bør spille et populært spil, men ikke så populært, at alle streamer det. Lige nu spiller alle League of legends, Minecraft, Apex og Fortnite og streamer på dem. Så det kan være svært at blive bemærket som en lille streamer, hvis der er for meget konkurrence.

Men man vil heller ikke spille et spil som ingen interesserer sig for. For ikke så længe siden streamede jeg Cryofall, jeg var stadig i mine tidlige dage og havde langt færre seere end normalt. Set i bakspejlet var det helt normalt, for udover at være lidt kendt, så var hypen omkring dette spil gået i årevis! Ingen søger efter Cryofall på siden længere, og ingen har lyst til at se nogen spille et spil de ikke kender, og ingen har lyst til at se nogen spille et spil de ikke kender.

twitch spil
Du skal finde en balance mellem disse to yder punkter. Du kan f.eks. veksle mellem ældre spil og nyere spil, som stadig vækker stor interesse. Denne vekslen fungerer normalt godt og er en god måde at tiltrække folk, der er interesseret i begge typer spil.
Hvis du vil vide, hvordan du vælger det ideelle spil for at undgå at blive overvældet af de store streamere på platformen, har vi udgivet en guide, der forklarer, hvilket spil du skal streame på Twitch!

Hvordan beholder du dine seere ?

Okay, så du laver en masse streaming, og du tiltrækker seere til dine streams. Det er jo fantastisk! Nu er det sidste skridt at holde på dem! Hvordan får du folk til at blive og se dit stream?
Hvordan holder du dit gennemsnitlige antal seere højt? Der er flere ting, du kan gøre for at gøre dette: Vær behagelig, deltag i chatten, spil brætspil og vær støttende.

Vær sjov at være sammen med

Det første skridt er at være behagelig at være sammen med. Jeg ved godt, at det kan være meget pinligt at tale med sig selv, men du er nødt til at holde ud. Der er ingen, der vil læne sig tilbage og se på, at du stille og roligt spiller et spil. De vil gerne høre din stemme!
Tal om, hvad du laver i spillet og hvorfor, fortæl om din dag, fortæl vittigheder, hav det sjovt! Det er det, alle er her for.
Men frem for alt skal du ikke tøve med at interagere med dine seere i chatten, ved at læse den, ved at svare på deres spørgsmål og reaktioner osv... Det skal vi nok komme til!
female streamer

Engager dig med dit publikum

Folk kan virkelig godt lide at blive set og hørt. En af de bedste måder at få en person, der lige har set dig, til at blive, er at tale med vedkommende. Når en ny person slutter sig til din stream, så hils på dem og tak dem for at komme. Overvåg chatten, stil spørgsmål til dine seere og bed dem om at hjælpe dig, mens du spiller.

Bliv venner med dine seere og følgere. De vil være meget mere tilbøjelige til at blive og komme tilbage, hvis de føler en personlig forbindelse med dig. Og du får nye venner på samme tid! Det er en win-win-situation.

Organiser brætspil

En anden god måde at engagere dit publikum på er at spille brætspil. De kan spille med dig! Jeg elsker for mit vedkommende at spille Jackbox, som er et sortiment af små brætspil, som alle kan spille via deres mobiltelefon.

Det er en fantastisk måde at engagere sig med seerne på. Det giver dig noget at snakke om og får dem involveret på samme tid.

Det er klart, at man ikke bare vil spille brætspil. Du ønsker at spille dine yndlingsspil. Men at være vært for en brætspilssession en gang imellem er en god måde at variere det sjove på og få nye venner. Jeg har haft folk, der har sluttet sig til mig, bare fordi vi spillede Jackbox.

De besluttede sig for at følge os og komme og se os spille forskellige spil, fordi det var så sjovt. De blev, fordi vi fulgte de to andre regler ovenfor, vi var venlige og engagerede, mens vi spillede de andre spil. Vi behandler alle, der ser os, som venner, der er i samme rum som os.

Du kan også helt sikkert invitere dine egne seere (ud over forskellige streamere) til dine egne onlinespil, organisere turneringer, konfontrationer og meget mere!

Stjerne Projektor

Støt dine medstreamer-kolleger

Jeg har allerede talt om dette i afsnittet om netværk ovenfor, men det er lige så vigtigt at få folk til at blive hængende. Twitch er ligesom blogging ikke bare et one-man-show. Det er et fællesskab.

En af de bedste ting, du kan gøre for at få og beholde følgere, er at støtte andre streamere. Følg andre streamere på Twitch, deltag i deres diskussioner, og retweet deres links, når de streamer.

Ved at gøre dette vil du ikke kun føle dig godt tilpas (fordi det altid er rart at hjælpe andre), men du vil også få gavn af det. Støt andre, og de vil støtte dig. Få venner i fællesskabet, og de vil støtte dig.

Hvordan tjener Twitch-affiliates penge ?

Når du er blevet affiliate på Twitch, kan du begynde at tjene penge på din stream. Du har netop låst op for knappen "subscribe", som seerne kan bruge til at få adgang til dine brugerdefinerede emoticons og vise dig deres støtte.

Det er meget sværere at få folk til at abonnere end at få dem til at følge dig. Så du skal have en fantastisk stream for at overbevise dem om, at de skal komme tilbage.

Du kan også tjene penge via donationer og emoticons som Twitch affiliate. På den måde kan seerne give dig en lille ting her og der uden at abonnere på din platform. Andre metoder til at tjene penge på din stream omfatter affiliate marketing og endda sponsorerede streams. Opsætning af disse metoder tager tid og kræfter, men belønningen kan være imponerende. For en komplet guide til, hvordan du tjener penge med Twitch, kan du tjekke følgende.

stream de twitch

Hvor mange penge tjener Twitch-affilierede partnere ?

Jeg ved, at det er en drøm at blive betalt for at spille videospil, men virkeligheden er, at de fleste Twitch-affilierede ikke tjener nok til at sige deres fuldtidsjob op. En uofficiel Twitter-undersøgelse fra 2017 havde vist, at omkring 50% af affiliates tjener mindre end halvtreds dollars om måneden! Og det er ikke blevet bedre i løbet af årene.

Det skyldes som regel, at de ikke har nok tid til at afsætte til streaming. Hvis du vil have streaming på Twitch til at være lukrativt, skal du afsætte en enorm mængde tid til det, og det er noget mange af os bare ikke kan gøre.

Men det betyder ikke, at det er umuligt, og det betyder heller ikke, at du ikke kan gøre det til en indbringende side virksomhed. Nogle affiliates tjener over $700 om måneden, hvilket er en stor indtægtskilde for en side business. Andre tjener kun et par hundrede euro med et par måneders mellemrum, men det er ikke dårligt for at blive betalt for at spille videospil i sin fritid.

De rigtige penge ligger i at opnå partnerstatus, som giver dig mulighed for at få en del af reklameindtægterne.

twitch penge

Det næste skridt: Bliv Twitch-partner

Når du har opnået affiliate-status på Twitch, kan du begynde at arbejde hen imod det næste skridt: at blive Twitch-partner. Det er meget sværere at blive berettiget til Twitch-partnerprogrammet end at blive Twitch-affiliate.

Du skal streame i mere end 25 timer på 12 forskellige dage, hvilket kan lade sig gøre, hvis du vil gøre en stor indsats, men du skal også have et gennemsnit på 75 seere! Det er meget! Kan du huske, hvor svært det var at få bare fem?

Selv hvis du opfylder kravene for at blive Twitch-partner, bliver du måske ikke accepteret. Twitch gennemgår alle partnerskabsansøgninger manuelt, og der er ingen oplysninger om, hvad de præcist leder efter. De anførte krav er det absolutte minimum, og det lyder som om, at du gerne vil gå ud over det hele, før du ansøger.

Hvor meget tjener Twitch-partnere ?

Det er utroligt svært at give en indkomst fourchette på præcis hvor mange penge Twitch-partnere tjener, fordi der er så mange forskellige måder at tjene penge på, og de fleste partnere er ikke gennemsigtige med deres indkomst.

Det er meget svært at lave et præcist estimat baseret på det vi ved om hvordan Twitch betaler, det kan vores artikel om de største twitchers løn, som vi anbefalede tidligere, vidne om!

twitch baggrund

Twitchs partnere med de bedste indtjeningsmuligheder kan tjene 20.000 euro om måneden alene på abonnementer! Men det betyder, at du skal have mindst 2.000 til 3.000 betalte abonnementer på 1. niveau, hvilket er muligt, men ret svært, især på det franske marked.

Men glem ikke, at partnere også får en del af reklameindtægterne, og selv små strømme kan tjene penge på dette. Den gennemsnitlige betaling for annoncer er ca. 1.70$ pr. 1000 visninger.

Husk på, at disse mennesker behandler streaming som en forretning. Selv om det er muligt at tjene denne slags penge, er det usandsynligt, at nogen kan tiltrække så store skarer.

Som en sidste sidebar anbefaling, til vores artikel om hvordan man bliver Twitch partner! Du kan få en mere komplet guide, der beskriver præcis hvordan man bliver Twitch partner end denne artikel!

Du kan gøre det !

At blive Twitch-partner er hårdt arbejde, men som jeg sagde før, kan det gøres. Hvis du følger disse retningslinjer, vil du nå dertil på omkring 30 dage.

Hvis du har brug for flere tips, er du velkommen til at læse vores andre blogindlæg, vi skriver en masse guides om Twitch-platformen og endda om andre alternativer som Facebook Gaming eller Youtube!

Hvis du ønsker at tilpasse dit gamer-setup eller dekorere rummet, hvor dit setup er placeret, samt at tilbyde dine tilskuere en smuk baggrund med lamper, neonlys eller med et farvet og dæmpet lys takket være led-bånd, kan vores samling af Gamer Aesthetic dekoration behage dig!

Tøv ikke med at tage et kig ved at klikke direkte på billedet nedenfor!

Gamer Aesthetic Neon

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.