Hvordan Bliver man Twitch Partner ?

Hvordan Bliver man Twitch Partner ?

læsning

Lær kravene til Twitch Partner-programmet at kende, og få tips til, hvordan du selv kan blive Twitch Partner og nyde godt af mange af fordelene ved Twitch-platformen!

Hvis du kender til Twitch, bruger tid på din stream og er ivrig efter at lære om Twitch Partner-programmet, er du kommet til det rette sted!

I denne artikel forklarer vi, hvad Twitchs partnerprogram går ud på, og hvilke fordele du kan få ved at blive partner. Vi vil også se, hvilke betingelser der er, og hvor meget du kan forvente at tjene!

Kort sagt vil denne guide forklare, hvad Twitchs partnerstatus er, og hvordan du bliver en. Men nok snak, lad os finde ud af det uden videre!

Gamer Aesthetic Lamper

Hvad er Twitch Partner Program, og hvad er fordelene ved at blive en ?

Til at begynde med bliver du et værdsat medlem af et elite fællesskab af streamere, der repræsenterer lidt over 1 % af det samlede antal streamere på platformen.

Twitch tilbyder værdi til medlemmer af sit partnerprogram på flere måder.

Du får adgang til et prioriteret support team. Hvis du støder på problemer eller blot ønsker et svar på et spørgsmål om platformen, vil partner supportteamet hjælpe dig inden for 1-2 hverdage.

Du vil også have mulighed for at oprette dit eget streaming-team. Hvis du har et tæt fællesskab af ligesindede streamere eller gerne vil oprette et sådant, vil partnerstatus give dig mulighed for det. Selv om kun partnere kan oprette hold, kan alle streamere, uanset deres status, deltage, hvis de modtager en invitation fra dig.

Partnere kan ligesom affilierede partnere tjene penge på deres stream på Twitch-platformen på flere måder:

Med Twitch-abonnementer (subs)

Twitch-partnere kan tjene penge ved at acceptere abonnementer (oftere kaldet subs) på deres kanaler. Der er fire muligheder: Der er fire muligheder: 4,99 €, 9.99 $, 24.99 $ og Twitch Prime (fra 4 til 5.99$ pr. måned). I sidstnævnte tilfælde støtter brugerne din kanal gennem den betalte tjeneste Amazon Prime.

twitch tapet

Med reklameindtægter

Partnere kan køre annoncer på deres kanaler og tjene penge på dem. Du har mulighed for at styre frekvensen og varigheden af mid-roll-annoncer via dit Twitch-konto-instrumentbræt.

Med Bits

Dette er virtuelle animerede emoticons, som dine seere kan købe i Twitch-chat og støtte dig ved at heppe med Bits. Denne sidste funktion er den mest brugte af brugerne, hvilket genererer indtægter til din kanal.

Med salg af spil

Når du spiller et streaming spil, der er på udsalg og/eller har genstande i spillet i Twitch-butikken, vil dine seere se et link på din kanal, som giver dem adgang til onlinebutikken og mulighed for at købe de produkter, der blev præsenteret for dem.

Hvis du vil have et detaljeret kig på værdien af ovenstående indtægtskilder samt Twitch-donationer, anbefaler vi, at du læser vores artikel dedikeret til monetarisering på Twitch.

Oplev alle måder at tjene penge på Twitch-platformen på gennem vores blogindlæg ''Sådan tjener du penge på Twitch''! Du er måske interesseret i det !

Sådan bliver du Twitch-partner: Vigtige krav

Twitchs retningslinjer for partnerskab omfatter et sæt kriterier, som du skal opfylde for at kunne ansøge.

Vejen til affiliate

"Affiliate-sporet" er designet til at hjælpe dig med at gøre fremskridt hen imod berettigelse til Twitch Partner-programmet.

"Affiliate Track"-programmet omfatter fire resultater:

 • At nå op på i alt 8 timers streams
 • Opnå 50 følgere
 • Stream på 7 forskellige dage
 • Gennemsnitligt 3 seere pr. stream (samtidige seere, herunder værter og raiders)
  fortnite

   

  For at være berettiget til partner programmet skal du opfylde Twitchs krav ved at opnå ovenstående resultater inden for de sidste 30 dage. (Du kan se et flueben ud for de resultater, du har opnået inden for det krævede tidsvindue).

  Det betyder, at du skal streame i 25 timer, streame 12 unikke dage og nå 75 gennemsnitlige seere inden for de sidste 30 dage for at være berettiget til partnerskabet.

  Hvis du opfylder ovenstående krav for at blive Twitch-partner, får du ikke automatisk status. Der er ingen fast tidsrum, men du skal opfylde kriterierne inden for en af 30-dagesperioderne.

  Når din berettigelse er bekræftet, vises en "Ansøg"-knap på dit dashboard for resultater. Twitch svarer typisk på ansøgere inden for syv arbejdsdage med en beslutning.

  Bemærk, at det ikke er alle, der får partnerstatus, selv om de har opfyldt de krævede kriterier. Nogle gange tager det også mere end ét forsøg at blive accepteret i Twitchs partner program, så tro ikke, at det hele er slut, hvis du fejler én gang.

  At finde ud af, hvad du gør forkert, og hvorfor Twitch tøver med at acceptere din ansøgning, er en del af væksten af din kanal til det næste niveau, så tag dette som en læringsoplevelse!

  Mario Lampe

  Tips : Hvordan bliver du hurtigere Twitch-partner ?

  Der er ingen gylden regel for at blive Twitch-partner nemt, men der er ting, du kan gøre for at fremskynde udviklingen.

  • Vær professionel. Sørg for, at du altid har et kvalitets stream med et kamera, et attraktivt kanallayout og grafik.
  • Udvikl en indholdsstrategi, der er unik for dig. Vælg et par spil, som du kan lide at spille eller er god til, og føl dig tryg ved at diskutere dem i streamingen med dit publikum. På den måde bringer du mere værdi gennem skærmen og ikke bare underholdning.
  • Forsøg ikke at være en person, du ikke er. Autenticitet og oprigtighed i streaming er en langt bedre tilgang end at forsøge at efterligne en anden person.
  • Brug dine sociale netværk. Nogle mennesker undrer sig over, hvordan de bliver en verificeret Twitch-partner, men bruger ikke deres sociale netværk til at opbygge deres tilstedeværelse og brand på Twitch. Informer jævnligt dit publikum om kommende streams, interager med dem og skab indhold på tværs af platforme for at skabe synergi.

  For at gå videre og hjælpe dig med at nå disse betingelser så hurtigt som muligt, forklarer vores artikel ''Hvordan får man seere på Twitch ?'' dig, hvordan du opbygger et publikum på rekordtid !

  Twitch-partner eller affiliate ?

  Selv om de indtil videre ligner hinanden meget, nyder partnere godt af en række eksklusive fordele, som ikke er tilgængelige for affiliates på Twitch-platformen.

  Partner eller tilknyttet virksomhed: Bemærkelsesværdige forskelle:

  EgenskaberTwitch AffiliateTwitch-partner
  Tilpassede undervurderingerOp til 5 
  Op til 60
  Muligheder for transkodningI henhold til tilgængelighed, afhængigt af kapacitetFuld adgang for offentligheden til at tilpasse deres visningsoplevelse.
  Squad StreamN/AJa, eksklusiv udsendelse med dine venner i det samme vindue
  Verificeret kanalmærkeN/AJa, eksklusivt
  Opbevaring af tidligere emissioner14 dage60 dage
  Forsinket frigivelseN/AJa, op til 15 minutter. Nyttigt for at undgå sniping og sikre fair play i konkurrenceprægede kampe.
  Gebyrer for tilbagebetaling af indtægterOpkræves i henhold til den valgte betalingsmetode.Eksklusivt støttet af Twitch 

  Ofte stillede spørgsmål om Twitch-partnerskab

  Nedenfor finder du de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende Twitch-partner programmet!

  Kan jeg miste Twitch-partnerskabet ?

  Medmindre du begynder at overtræde Twitchs servicevilkår bevidst eller implicit gennem forbudt adfærd, vil din partnerstatus være sikker, selv om din kanals præstationer varierer.

  Får jeg som partner Twitch-fordele som partner ?

  Nej, partner programmet har intet at gøre med at være Twitch-ansat, og det giver dig ikke nogen af de ekstra fordele, som Twitch-ansatte har ret til, f.eks. en firma-sundhedsplan.

  Er det virkelig svært at blive Twitch-partner ?

  I betragtning af det, vi allerede har diskuteret, kræver det en rimelig stor indsats, engagement og udholdenhed at opnå partnerstatus.

  twitch-partner

  Det bemærkelsesværdige er, at der i øjeblikket er uendeligt mange pladser til rådighed i programmet. Men da Twitch frit kan acceptere eller afvise ansøgningen, ser de nøje på ting som indholdskvalitet, evne til at engagere publikum, frekvens af udsendelser ud over minimums kravene og din generelle evne til at skille sig ud.

  Kan partnere tjene penge på deres kanal ud over det, Twitch tilbyder ?

  Ja, hvis du og din kanal har fået et betydeligt antal følgere og anerkendelse på de sociale medier, kan du forsøge at tjene penge på den yderligere gennem merchandise, sponsorater og optræden ved events.

  Den største fordel ved partnerprogrammet

  Det er ikke underligt, at alle spørger, hvordan man bliver Twitch-partner, da Twitch-partnerstatus er den mest eftertragtede præstation for alle skabere på platformen.

  Det placerer dig i toppen sammen med de største esportshold og -ligaer og andre streamere på Twitch.

  Det er en kompliceret proces, men du kan helt sikkert nå dertil. Det vigtigste er at blive ved med at gøre det med glæde og passion, og med tiden vil du få din anerkendelse og belønning.

  Hvis du ønsker at forbedre dit streamer-setup med nogle dekorative genstande relateret til videospilverdenen og nørdekulturen generelt, så bør vores samling af Gamer Aesthetic deko behage dig! Du kan få direkte adgang til den ved at klikke på billedet nedenfor!

  Gamer Aesthetic Dekoration

  Indsend en kommentar

  Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

  Recevez nos articles dans votre boite email.