Hvordan Dekorere du dit Gaming Setup ?

Hvordan Dekorere du dit Gaming Setup ?

læsning

Vil du gerne indrette din gaming-pc-opsætning, dit konsol hjørne eller dit værelse efter din passion og skabe et moderne, lyst og farverigt univers, der ligner dig og afspejler din passion på bedste vis? Så er du kommet til det rette sted!

Fascineret af gaming og alt, hvad der rører nørdekulturen, har hvert medlem af vores kollektive eksperimenteret med deres egne valg af dekoration på skalaen af deres setup. Derfor vil vi gerne dele med dig gennem denne artikel, hvad der fungerede bedst for os.

I denne guide finder du en liste over nogle af de tilbehør, som vi anbefaler dig at placere. Vi vil også se, hvordan man kan skabe en afdæmpet og farverig lysatmosfære, som kan ses i mange opsætninger.

Lad os ikke spilde mere tid, og lad os komme i gang!

Mario Lampe

Hvordan kan du bedst indrette skrivebordet i dit setup ?

Kontoret er uden tvivl den vigtigste del af din installation, og det er her, du sandsynligvis tilbringer mest tid. Intet bør overlades til tilfældighederne!

Nedenfor er der et par idéer, der vil hjælpe dig med at samle alle de nødvendige elementer (og tilbehør) for at skabe en optimal skrivebords indretning.

Placer RGB-lysdioder under dit skrivebord

Intet gaming-setup er komplet uden en futuristisk og tilpasselig LED-strimmel belysning. Bekæmp det mørke, der skabes af dine mørklægningsgardiner, ved at placere RGB-lysstrimler langs dit loft eller under bagkanten af dit skrivebord.

De fleste LED-strips leveres med en fjernbetjening, som giver dig mulighed for at ændre farve, lysstyrke og strobeeffekt.

Vælg dit tastatur, din mus og andet tilbehør

Sørg for, at dit tastatur bliver på plads, og at din mus har et godt greb, ved at placere en kombinationsunderlag til tastatur og mus under tastaturet.

Hvis du udstyrer dit gaming-setup med et sæt højttalere, skal du montere dem på højttalerstativer til skrivebordet eller gulvet for at forbedre lyd kvalitet og reducere rod på skrivebordet.

Overvej også at holde alle dine kabler under kontrol ved at optimere din kabelstyring med kabelstyringsløsninger.

 gamer-tastatur og mus med lys

Vælg en god gaming stol

Da du kommer til at tilbringe meget tid i din gaming stol, er det vigtigt at vælge en stol, der opfylder dine specifikationer og komfort behov. Det kan være fristende at vælge en billigere kontorstol, men det er aldrig ideelt at ofre komfort, tro mig!

At investere i en dyrere gaming stol af god kvalitet er en investering i komforten og den generelle kvalitet af dit gaming-setup. PC-gaming stole ligner almindelige kontorstole i udseende og funktion: de har armlæn og rulleunderlag og kan ofte justeres i højde og hældning.

Gaming Stol

PC-gaming stole kan også leveres med et væld af ekstra funktioner, herunder indbyggede højttalere (nogle med Bluetooth-funktioner), justerbare armlæn eller endda massage funktioner for at opnå den ultimative komfort.

Når du skal vælge en pc-gaming stol, er de tre vigtigste overvejelser ergonomi, materiale og størrelse. Sørg for at vælge en stol med lændestøtte eller fuld kropsstøtte for at minimere ryg- og kropssmerter, når du spiller i længere tid.

gaming stol design

Husk, at læder, kunstlæder og vinyl er holdbare og nemme at rengøre, men ikke særlig åndbare. Mesh, bomuld og mikrofiber er mere åndbare og komfortabel, men mindre holdbare og sværere at rengøre.

Endelig skal du sørge for at vælge en stol, der passer til dit livsstadie (barn, teenager eller voksen), din vægt og dit pladsbehov.

Placer en Gaming Aesthetic lampe

Tag din indretning af spillerummet til et nyt niveau ved at fremhæve det med et smart lysende skilt.

Intet er bedre end en senge lampe i form af Pacman, Tetris-blokke eller Mario for et mere retro look, ikke sandt?

Gamer Aesthetic Lamper

Hvordan organiserer og dekorerer du dit tv-hjørne og dine konsoller ?

Nu hvor vi har set kontor delen, er det tid til at tage sig af dit tv-hjørne og organisere placeringen af dine konsoller og alle dine fysiske spil.

Invester i en passende tv-stativ:

Indretningen af dit konsol gaming rum vil først og fremmest gå gennem tv-skabet, som giver dig mulighed for at placere alt dit udstyr. Fra det tilsluttede tv til spilkonsollen via internetboksen har du brug for alle former for opbevaring.

For at gøre dette skal du vælge et møbel med mange åbne eller lukkede rum (med skuffer eller døre).

møbler tv konsol spil-video

 

Uanset om du er mere til retrogaming eller next-gen-konsoller, om du er en hardcore samler eller en casual gamer, har du forskellige behov for opbevaringsplads.

Hvis du ejer mange konsoller, vil et stort tv-skab med flere pladser (som vist på billedet ovenfor) være mere passende for dig. Hvis du på den anden side kun har en eller to next-gen konsoller, er ethvert møbel nok til dig!

Placer RGB-lysdioder på bagsiden af dit tv-skab

Ligesom for dit skrivebord kan det være en god idé at placere RGB-lysdioder på bagsiden af din tv-stativ eller din sofa for at få en dæmpet og farvet belysning, men især meget tilpasset til at spille i mørke uden at skade dine øjne.

rgb gaming lampe

Placer nogle vitriner og hylder

For at kunne opbevare alle dine spil kasser, gøre dem let tilgængelige og selvfølgelig til dekoration og for at vise din spil samling stolt frem, er en hvid eller sort træhylde for mere elegance en uundværlig ting at have i ethvert spillerum.

Hvis du ønsker at udstille dine videospil- eller manga figurer, anbefaler vi at bruge en glasmontre for at gøre dem synlige og samtidig beskytte dem mod støv.

Hvordan dekorerer du væggene i din stue eller dit gaming rum ?

Der er intet bedre til at afspejle din passion end at dække dine vægge med forskellige objekter af vægdekorationer såsom plakater, hylder eller neonlys.

Lad os dele med dig vores tre yndlingsindretningsgenstande til et slående resultat!

Opsætning af væghylder

Ud over dine andre hylder kan du udstille dine samlerobjekter på små væghylder, der vil se cool og moderne ud, og som er placeret forskellige steder på væggen.

Sæt plakater op

Gør din spil opsætning personlig ved at beklæde væggene med grafiske prints og plakater af dine yndlingsspil, mangaer eller film.

Placer gaming neonlys

Hvis du vil nedtone den lyse og futuristiske stemning i dit værelse, kan neonlys til spil være et godt alternativ. Tag det næste skridt i indretningen af dit spil værelse ved at fremhæve det med et originalt neonskilt.

Gamer Aesthetic Neon

Nogle inspirerende billeder af vellykkede spil opsætninger:

Nu hvor du har en perfekt idé om, hvad der er et godt setup, og hvilke dekorationer du kan sætte i det. Her er et par ekstra ideer til modeller i billeder for at holde dig inspireret!

setup gaming pc

setup gaming pc tapet
setup gamer pc
komplet gaming pc setup

Hvor kan du købe dine Gaming dekorationer ?

Selv om der i øjeblikket findes løsninger til at købe gaming dekorationer, er det meget svært at finde lykken i møbelbutikkerne eller på de generelle online e-handelssider, som ofte tilbyder et svagt udvalg i deres stråler.

Hvorfor nøjes med et lille valg, når vi tilbyder et bredt udvalg af mere end hundrede dekorative genstande på vores online butik, opdag vores samling af gaming lamper Aesthetic nu!

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.