Hvordan får du Succes på Twitch, når du er en Streamer ?

Hvordan får du Succes på Twitch, når du er en Streamer ?

læsning

Vil du gerne blive streamer? Er du allerede begyndt, og vil du gerne vide, hvordan du får succes på platformen? Bare rolig, du er på det rigtige sted!

Vi har allerede offentliggjort et blogindlæg, der forklarer, hvordan man starter på Twitch, og du kan gå ind og kigge på det (hvis du ikke allerede har gjort det), for det er meget komplet.

Der er dog mange punkter at tage hensyn til, når man er kvindelig streamer og når man er nybegynder i modsætning til mandlige streamere! Så vi ville lave en dedikeret artikel for at hjælpe dig bedst muligt i gang.

I denne artikel vil vi se hvordan du differentierer dig fra de store streamere og opbygger dit eget publikum, bryde nogle myter der stadig eksisterer og til sidst give dig vores bedste råd til at tage afsted i din tur!

Lad os komme i gang uden videre!

Gamer Aesthetic Dekoration

Svømning blandt hajerne

Twitch er den største platform for live streaming på markedet lige nu, og det er både godt og skidt.

På den positive side betyder det, at det at starte din egen Twitch-kanal kan være en fantastisk måde at nå ud til en masse forskellige mennesker og måske endda opbygge et brand, der kan blive din vigtigste indtægtskilde på et tidspunkt i fremtiden.

Andre streaming platforme kan simpelthen ikke konkurrere med Twitch lige nu, så når du begynder at opbygge et publikum på platformen, er der ingen grænser for, hvor langt du kan gå.

Men på den anden side er Twitch også en ekstremt overfyldt markedsplads. De fleste af de største streamere på platformen lige nu startede længe før Twitch eksploderede. 

berømt twitch streamer

 

Alle, der begynder at streame nu, vil få konkurrence, ikke kun fra de helt store streamere, men også fra de tusindvis af mindre streamere, der drømmer om succes på Twitch.

Hvis du spekulerer på, hvordan du bliver en kvindelig streamer på Twitch, vil du desuden stå over for yderligere udfordringer.

Twitch er traditionelt set en mandsdomineret platform, og selv om mange kvindelige streamere har fundet utrolig succes der, kan det være meget sværere at nå samme stade.

Men vi har nogle tips og retningslinjer, der kan hjælpe dig med at finde ud af præcis, hvad du vil gøre på Twitch, og hvordan du kan forbedre din branding for at få endnu flere følgere med tiden.

Aflivning af myterne

Lad os starte med at aflive nogle myter om at være kvindelig streamer på Twitch.

Først og fremmest synes nogle mænd at tro, at når du er en kvindelig streamer, er du garanteret at få en masse følgere på grund af generel tiltrækningskraft eller nytænkning. Dette er ikke tilfældet.

Selvfølgelig kan en given streamers udseende spille en rolle for det publikum, de opbygger, men selve indholdet er altid vigtigere. Desuden har live streaming, som vi har diskuteret ovenfor, ligesom mange andre brancher en tendens til at gøre det sværere for kvinder at komme ind i magtpositioner.

berømte streamere

Antallet af højt profilerede streamere vokser i dag, hvilket til dels skyldes ændrede præferencer på platformen. I tredje kvartal sidste år overskyggede en forholdsvis ny genre af live streaming-videoer, kendt som "just chatting", som i bund og grund er live videodagbøger, spilrelateret indhold og blev den mest populære kategori på Twitch.

I første kvartal af 2021 udgjorde "chat"-videoer 12 procent af alt indhold, der blev set på Twitch, ifølge tracker Streamlabs.

Hvordan bliver du en kvindelig streamer på Twitch ?

Så er der myten om, at Twitch egentlig kun er en platform for spilkanaler og intet andet. Selv om det måske har været sandt i et stykke tid, holder det ikke længere.

Mange skabere laver nye og interessante ting på platformen, og der er plads til endnu flere typer indhold i fremtiden.

Endelig er der ideen om, at donationer og abonnementsafgifter går direkte til den enkelte skaber. Desværre tager Twitch en stor del af det, du tjener på sitet.

Ja, økonomisk støtte fra dine fans vil stadig give dig penge i sidste ende, men forvent ikke, at 100 % af hver donation lander direkte på din bankkonto.

Mario Lysekrone

Vid, hvad du vil have

Stil dig selv et meget vigtigt spørgsmål lige nu: Ved du, hvad du ønsker at gøre med din Twitch-kanal? Har du allerede en detaljeret plan for dit indhold og for, hvordan du vil præsentere dig selv?

Selv hvis du allerede har nogle idéer, er det værd at tage lidt tid til at gennemgå disse idéer og endda tilføje nogle nye.

Det hele handler om branding. Forestil dig følgende scenarie: En fan af din Twitch-kanal forsøger at fortælle en ven, hvor fantastisk din kanal er, og hvorfor de bør se den.

Denne hypotetiske fan skal kunne beskrive dig og din kanal præcist i en eller to sætninger.

For eksempel: "Denne person tager imod sangønsker fra fans og spiller sangen på et keyboard så hurtigt, som han/hun kan."

Det er det, som god branding handler om. Der er et iboende hook i beskrivelsen, og det er det, der er med til at tiltrække nye fans.

gameplay twitch

Vær ærlig over for dine fans

Du skal være ærlig over for dine fans, uanset om du har 10 eller 10.000. Nej, du vil sandsynligvis aldrig rigtig kende dine fans på et personligt plan, især hvis du har mange fans, men der er altid en følelse af tillid mellem skaberne og fans, som skal opretholdes.

Dette er især vigtigt, når du planlægger en eller anden form for ændring, der vil have en stor indvirkning på retningen af din Twitch-kanal.

Hvordan bliver du en populær Twitch-streamer ?

At foretage en større ændring uden at informere de fans, du allerede har, ordentligt, kan være meget forvirrende for dem, og du kan endda risikere at miste mange af dem, hvis de ender med at føle sig forrådt på en eller anden måde.

Men det kan også gælde for små ting. Måske planlægger du at tage på ferie om et par uger, og det kommer til at stå i vejen for dine sædvanlige streaming sessioner.

Hvis du tager på ferie uden at give dine fans besked om, at du vil være væk i et stykke tid, kan der komme nogle negative reaktioner.

Hvis du på den anden side klart meddeler, at du ikke vil streame på visse dage, som du normalt ville gøre, vil fans måske blive skuffede, men ikke oprørte. Forvirring er aldrig en effektiv markedsføringsstrategi.

twitch logo

Er dit budskab klart? Er det let for din målgruppe at forstå?

Hvis folk ved præcis, hvad du sender, og hvorfor det er vigtigt for dem at se det, vil din kanal blive en succes. Hvis du er alt for optaget af indtægter og skaber et forvirrende, salgsagtigt budskab, vil folk vende sig væk fra dig.

Ingen kan lide at sælge for meget! Fokuser i stedet på folk og deres behov, og resten vil komme. Dit budskab er vigtigt, og en åben og ærlig kommunikation vil bidrage til din troværdighed og forbrugernes tillid.

Tal med andre kvindelige streamere

Uanset om det går godt eller mindre godt med din streaming karriere på Twitch, skal du aldrig være bange for at bede om hjælp.

Heldigvis er der et helt fællesskab af kvindelige streamere og indholdsskabere derude, og dette fællesskab kan være en fantastisk ressource for andre kvindelige streamere.

Uanset om de er store eller små, vil andre kvindelige streamere helt sikkert være glade for at medfølge dig og dele tips, der kan hjælpe dig med at booste din streamer karriere.

Det kan også være rart at kunne tale med folk, der har haft lignende oplevelser. Det kan hjælpe dig med at afstresse og føle dig forbundet med et større fællesskab i stedet for at føle dig alene.

Du kan måske endda få varige venner eller etablere samarbejder med andre streamere, som kan hjælpe dig med at udvide dit publikum langt ud over det, det er nu.

kvinde, der spiller videospil

Hemmelighederne bag din succes

Du ved nu, hvordan du kommer i gang, skiller dig ud og skaber dit eget publikum på Twitch. Som ekspert på området ved du nu, hvordan du kan tydeliggøre din redaktionelle linje og frem for alt skabe dit eget brand image. Men endnu mere end det, du vil formidle, vidste du så, at formen er lige så vigtig?

En god indretning med dekorativt tilbehør og en farverig og afdæmpet lys atmosfære vil nemlig automatisk stemple dig som en passioneret gamer, og du vil få en vis legitimitet og sympati i dine seeres øjne.

Derfor tilbyder vi hele året rundt forskellige spil dekorationer med Aesthetic stil til vores kunder som gaming neonlys, lamper, led-bannere og mange andre ting. De er både cool og dekorative og er en perfekt gave til en ekstraordinær opsætning.

Oplev nu vores playstation-logolampe gennem vores brede udvalg af neon gaming og begynd uden yderligere forsinkelse at opbygge din indretning!

Gamer Aesthetic Neon

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.