Hvordan Forbedrer du din Gaming Setup ?

Hvordan Forbedrer du din Gaming Setup ?

læsning

Spekulerer du på, hvordan du kan forbedre din opsætning uden at koste dyrt? Hvordan kan du gøre det renere og mere komplet? Så er du kommet til det rette sted!

Der er mange måder at forbedre dit gaming-setup på og gøre det lettere at bruge. Hvis du skal bruge en stor del af din dag (for ikke at nævne dit liv) på at sidde foran din computer eller dine konsoller, vil du gerne have et hjørne, som du virkelig kan lide.

Selv om alle har deres egne præferencer og smag, har vi fundet et par forskellige måder at skabe et fantastisk gaming-setup for begyndere på i få trin.

Lad os finde ud af alt om det uden videre!

Tetris Lampe

Hvordan kan du forbedre din PC Setup ?

Der er flere muligheder for at forbedre din pc setup, men det er bedst at starte med det grundlæggende og arbejde dig op til fuld kontrol over din plads.

Husk, at alt, hvad du ikke kan lide ved dit rum, reducerer dine muligheder og kan påvirke dit gameplay: Du ønsker ikke at blive distraheret af alt omkring dit setup.

Hvis du vil have et rent gaming-setup, skal du starte med at følge disse trin.

Trin 1: Køb et skrivebord, der passer til dig

For at forbedre dit gaming-setup skal du starte med et skrivebord, som du kan lide. Et skrivebord, der skal kunne rumme din pc, mus, tastatur, skærm og alt andet, du ønsker. Dit gamer-bord vil være en af de vigtigste (hvis ikke DEN vigtigste) del af dit setup, så det giver mening at starte der og arbejde dig opad.

Tænk over, hvad du har brug for i dit rum. Har du masser af plads til et skrivebord, der holder alting ude, eller har du brug for et skrivebord med et tastatur, der passer nedenunder? Har du brug for højttaler pladser, eller er det nok med dine skærmhøjttalere? Der er mange ting, du skal tænke over.

Selvfølgelig skal du også tænke på din gamingstol. Den skal være høj nok til, at du kan se skærmen tydeligt, men ikke for høj, så dine ben ikke rammer bunden af skrivebordet.

Trin 2: Byg en pc, der passer til dig

En anden ting, der skal være solid, før du virkelig kan nyde din pc-plads? Konstruktionen af dit pc-tårn. Selv om du har det fedeste setup og de bedste dele til at forbedre dit gaming-setup, vil du aldrig rigtig kunne lide dit rum, hvis du ikke kan lide dit setup og selv udseendet af kabinettet.

pc gamer

Tag dig tid til at forberede det godt. Du vil være i stand til at sætte tonen for dit rum baseret på din pc's udseende. Skal den have masser af RGB-belysning og lyse farver? Vil den være slank og minimalistisk? Dette vil være med til at diktere meget af det, der sker i de næste par trin.

Trin 3: Forbedr din cable management

En af de hurtigste måder at forbedre udseendet på dit kontor på er at fokusere på cable management. Hvis du kan se alle kablerne hænge ned fra dit bord eller trække rundt på gulvet, vil dit kontor se forsømt ud.

Der er mange muligheder for at styre dine ledninger. Nogle dele som kroge, klemmer eller andre clips vil gøre meget af arbejdet for dig, og nogle gange kan nogle gamer-bordmodeller endda gøre det direkte med de medfølgende slots.

Du kan måske hænge dem op fra bagsiden og skjule det hele, men måske ikke (det er ting, du skal overveje, når du køber et skrivebord, der er lavet til gaming).

cable management

Du kan også binde alle snore med lynlås, så du ikke kan se for meget af det, der dingler, og holde dem stramme, så du ikke kan se for meget af det, der dingler. Dette vil også hjælpe dig med at finde ud af, om der er noget galt med din installation. Hvis du bruger denne metode, skal du sørge for, at du ikke klemmer eller trækker i noget og risikerer at beskadige dit system.

Trin 4: Undgå rod

Du har måske et væld af spil eller andre figurer, som du gerne vil vise rundt om din konsol, men det kan ofte se for rodet og uoverskueligt ud. Start med at rydde nogle af de actionfigurer, plakater og andre udstoppede dyr ud. Du kan lægge dem væk, hvis du ønsker at beholde dem, men fjern dem blot fra dit rum.

Det kan være svært at gøre, men det vil hjælpe dig med at se rummets potentiale og forstå, hvad du har brug for (og ikke har brug for). Det vil også frigøre plads til at opbevare dine spil, få mere tilbehør og endda have et større byggeri.

Selvfølgelig kan du tilføje ting senere. Bare prøv ikke at være for kræsen med din opsætning. Vi har alle ting, vi elsker, men de kan distrahere os, gøre spillet vanskeligere og forhindre os i at rydde op.

Gamer Aesthetic Lamper

Trin 5: Tilføj nogle ekstra ting

Det betyder ikke, at du ikke kan have lidt ekstraudstyr i din opsætning. Hvis du har lyst til at tilføje stemningsbelysning, hænge et par plakater op eller måske endda sætte den figur tilbage på hylden bag dig, så gør det. Sørg for, at alt det, du sætter ind, tjener et formål.

Et rum, der ikke har et personligt præg, er ikke rigtig en god legeopsætning. Husk, at hvis du har for mange ting, får du problemer med køling og opvarmning, så hold alting ude af dit byggeri.

Trin 6: Hold alting rent

At få et rent setup og forbedre udseendet af dit lege-setup behøver ikke at være et endagsjob. I stedet bør du have en vedligeholdelsesplan på plads for at holde alting rent.

Du kan udpege søndag morgen som den dag, hvor du gør alting rent, eller du kan fokusere på forskellige aspekter hver dag, så du ikke bruger for meget tid på at gøre rent.

Du kan f.eks. dele det op på følgende måde:

  • Mandag: Rengør tastaturet
  • Tirsdag: Rengør tastaturet Støv bag systemet
  • Onsdag: Rengør skærmen
  • Torsdag: Rens skærmen: Desinficering af musen
  • Fredag: Rengør gaming stolen Rengør gaming stolen
  • Lørdag: Støv spilbordet af
  • Søndag: Støvsug rundt om i spilled facilite ten

Uanset hvad du gør, skal du fokusere på renlighed og organisation, ellers vil du aldrig rigtig kunne lide dit spille anlæg.

Vi har skrevet en omfattende artikel, der i detaljer forklarer, hvordan du gør dit spilopsæt korrekt rent! Du er velkommen til at tjekke den ud. 

setup gaming pc

Trin 7: Opdater din opsætning regelmæssigt

Bare fordi du har brugt tid på at finjustere din gaming setup, betyder det ikke, at slutresultatet skal være endeligt. Hvis du virkelig vil elske din spilopsætning, er du nødt til at opdatere den.

Måske spiller du forskellige spil og ønsker at ændre din opsætning til en anden type spil. Måske har du ændret dig som person. Måske har du et nyt build og er bare klar til et nyt look. Uanset årsagen er du ikke bundet til en bestemt idé.

Andre tips til at forbedre dit setup

Ikke alle vil være i stand til at få deres drømmes gaming setup, det er ikke praktisk muligt. Hvis du vil spille, skal du bruge de fleste af dine penge på at bygge en god pc, gode spil og sørge for, at det hele fungerer godt.

Alligevel bør du fokusere på at købe kvalitetsdele til dit gaming setup. Lad være med at købe billigt hardware, som du skal udskifte efter et par måneder, det er ikke din tid værd. Køb i stedet dele, der kan holde til tidens tand.

Du skal også tænke på den plads, du får brug for! Skal du af og til have spil med kun stående publikum? Skal du streame? Eller vil du sidde det meste af tiden? Dette vil være afgørende for din opsætning.

setup gamer

For at hjælpe dig med at forbedre det overordnede udseende af dit setup har vi udvalgt de bedste idéer til gaming-setup i vores blogindlæg "40 idéer til gamer-setup".

Endelig skal du ikke købe de nyeste trends. Der kommer hele tiden nye ting på markedet, og de er ikke altid vindere. I stedet for at købe noget, bare fordi alle andre har det, skal du spørge dig selv, om det vil være nyttigt for dig eller ej.

Alt i alt skal du tænke på dine egne ønsker og behov og vigtigst af alt på din plads for at få en god legeopsætning. Hvad vil gøre dig til en bedre spiller? Hvad vil gøre dig glad? Det hele starter med en bygning og et spillebord, som du elsker.

Fuldend din opsætning dekoration

For at forbedre din opsætning generelt er der selvfølgelig ikke noget bedre end at indrette den godt ved at vælge relevante gamer indretningsgenstande. Hvis du har fulgt trin 4, er du nu i stand til at vælge en eller et par relevante genstande til at dekorere dit setup eller værelset af sidstnævnte helt.

Hvis du ønsker at tilføje et neonlys, en lampe, led strips eller projektorer, så er vores kollektion af Gamer Aesthetic indretning måske interessant for dig! Du kan få direkte adgang til den ved at klikke på billedet nedenfor! 

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.