Hvordan Indretter du dit Gaming Rum ?

Hvordan Indretter du dit Gaming Rum ?

læsning

Du er vild med video spil, film, japansk animation, musik eller popkultur generelt og vil gerne indrette dit værelse med alle disse elementer, som du brænder for? Vil du skabe et komplet og visuelt tilfreds stillende spillerum? Så er du præcis, hvor du skal være!

Kollektivet Gamer Aesthetic, der har været passioneret omkring videospil i mange år og tidligere ejer af to specialforretninger, deler sine bedste råd med dig for at skabe et værelse, der ligner dig, og som passer perfekt til det, du brænder mest for.

I denne artikel vil vi give dig nogle tips til, hvordan du kan indrette dit værelse, placeringen og typen af belysning for et bedre look eller hvordan du kan matche dit setup med de forskellige dekorationer i dit værelse, og dette uanset dit budget.

Lad os starte uden videre!

Gamer Aesthetic Neon

Hvordan indretter jeg mit gaming rum ?

Først og fremmest skal du vide, at det er lyset og farverne, der udgør identiteten af et gaming rum. Vi bliver nødt til at

Hvilke farver skal man vælge ?

Til alle elementer i din indretning kan vi anbefale sort og rødt. Du skal vide, at hver farve påvirker os på forskellige måder vores opfattelse og den måde, vi opfører os på i hverdagen.

Vi anbefaler, at du tager et kig på farvernes betydning, du vil se, at det ikke er trivielt, og at det er et vigtigt valg at tage hensyn til i designet af dit setup.

farver betydning

I vores tilfælde hjælper den sorte farve spilleren med at holde fokus på de rige farver og lyde på skærmen. Den sorte farve skjuler også uvedkommende detaljer i pc-opsætningen, f.eks. kabler.

De røde højdepunkter giver en flot kontrast. Denne farve giver spillerne en følelse af spænding, styrke og dristighed som en kriger.

Begge farver er ret almindelige, så det vil være let for dig at finde mange ting til at dekorere rummet med, når du vælger det sorte og røde tema. Hvis du også bruger dit gaming rum som soveværelse, vil du elske det sort-røde farveskema, da det kan se lidenskabeligt og romantisk ud.

Hvad angår vægfarven, vil en lys farve gøre tricket! Hvid, lysegrå eller endda beige er fremragende valg.

Hvad er de bedste LED'er til gaming ?

Farvede lys (RGB LED-lysstrimler) til at tilføje til bagkanterne af din skærm og på væggen bag skærmen er en god idé for at tilføje en dejlig afdæmpet gaming-atmosfære eller fremhæve din skærmvisning.

led rgb gaming setup

Ved at holde lysmængden relativt ligelig mellem forgrunden og baggrunden (væggen) kan du få en smuk gengivelse, samtidig med at du aflaster dine øjne (for ja, at se på den slags lys i for lang tid svier i øjnene) og gør spillet mere medrivende.

Endelig, når du køber et belysningssystem, er det godt at have en lysdæmper, fordi du kan justere præcis hvor meget lys du har brug for. Nogle spil kan lide mere lys end andre.

Hvordan laver man et godt gaming setup ?

Du vil have forstået, at realiseringen af et godt gaming setup går gennem kombinationen af mange punkter såsom valg af materiale, dit tower, dine konsoller, dit headset osv. men også i din indretning.

Dette spørgsmål kunne være emnet for en hel blog artikel, og vi kommer sikkert til at beskæftige os med dette emne meget snart.

Hvis du vil grave dig ned i emnet indretning af dit setup uden yderligere forsinkelse, kan vores blogindlæg ''hvordan du indretter dit gaming setup'' give dig stof til eftertanke!

Hvordan indretter du dit gaming kontor ?

Et vellykket gamingrum bør være en kombination af komfort og teknologiske sortimenter. Fra de nyeste konsoller til den cool og afslappende sofa. Men udover disse to elementer er der mange ting, du skal bekymre dig om. 

gaming setup skrivebord

Størrelsen af dit værelse, investering i gode højttalere, en behagelig stol eller endda en liggestol, en stor skærm eller en stor væg til brug for en bagprojektor.

Hvad skal jeg sætte i mit gaming rum ?

Tilføjelse af et par dekorative genstande kan altid være rart at personliggøre din indretning til billedet af din passion og have et blødt og farverigt lys for at kunne slappe helt af under dine næste spilsessioner.

En stor gaming neon

Hvilken bedre måde at skabe en atmosfære på end med en smuk farvet neon væglampe?

Det var i sine tidlige dage en enkel og økonomisk løsning til belysning i 70'erne og 80'erne. Da røret indeholdt en ioniseret gas, er strømforbruget meget lavt. Derfor satte arkaderne neonrør i deres etablissementer.

Dette smukke neon-spillerum minder tydeligt om atmosfæren i disse rum, der i dag er mere og mere sjældne.

Game Rum Neon

En Game Over-lampe

Vil du tilføje en sengelampe til dit skrivebord? Undgå de klassiske skrivebordslamper og vælg en original gaming lampe, hvorfor ikke vores Game Over model for eksempel!

Game Over Lampe

Aesthetic Plasma Lampe

Er du vokset op i 80'erne og 90'erne og kendte til videospillenes begyndelse og guldalder? Denne lysende kugle bør interessere dig!

Den ikoniske geometriske form af lavalampen (kendt af de fleste børn i 1970'erne, 80'erne og 90'erne) og plasma kugle var højdepunktet inden for dekorativ teknologi i 1990'erne.

Sammenlægningen af de to skaber et unikt objekt, der minder om de mest eftertragtede børneudsmykninger fra disse perioder. Nostalgi, når du holder os... 

Plasma Lampe

Hvor meget koster det at indrette et gaming rum ?

Den gennemsnitlige pris for et gamerrum er ca. 18,000 kr.. Omkostningerne kan variere afhængigt af det udstyr og tilbehør, du vælger, og det udstyr og tilbehør, du ejer.

Hvis du allerede ejer en spillekonsol eller pc, kan du faktisk forvente at bruge mindst 3000 kr. - 5000 kr. til andre fornødenheder, men mange bruger mere end flere tusinde.
gaming led rum

Budgettet varierer naturligvis alt efter, om du er samler af spil eller andre genstande som figurer, udstoppede dyr osv. Vi har også skrevet et blogindlæg, der forklarer de forskellige omkostninger ved et gaming rum!

Så et gaming room kan altså laves til en meget overkommelig pris, men det er helt muligt at bruge tusindvis af kroner på at skabe et fantastisk gaming room, hvis du ønsker det. Beslut dig for et budget og gå derfra!

Nogle vellykkede gaming rum inspirationer

For at illustrere bedst muligt, hvad vi taler om, er her et par eksempler på de mest vellykkede gaming rooms, som du kan bruge som inspiration til at skabe dit eget!

gaming rum idé
gaming deko rum

Den Gamer Aesthetic dekorations stil

Gaming-rummet er et af de centrale elementer i dit liv som gamer og/eller streamer. Valget af din indretning er derfor meget vigtigt!

Derfor har vi gentænkt gamer indretningen for at tilbyde dig de bedste indretningsgenstande, der kan bruges til at fremhæve dette aspekt.

Opdag uden yderligere forsinkelse den Aesthetic stil Gamer Aesthetic og tag denne livsstil til dig. Klik direkte på billedet nedenfor for at få adgang til vores kollektion

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.