Hvordan Indretter du dit Nørdværelse ?

Hvordan Indretter du dit Nørdværelse ?

læsning

Et soveværelse for nørder behøver ikke at være alt for kedeligt! Selv om det er meget mere sexet at være nørd i denne tidsalder med den tredje industrielle revolution, har nørdens bolig traditionelt set brug for en makeover.

I dag vil vi dykke ned i at finde de perfekte nørdeindretningsgenstande til at forbedre ethvert nørdeværelse. Genstandene på den følgende liste vil skabe en unik atmosfære i din lejlighed og sikkert uforglemmelige samtaler med dine besøgende!

Er du interesseret i en bestemt idé til indretning af et nørdværelse? Her er en liste over de bedste indretningsgenstande og vores bedste tips, som vi kan anbefale dig for at forbedre din soveværelse indretning og skabe et ægte nørd univers i overensstemmelse med dit budget.

Lad os komme i gang uden videre!

Gamer Aesthetic Lamper

De bedste nørdede værelses dekorationer til lave priser

Du har et stramt budget og ønsker ikke at bruge mere end 200 kr. på flere kvalitetsdekorationsartikler? Gå ikke i panik, vi har tænkt på dig, og vi præsenterer dig for 5 dekorationsartikler, der ikke overstiger dette beløb. 

Et RGB Led-bånd

Uden tvivl det vigtigste dekorative element i et vellykket spillerum, vil led-hovedbåndet give dig mulighed for at installere en unik farvet lysstemning.

Mange streamere og youtubere bruger det, og det er langt fra overraskende i betragtning af hvor smuk gengivelsen kan være! For at installere det er der 2 måder, du kan placere dobbeltklæbende tape eller lille aluminiums klip til at fastgøre det.

Du skal bare tilslutte strømforsyningen til en stikkontakt, bruge din fjernbetjening eller din smartphone til at indstille de rigtige farver, og alt er godt! Du kan nemt finde en mellem 180 og 380 kr. for 5 meter!

Vi anbefaler, at du placerer den på bagsiden (eller på bagkanten af bunden) af dit skrivebord for at få en bedre gengivelse og for ikke at skade dine øjne ved at kigge for længe på lysdioderne!

En USB Plasma Kugle

For alle dem, der brænder for fysiske fænomener, astrofysik eller blot videnskab eller science fiction, er her et dekorativt objekt klart designet til dig!

Plasma Kuglerne er klart inspireret af dette fascinerende univers og er virkelig fantastiske genstande, både med hensyn til dekoration og fysik ved radiofrekvent excitering af mange elementer i det periodiske system som f.eks. kvarts.

En Usb-version kan være meget interessant til en lavere pris, samtidig med at du undgår at blive belemret af en begrænsende ledningsforsyning. Du kan finde denne model til 200 kr. blandt vores andre modeller af større plasmakugler.

Plasma LampeRetro Spilkassette

Uanset om du er en gammel gamer, der kendte 8bit- eller 16bit-generationen, eller om du er en mere next-gen-gamer, så er retro-gaming stadig i høj kurs, og gamle konsoller som NES, Myster System eller Super NES er stadig meget populære hos gamere i dag.

Desværre fører denne succes til prisstigninger og sjældenhed for mange spil, som er svære at finde til lave priser. Heldigvis findes der mange replikaer, der kan bruges på denne type konsol, og som fortsat er meget tilgængelige.

Med mange spil, der er tilgængelige mellem 50 kr. og 200 kr., kan du opbygge en smuk samling, som du kan vise frem på din hylde, for hvad er smukkere end en samling af spil, der er godt fyldt? Selv en enkelt kassette med dit yndlingsspil kan være et fantastisk dekorativt element.

Retro SpilkassetteLed RGB pære

Led RGB-pæren har den samme funktion som den led strip, som vi præsenterede tidligere, dvs. belyse rummet med en dæmpet og farverig, der minder om neon belysning i arkaden i 80-90'erne.

Med denne slags model kan du blot erstatte dine traditionelle pærer med en simpel pære mere komplet i farvepalet og temperatur direkte justerbar fra en fjernbetjening eller fra din smartphone i bluetooth.

Her behøver du ikke at pille bare en lille smule. Denne slags model er især nyttig til at oplyse hele huset og ikke kun én lysstråle. 

Gaming Symbol Natlys

Hvem sagde, at natlamper var for børn? Hvis du ønsker at gå i seng på en blød måde, så bør en smuk natlampe med afbildningen af en videospilkarakter, en controller eller en planet behage dig! Der er for enhver smag! Og især, hvad der skal gøre smukke drømme.

De bedste nørde dekorationsartikler til overkommelige priser

Nu hvor du har set de bedste og billigste deko objekter, vil vi tage det hele en tand op og præsentere dig for modeller, der kan gå fra 200 til 450 kr.. Lad os finde ud af det uden videre!

En Mario Lysekrone

Verdenen med klassiske Nintendo-spillelicenser som Mario, Zelda, Donkey-Kong eller Pokémon er en klassiker i alle nørders øjne. Og hvordan kan man ikke sætte pris på dem ?

Spændende spilmekanikker, innovationer i næsten alle opus, men især en bekymring for detaljerne, der er eget for firmaet Kyoto, som gør deres ry siden 8 bits-æraen.

Så hvis Mario er et af dine yndlingsspil, så overvej denne lysekrone som en virkelig unik dekorationsidé. Men prøv ikke at hoppe og slå dit hoved på den! I bedste fald sker der ikke noget, i værste fald kan der ske nogle brud.

Mario Lysekrone

En lys kombination af tastatur og mus

For at fuldende dine pandebånd og dine Led RGB-pærer, men frem for alt for at fuldende konfigurationen af din pc, er der intet bedre end et godt mekanisk tastatur og en fremragende lysende mus med et design, der er specifikt til gaming-verdenen.

Et fremragende materiale, der før at være et smukt tilbehør til dekoration først og fremmest er en praktisk og kraftfuld enhed til de mest krævende spillere.

Vi må indrømme, at en nørde dekoration ikke ville være meget uden disse to hovedelementer. Du kan finde modeller til alle priser, selv om gennemsnittet ligger omkring 370-450 kr..

En bruger defineret musemåtte

Når du har dit tastatur-mus i hånden, har du brug for en personlig musemåtte, der er tilpasset din personlighed og især til det, du ønsker, at den skal afspejle.

Du kan vælge en lille en eller en, der dækker en stor del af dit skrivebord, eller du kan lægge alt på den.

Hvad angår prints, kan du vælge det univers, der passer bedst til dig, Marvel, videospil, film og mange andre, listen er næsten uendelig.

En 3D-lampe

Magnetisk levitation og 3D-farveprintlamper, der svæver og roterer frit i luften, er vidundere, der ligesom det ovenfor nævnte lysarmatur er en ekstra måde at få en dæmpet og farvet belysning på.

De tilbydes som regel også med en fjernbetjening, og nogle modeller kan også styres fra en smartphone. Uden tvivl den bedste gave til fødselsdagen, hvis en af dine kammerater også ønsker at indrette sit værelse med et objekt, der afspejler hans passion.

De bedste nørdede dekorations objekter til højere priser

Hvis du ikke er bange for at investere mange penge i din dekoration (og især i din passion), så tager vi i denne sektion det til det næste niveau ved at tilbyde dig modeller, der spænder fra 70 til 3-cifrede priser. Lad os komme i gang!

En kæmpe gaming neon

En ikonisk figur i gammeldags spillehaller, som engang blev brugt blot for at spare strøm. Da det blot er en gas, der ioniseres i et rør, var strømforbruget naturligvis meget lavt.

Neonrør bruges mere og mere i spillelokaler. Deres lave lysstyrke og de forskellige designs af neonrør opfylder nemlig ikke kun behovene for belysning med lav intensitet, men også kravene til dekoration og skaber en fremragende atmosfære i gaming rum, hvilket er meget vigtigt for enhver spiller med respekt for sig selv.

Back to the arcade neon

En lille bartop arkade terminal

En Bartop er simpelthen en retro arkade maskine, der er lavet til at passe på en bar. Denne slags genstande bliver mere og mere berømte og værdsat, både af barejere, men også af hardcore gamere og endda af almindelige mennesker. Disse nyere genstande er til dels blevet samler objekter.

Disse kiosker spiller en vigtig rolle i retrospilsverdenen. Først og fremmest gør de det muligt for retro spillernes socialiserings steder at foreslå spil til de nyankomne, og dermed en vis underholdning, men også en reel atmosfære, der er retro spillerne kær.

At kunne spille spil i en bar eller et sted, der er indrettet til det, med fremmede eller venner, vil give spillerne en stærk følelse af nostalgi.

Prisen på en bartop varierer meget fra sted til sted. Det skyldes, at hvert websted har sin egen metode til at lave bartops og anbefale dem til spillerne. Du vil dog kunne finde nogle omkring 750 til 2000 kr. i gennemsnit for en lille model. 

Mini Bartop

En Aesthetic Gaming Stol

Fordi du elsker din pc og bruger flere timer om dagen på den af forskellige årsager (gaming eller kontorarbejde), er observationen den samme: det er vigtigt at være komfortabel bag din pc-skærm!

Det er muligt at spille i timevis på en skammel, en stol eller en billig kontorstol, men for at give det bedste af dig selv og især for at skåne din ryg er et godt sæde vigtigt. Selv om den kan være et centralt element i indretningen af et setup, bør denne type produkt ikke begrænses til et farverigt eller aggressivt design.

Glem ikke, at selv om deres udseende kan være et kriterium, vælges et godt sæde først og fremmest for dets komfort. Og i dette spil er en god gammel fars kontorstol ofte bedre end et pseudo-spandestol.

Vælg et Gamer Aesthetic dekorationssæt

Gamer Aesthetic livsstilen er en ode til videospillenes finesser, en subtil repræsentation af intentioner fra forskellige universer og en ode til den kunstneriske sjæl hos udviklerne, som giver os mulighed for at leve vidunderlige eventyr og aldrig løber tør for fantasi til at overraske og underholde os.

Spillerne kender charmen ved denne verden. Lysene og farverne, der udgør landskabet, er virkelige omgivelser, som vi kan udforske med vinden.

Den kode, der deles af spillernes æstetik, er ikke enestående for videospilverdenen. Vi kan se referencer til tegneseriekultur, japansk kultur, popkultur, kryptovalutaer og endda Steve Jobs' og Elon Musks iværksættere pos.

Det er for at formidle denne sindstilstand, at vi tilbyder mange nørdede dekorationer med farverige stilarter. Find alle vores Aesthetic dekorationer ved at klikke direkte på billedet nedenfor! 

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.