Hvordan Installerer man en Gaming Neon ?

Hvordan Installerer man en Gaming Neon ?

læsning

Du har lige købt et af vores smukke gaming neon lys, og du spekulerer på, hvordan du montere det på din væg? Eller måske har du hentet din neon et andet sted, en model fra et andet tema, og du vil også gerne vide, hvordan du installerer den? Uanset hvad din situation er, er du kommet til det rette sted!

I denne artikel vil vi forklare dig de forskellige trin for at hænge din neon op på væggen! Når du er færdig med at læse denne guide, vil du kunne installere den uden problemer! Du vil se, at det er ganske enkelt! Lad os komme i gang uden videre!

Back to the arcade neon

De materialer, du skal bruge for at komme i gang med installationen af dit neonskilt

Installationer af lysskilte er spændende, men der er nogle vigtige værktøjer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af pladsen og kan slå dig ud af dine sokker.

Vi er her for at give dig de trin, du skal bruge for at lave din egen installation, helt selv. Vores guide vil hjælpe dig med at opgradere enhver stue, gang eller soveværelse.

Følg den, og erobre dine ophængnings opgaver som den dygtige neon-selvbygger, du er. Og den bedste del? Det giver dig en undskyld ning for at samle vennerne og droppe det banale!

Materialer: en studfinder, et niveau, blyant, boremaskine, målebånd, skruetrækker, skruer, gipsplader (hvis nødvendigt) og ophængningsbeslag (som normalt følger med hver neon fra Gamer Aesthetic).

De forskellige trin i installationen af neon

1. Placering:

Vælg den placering i rummet og den højde, hvor du vil hænge dit neonskilt op. Den optimale højde for et neonskilt på en væg, f.eks. et maleri, er 144 cm fra gulvet. Brug et niveau for at sikre ensartethed.

Ideel placering af neon

2. Ankre

Hvis det er nødvendigt, kan du overveje at bruge gipsvægsankre for at give yderligere strukturel støtte. Afhængigt af neonskiltets stil (dette kan variere).

For alle kontur- og rektangulære støttemuligheder skal du fastgøre de medfølgende metalbeslag til dit skilt. Placer neonskiltet mod væggen, og brug en blyant til at markere beslagene, før du sætter skruerne i.

3. Bor

Lav derefter de nødvendige pilothuller med din boremaskine. Brug derefter forsigtigt en skruetrækker til at bore skruerne ind i de huller, der naturligt findes inde i kroppen af hver afstandsstykke, og sørg for, at de alle er på linje med væggen.

perçeuse

4. Fastgør

Placer forsigtigt neonskiltet mod væggen. Fastgør skilte materialet til plexiglasets forside ved forsigtigt at stramme de indre skruer i hånden, idet du er meget opmærksom på det tryk, der skal til for at fastgøre skiltet til væggen.

5. Plug-and-play

Sæt netledningen i en jordet stikkontakt. Træk i kæden på neon transformatoren, og kontrollér, at neonrøret lyser.
væg neon

6. Endelig

Og det var det, du er færdig. Læn dig tilbage, forundres og nyd det!

Og hvis du stadig ikke har et neon lys ved hånden for at sætte denne tutorial i praksis, så tøv ikke med at tage et kig på vores samling af gaming neonlys ved at klikke direkte på billedet nedenfor!

Disse modeller vil være for alle fans af videospil og nørdekultur på en global måde!

 

Gamer Aesthetic Neon


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.