Hvordan Kommer Man i Gang På Twitch ?

Hvordan Kommer Man i Gang På Twitch ?

læsning

Vil du også gerne i gang med at streame på Twitch? Velkommen til vores første guide for helt nybegyndere. Denne guide vil vise dig alt det, vi har lært, som du skal vide for at starte din allerførste stream.

Twitch er blevet enormt stort, med over 40 millioner månedlige seere. Det er også en fantastisk måde at tjene penge på, hvis du får succes med at streame. Selv hvis det ikke er dit mål, så henvender den enorme platform sig til alle smagsløg.

Hvis du også ønsker at slutte dig til platformens indholdsskabere, kan du finde alt, hvad du behøver for at komme i gang, i vores ultimative guide til streaming på Twitch, fra grundlæggende hardware opsætning til tips fra de professionelle om at opbygge et publikum og holde på det i længden.

Lad os komme i gang uden videre!

Gamer Aesthetic Neon

Gør klar til at streame på Twitch

Det bedste ved Twitch er, at du ikke behøver at have en konto. Hvis du vil interagere med indhold, skal du oprette en konto.

For at være indholdsskaber er kravene de samme, og det er her, du skal starte! Det eneste du skal gøre er at klikke på registrerings knappen og aktivere 2FA-godkendelsen for at kunne streame.

Vi vil nu vise dig den komplette software, udstyr og streaming proces, så du kan komme i gang.

Hvilken software skal du bruge til livestreaming på Twitch ?

Nu hvor du har oprettet din Twitch-konto, en ordentlig pc og en stærk internetforbindelse, skal du tænke over den software, du har brug for.

Der er 6 hoved muligheder at vælge imellem.

 • OBS - et open source-værktøj, der er gratis og kan tilpasses i høj grad. Men en smule svært at bruge for nye brugere
 • Streamlabs OBS - Nemmere at bruge for begyndere, men mere begrænset i funktioner og muligheder. Nogle af de bedste dele er betalt 🙁
 • Xsplit Broadcaster - Et alternativ til OBS med en enorm mængde nyttige funktioner.
 • Gamecaster - et værktøj fra Logitech.
 • Twitch Studio - et Twitch-specifikt værktøj, der gør det muligt for dig nemt at starte streaming, men det er dog ekstremt grundlæggende.
 • Lightstream Studio - et cloud-baseret streaming værktøj

Dernæst skal du tænke på, hvilket udstyr du har brug for, og om du sidder behageligt. Disse punkter tager vi op i det følgende!

stream starter snart

Nu, hvor du har installeret softwaren, skal du finde din streamingnøgle:

Gå ind på din Twitch-konto, og klik på Dashboard. Vælg derefter "channel" i venstre side af navigationen. Gå til "main streaming key", kopier den, og indsæt den i dit respektive værktøj.

Du skal ikke gå live endnu! Du har stadig nogle elementer af din profil i indstillingerne, som du skal ændre, du skal også vælge navnet på din stream og gøre dig klar til at gå live! Til sidst må du hellere gøre status over din hardware og se, hvad du skal investere i!

Så lad os starte med designet af din Twitch-kanal.

Hvordan optimerer du din profil og dit konto design ?

Design og (personlig) branding er hele områder, som du skal lære. I hvert fald det grundlæggende i hvert fald!

Vi er ikke her for at give dig et dybdegående kursus, men du bør overveje, hvordan dit profilbillede, dit logo, dine overlejringer og dine alarmer får dine besøgende til at tænke.

Lad os finde ud af alt om det lige nu!

Sådan designer du din Twitch-kanal

Design og branding er komplicerede emner, der kræver split-second-beslutninger, farvepsykologi og skabelse af en oplevelse for brugerne.

Begge dele påvirker den måde, vi tænker på, og kan på subtil vis påvirke de beslutninger, vi træffer. Det kan hjælpe folk med at finde dit indhold, øge dit publikum og give dig sponsormuligheder.

farvepsykologi

Den første ting, du skal tænke på, når du designer din stream, er, om den kan betragtes som "konsistent" med dit Twitch-"navn", profilbillede (logo), coverbillede og kanalens overordnede "tone".

Hvis du er en gamer, der oftest spiller spil som Call of Duty eller Apex Legends, ønsker du sandsynligvis ikke at bruge rolige pastelfarver i dit branding, et billede af et træ som dit billede og vandstænkende lyde som dine alarmer.

De forskellige dele af din profil, du skal udfylde

Profilindstillinger og kanaldesign er afgørende for branding og for at hjælpe dit publikum med at forstå præcis, hvem du er.

Dit profil billede:

Et logo eller et foto af dig/dit ansigt - det bør ikke være større end 10 MB. Det anbefales, at det er mindst 800 x 800. Test det først, og sørg for, at det er tydeligt på mobiltelefoner!

Banner/omslagsbillede:

Du kan enten vælge det genererede billede (med dit navn) eller uploade dit eget tilpassede billede.

stream banner

 

Ligesom dit logo er dit banner billede vigtigt for at få dit "brand" til at skille sig ud.

Sørg for, at det er ensartet, og brug (om muligt) den tilgængelige plads til at vise din kalender.

Biografi:

Med 150 tegn er din biografi lige så lang som et tweet, så hold din beskrivelse kort og godt.

For nye streamere skal du sørge for at fortælle, hvem du er, hvad du kan lide, og hvornår du streamer, derefter kan du gøre, hvad du vil.

Twitch-paneler:

Twitch-paneler kan findes nederst i din informations fane i appen eller under din stream på skrivebordet. De kan være et billede eller tekst.

De bruges typisk til at give yderligere oplysninger om, hvem du er, hvad du kan lide at streame, din tidsplan og tips om community/chat-standarder og donationer.

De kan også bruges til at give links til dit websted eller sociale kanaler. Sørg for, at dine Twitch boards er i overensstemmelse med dit brand image.

Offline-billede:

Når du er offline (og ikke automatisk er vært for nogen), skal du sørge for, at seerne ved, hvornår du ikke længere er online, ved at bruge dit offline-banner (som du finder i dine indstillinger).

twitch offline

Brug det også til at kommunikere din tidsplan, så potentielle seere ved, hvornår de kan forvente dig (angiv venligst mere end EST- eller GMT-tidszoner - Twitch-seere er verdensomspændende).

Profil Accent:

Du kan også ændre din profil accent til din "brand"-farve. Dette holder den i overensstemmelse med dit logo og banner.

Sådan optimerer du din Streamer Gaming-baggrund

Ligesom de forskellige elementer i din personlige branding såsom dit logo, banner, offline-billede osv... er indretningen af det rum, du skal spille i, at være synlig på skærmen for dine tilskuere lige så vigtig som de andre punkter, der tidligere er nævnt.

Det ville derfor være bedre at tilpasse dit rum i overensstemmelse med dit grafiske charter ved først at bruge RGB LED'er, der skal placeres bag på dit skrivebord for at belyse dig med den farve, du ønsker. Afhængigt af dit budget kan du bruge professionelt belysningsudstyr for at opnå et mere vellykket resultat.

Udsmykningen er også vigtig, fordi den effektivt vil vise din passion og dine tilskuere til at identificere sig gennem den. Til det er dekorationerne spil æstetik som neon gaming ikke dårlige for eksempel.

Gamer Aesthetic Neon

Live-titel og andre oplysninger

Gå til dit instrumentbræt, og du vil se følgende muligheder:

Titel - Dette er titlen på dit live, tænk over, hvad der vil lokke seerne til at klikke og se dig, hvordan skiller du dig ud? Skal du bruge et sjovt citat? Skal du forklare klart og tydeligt, hvad du laver?

Henvis aldrig til antallet af følgere, seere eller abonnenter, du har ...

Hvilken titel skal man give en Twitch-live ? - Sæt altid de vigtigste oplysninger først. Mange streamere tilføjer også sproget for deres stream i begyndelsen, så seerne ved, hvad de kan forvente.

Med det nye design er det spil, du spiller, ikke angivet, men blot et lille logo nederst til højre, hvilket gør det vigtigt at tilføje spillet, hvis du er en generel streamer. Mange foreslår, at du sætter navnet på dit spil i slutningen af din titel.

Nogle eksempler på live-titler:

 • SMITE: første ranked game - kun spilstøtte!
 • (GER) [Spillets navn] - [Noget om spillet] - Første spil/100% seriøst/klassificeret
 • Jeg giver penge til velgørenhed, hver gang jeg taber et løb.
 • Hvorfor Pikachu er den værste Pokemon | Instagram

Nogle andre funktioner i Twitch stream dashboardet:

Tags - Twitch Tags er den nyeste måde at gruppere indhold og genrer (og dermed seere) sammen på. Tags tilføjes til en stream automatisk eller af streameren og giver seerne mulighed for at oprette filtre (svarende til hvordan du søger efter en ny t-shirt efter farve, pris og størrelse).

Sprog - Vælg det sprog, som du vil tale på. Nogle streams bruger titlen til at angive deres sprog for at skille sig ud eller forklare, at de bruger to sprog (f.eks. JAP/ENG). Du kan begrænse din chat til det sprog, du vælger, men da du lige er startet, anbefaler jeg det ikke. Du kan altid fortælle dem, at du ikke forstår dem, eller bruge Google Translate på din telefon og forsøge at kommunikere (hvilket kan ende med at være ret sjovt og give dig en follow).

Spil/kategori - det vigtigste valg. Sørg for at nævne det spil, du rent faktisk spiller, ellers finder ingen ud af, hvad du laver (eller de vil blive meget forvirrede over, hvorfor du spiller Stardew Valley, når de søger på H1Z1-spil).

Derefter skal du gå til indstillinger/optioner og sørge for, at du har valgt:

Arkivér udsendelser - gemmer automatisk dine udsendelsesstreams i fanen "videoer" på Twitch. Anbefales stærkt, så brugerne kan se VOD'er (videoer on demand), når de har lyst, og indhente det, de gik glip af.
Automod-regler - det er op til dig, det afhænger af, hvad du ønsker, at dit fællesskab/chat skal se, hvad dit kanalindhold vil vise, og hvor meget kontrol du ønsker at have. Du kan læse mere om det her.
Tilstand kun for følgere (på dine videoer) - dette er en ny funktion, der begrænser kommentarer til dine videoer til dem, der har fulgt dig i mindst et par dage.

Hvordan starter du din første stream på Twitch ? De forskellige trin i forberedelsen

Nu hvor du har indstillet alle dine indstillinger og udfyldt din profil fuldt ud, er din stream nu klar til at blive startet. Det eneste, du skal gøre, er at promovere dit stream og lancere det!

Lad os nu se, hvordan du skal gå videre med disse to sidste trin!

Sådan promoverer du din livestream før udsendelse

Sørg for at dele linket til din livestream på dine sociale mediekanaler.

 • Har du allerede en aktiv kanal på sociale medier? Brug den til at tiltrække folk til din stream.
 • Du vil måske opdage, at mange mennesker ikke er interesserede i din live stream, men andre er måske interesseret, og de har brug for at vide det!
 • Du kan dog også lancere din stream helt uden at promovere den i flere uger for at øve dig og teste, hvor godt den fungerer.
 • Hvis du tiltrækker folk, du kender, til dit stream, vil det være med til at øge dit samlede antal seere, og når Twitch er rangeret efter antal seere, er det ekstremt vigtigt for at skille sig ud i toppen af streamet.
 • Du kan finde flere promoveringstips i vores 41 promoveringstips til Twitch-streamere!

Glem ikke at holde dit dashboard åbent for at overvåge sundheden af dit stream og Twitch-chatten, mens du streamer.

Planlægning før udsendelse

stream twitch

 

Der er en række ting, du kan gøre før din strømning for at sikre, at du er så forberedt som muligt.

Her er en tjekliste nedenfor til hjælp, jeg håber, du finder den nyttig!

 1. Det anbefales, at du genstarter din computer inden streaming, hvis der skulle være programmer kørende, som ikke er nødvendige.
 2. Åbn din streamingsoftware (f.eks. OBS eller Streamlabs)
 3. Forbered den musik, som du eventuelt spiller i baggrunden.
 4. Virker din lyd, virker din video, virker din video, er belysningen god?
 5. Åbn din twitch-chat klar til at gå i gang, og sørg for, at dine moderationsbots fungerer.
 6. Sørg for, at du har vand, en let snack og sidder behageligt.
 7. Sidste øjebliks lyd- og videotjek
 8. Din livestream er klar!
 9. Afslut dit livestream
 10. Gennemgå dit stream - Hvad kunne du have gjort bedre? Hvad er statistikkerne?

Andre ting, du skal overveje, er de spil, du spiller, din tidsplan og de emner, du vil dække.

Andre streamere har allerede fortalt, at de bruger et par post-it-sedler på deres skrivebord til at stille spørgsmål og starte samtaler.

Hvad gør du, når din første udsendelse er slut ?

Når din første liveudsendelse er slut, anbefaler vi, at du gennemgår dine optagelser og sørger for, at de er optaget (se, hvordan du gør det i indstillingerne ovenfor).

Tag noter om, hvad der gik galt under din første stream: Var lydniveauet korrekt? Havde din computer problemer under de mere grafiske øjeblikke i spillet?

afslutning af live twitch

Var der nogle højdepunkter, som du kan lave en video af og dele på Twitch og de sociale medier? Kan du eksportere din video til YouTube?

Tjek statistikkerne, og se, hvor populær du var!

Hvor meget kan en nybegynderstreamer forvente at tjene ?

Når en streamer starter, vil han/hun sandsynligvis ikke tjene noget på at streame. Twitch betaler dig ikke, du kan ikke tjene penge på YouTube-annoncer, og du har ikke opmærksomhedsspændvidden til at begynde at bede sponsorer om penge. Selv om du måske kan få donationer, vil det uden et loyalt publikum med det samme være usandsynligt.

Det samme gælder for enhver form for indholdsskabelse eller forretning. Du er nødt til at arbejde først, før du kan begynde at tjene penge.

Mario Lysekrone

Nogle gange ødelægger ønsket om at tjene penge så hurtigt som muligt dine chancer for at tjene endnu flere penge senere hen. Nogle streamere opretter ikke engang en donationsside, før nogen spørger dem "hvordan kan jeg donere til dig?".

Intet kommer til at ske, fordi du "vil det", desværre er der ingen af os, der når disse mål ved held og sporadisk arbejde. Du er nødt til at planlægge, finde din niche, engagere dig konstant, arbejde hårdt, tage streaming alvorligt og udholde tålmodighed for at nå disse mål.

Vær tålmodig og vent på, at muligheden viser sig. Så kan du begynde at gøre din virksomhed til en forretning.

twitch donation

Skab en stærk visuel baggrund for at skille dig ud

Du har nu alle de værktøjer, du skal bruge for at komme i gang på Twitch! Som ekspert på området ved du nu, hvordan du opretter din profil og skaber det design og den branding, der får dig til at skille dig ud på platformen!

Men endnu mere end alle disse elementer, er du klar over, at layoutet af din indretning er lige så vigtigt ?

Derfor tilbyder vi gennem vores brand Gamer Aesthetic, mange dekorationer gamer stil ''Aesthetic''. De er både smukke og blændende og er perfekte til at dække en væg eller forskønne en spilhylde!

Oplev nu vores brede udvalg af dekorationer ved at klikke direkte på billedet nedenfor!

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.