Hvordan Laver Man et Godt Gaming Setup? (i 10 Tips)

Hvordan Laver Man et Godt Gaming Setup? (i 10 Tips)

læsning

Der er folk, der elsker video spil, og der er dem, der virkelig elsker video spil! Uanset om videospil bare er en afslappet hobby for dig, eller om du er en seriøs gamer, der spiller i timevis hver dag, er du sikkert stolt af dit gaming-setup.

Måske overvejer du at indrette et pc gaming rum. Hvis det er tilfældet, vil du sætte pris på denne guide. Vi vil se på 10 tips, som du kan bruge, når du opretter dit gaming-setup.

Lad os komme i gang!

Tetris Lampe1. Det hele starter med en god stol

De fleste guider vil fortælle dig, at det hele starter med en god pc. Og det er sandt, at en god gaming-pc, der ikke lagger og kan køre de nyeste store spil, er afgørende for at nyde din spiloplevelse.

Men hvis du ikke har en god stol eller en god stol, kan du ende med at få ondt i ryggen, hvilket kan føre til alvorlige rygproblemer.

Hvis du er en ivrig gamer, vil du tilbringe mange timer i din stol. Din stol skal være mere end bare en plastikstol af dårlig kvalitet. Den bør være en investering i din komfort og dit helbred.

2. Vælg en god pc

En high-end PC vil give dig en bedre ydeevne, end du ville få fra selv den bedste spillekonsol. Når du vælger en pc, skal du vælge en, der har en processor, der kan håndtere high-end spil.

En gamer-pc er udstyret med et dedikeret grafikkort. Det er designet til at give en mere jævn billedhastighed og mindre grafikforsinkelse.

Da din pc vil have en kraftig processor, skal du have en pc, der har et kølesystem. Du skal afgøre, om du vil have et traditionelt kølehoved eller en køleblæser, eller om du har brug for et flydende kølesystem.

pc gamer3. Valg af en passende skærm

Prioriteterne for en skærm, der bruges til spil, er anderledes end for en skærm, der er beregnet til almindelig brug. En gaming skærm bør have en hurtig opdateringshastighed, bedre responstider og bedre farvenøjagtighed. Jo højere opdateringsfrekvens, jo mere jævnt er billedet. Du skal også vælge mellem flere panel teknologier. Disse omfatter TN, IPS og VA.

gamer pc skærm4. Brug af en projektor til at afspille

Når du vælger en projektor, skal du finde en med det rette antal lumen til din opsætning. Du vil have en projektor med en lav responstid og den rigtige billedopløsning til dine behov.

Hvis du spiller i et mørkt rum uden meget omgivende lys, kan du nøjes med en projektor med 1500 lumen. Men hvis du spiller i et lysere rum med masser af omgivende lys, skal du bruge en projektor med 3.000 lm eller mere.

Når du overvejer en gamer projektor, kan du også med fordel fordoble din eksisterende hjemme biografprojektor, da kvaliteten ofte kan være lidt bedre.

gamer projektor

5. Find det rigtige skrivebord

Et gaming-bord er centrum for din spil oplevelse. At have det rigtige skrivebord gør forskellen mellem at vinde spillet i de sidste sekunder og at lade spillet gå dig ud af hænde. De faktorer, der skal tages i betragtning, er prisen og størrelsen på dit skrivebord. 

Når det kommer til størrelsen, skal du sørge for, at det passer til det rum, du spiller i. Dette lyder simpelt, men det er overraskende, hvor mange mennesker overser dette. Du skal finde et skrivebord, der er behageligt, og som du er stolt af at vise frem. 

gamer's skrivebord6. Find en god controller til din pc

Ethvert spil, du spiller, bliver sjovere, hvis du har en god controller i hånden. Nogle af controllerne til dine spilkonsoller er kompatible med din pc.

For eksempel kan den trådløse Xbox-controller til Xbox fungere lige så godt på en Windows 10-pc som en trådbunden controller. Der findes både kablede og trådløse muligheder for controllere, der varierer i pris fra 20 til 200 kroner.

7. Find den rigtige belysning

Smart belysning er ikke kun til at slukke og tænde dit lys. Smarte pærer kan endda forbedre din gaming platform med lys, der matcher dine spils beats. De kan gøre hele dit hus til en levende visualisator. 

Ved at hænge et RGB-ledbånd op bag på dit skrivebord vil lyset fra båndet også reflektere på dine vægge, og når det normale lys i dine rum er slukket, vil det give din opsætning en fantastisk lyseffekt! 

belysning setup gaming

8. Et godt gamer-tastatur 

Der er ingen mangel på trådløse tastaturer. De er dog ikke designet til gaming. Et godt trådløst gaming-tastatur har ingen forsinkelse. Det giver dig den taktile fornemmelse, du leder efter, samtidig med at det giver dig de multimedieknapper og makrotaster, du har brug for.

 

9. En gaming-mus

Har du nødvendigvis brug for en dedikeret gaming mus? Nej. Enhver mus med to knapper er god nok. Det er dog bedst at vælge en gamer-mus, da de som regel har avancerede optiske laser sensorer. De fleste gaming-mus giver brugeren mulighed for en vis grad af tilpasning.

De har normalt et par ekstra knapper til gamere og giver mulighed for justeringer af følsomhed og hastighed i farten. Hvis du er bekymret over prisen, skal du ikke være det. De fleste af de bedste gaming-mus har de samme funktioner som budget mulighederne.

souris gamer10. Valg af et gaming headset

Når du skal vælge et gaming-headset, leder du efter noget, der giver dig mulighed for at nyde alle spillets lyde uden at forstyrre andre. Lyd Kvaliteten er ekstremt vigtig. For at få den lydkvalitet, du ønsker, skal du vælge et headset med en driver på 45 mm eller mere.

Der er en række spil, der ikke kan spilles uden et hold, så du vil gerne have, at dit headset har en god mikrofon.

Komfort er en anden faktor, som du skal overveje. Ellers kan det bogstaveligt talt være smertefuldt for dine ører at spille et spil i timevis.

Beslut dig for, om du ønsker, at dit headset skal være åbent eller lukket. Et åbent headset giver dig mulighed for at høre lydene omkring dig. Men hvis du er en seriøs gamer, der udelukkende vil fokusere på spillet, er et lukket headset den rigtige løsning for dig. 

gamer headset

Endelig skal du beslutte, om du vil have et kablet eller trådløst headset. Nogle high-end gaming-headsets fås i begge versioner.

Som du kan se, er der meget, der skal til for at skabe det ultimative gaming-setup i hjemmet. Hvert af de emner, vi har dækket, kunne være genstand for en artikel for sig selv, og vi vil måske tage nogle af disse punkter op igen i fremtiden.

11. Nørd / Gamer dekorative genstande

Hvad kunne være bedre end et smukt setup dekoreret med mange dekorative genstande såsom krystallamper, figurer, neonlys og en dæmpet og farvet belysning takket være en RGB-led strip? Perfekte komplementære elementer til at tilføje dit personlige præg til dit legeområde!

Hvis du også ønsker at dekorere dit gaming rum med nogle dekorative genstande ud over alt det udstyr, der tidligere er nævnt i denne artikel, er en lille tur i hjertet af vores forskellige kollektioner af Gamer Aesthetic dekoration nødvendig! Klik på billedet nedenfor for at opdage mere!

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.