Hvordan Placerer Man LED'er korrekt i en Setup ?

Hvordan Placerer Man LED'er korrekt i en Setup ?

læsning

Det er en god idé at belyse dit gaming rum med dekorative lamper for at skabe en medrivende spiloplevelse. Det omgivende lys påvirker dine følelser, og med den rette brug af relevant belysning kan du holde dig aktiv og sund under lange spilsessioner.

I øjeblikket ser vi en stigning i trenden med at bruge dekorative lys i spilfaciliteter såvel som i soveværelser. Folk vælger nu RGB-lys og varmt lys for at få en behagelig følelse frem for de gamle hvide og CFL-pærer.

Nu er det på tide, at du også forynger dit soveværelse og din gamer setup med bedre belysningssystemer, der skaber et behageligt og produktivt miljø.

Lad os finde ud af lige nu, hvordan du kan placere dine LED'er for at få et bedre udseende!

Led-bånd 12v Waterproof

De psykologiske virkninger af lys

Før du sætter lyset op, er det vigtigt at vide, hvordan og hvilke egenskaber du skal indstille dit lys. Mange undersøgelser viser, at lys har en effekt på følelser, og det ved vi alle af egen erfaring.

Et rum med en lyskilde med en farvetemperatur på 6000K (lys hvid) placeret i et hjørne af rummet er ikke lige så produktivitetsfremmende som en lyskilde med en farvetemperatur på 3000K (gullig hvid) placeret på dit skrivebord eller midt i loftet i rummet.

Hvilken lysstyrke skal jeg bruge ?

Lysstyrken er den mængde lys, der udsendes fra en lyskilde. Lysere lys påvirker følelserne, mens svagere lys holder følelserne stabile 2). Hvis du føler dig søvnig, er lysere lys den rigtige løsning, hvis du skal koncentrere dig om dine spil sessioner, selv om det ikke nødvendigvis er den bedste idé, hvis du snart skal i seng).

Et svagt lys er derimod behageligt og giver dig mulighed for at træffe bedre beslutninger og forhandlinger. Dette kan være nyttigt i en lang konkurrencespilssession, hvor du ikke ønsker at blive hurtigt træt. Tag et kig på følgende billede. Vi kan tydeligt se, at det første billede med lav lys styrke er bedre til en behagelig spilsession end lys styrken på det andet billede.

Lav eller høj lysstyrke

Lysstyrken på din skærm og dens omgivelser er vigtig. Lysstyrken på din skærm bør altid være højere end lysstyrken fra det omgivende lys.

Dette vil hjælpe dig med at holde fokus i lang tid, men skru ikke for meget op for lys styrken, hvilket kan skade din nethinde permanent, hvis du udsættes for det dagligt (ifølge Chesapeake Bay Waterman 4 undersøgelsen).

På billedet nedenfor kan du se to opsætninger, hvor lyset er for kraftigt! Dette er et godt eksempel på, hvordan man ikke skal gå for vidt. 

LED setup

Hvor stor er mætningen?

Mætning er intensiteten af farven i lyset. Det er vigtigt at vide, hvor meget farveintensitet du skal bruge i lysmiljøet for at få den bedste spiloplevelse.

Mens en mere mættet farve intensiverer følelser, kan den distrahere dig, hvis mætningen er for høj. En meget kedelig farve gør på den anden side ikke din rumbelysning så tiltalende, som den burde være.

Farveintensiteten i din belysning bør hverken være for høj til at distrahere dig eller for lav til at dæmpe dine følelser.

Bonus: Vi har også skrevet en artikel, der forklarer, hvordan du placerer dine led-lamper, du er velkommen til at tjekke den ud!

Den bedste placering for dine led bånds

For at optimere lysstyrken, undgå overskud af lys, som vi har set tidligere, er her nogle forslag til placeringen af dine leds!

I nærheden af skærmen

installation af LED-skærm

 

Du bør aldrig spille i et helt mørkt rum, og din førsteprioritet, når du skal placere en lyskilde, er på siden af skærmen eller bagved den. Dette mindsker virkningen af skærmens blænding på dine øjne.

På væggen i dit anlæg

 

deko setup gamer

 

Væggen i dit legeanlæg kan belyses med flotte lys. Du kan bruge alle de tilgængelige lys, som jeg har anført i afsnittet "Typer af lys" (kommer nedenfor). Dette vil også reducere blændingen fra din skærm og oplyse dit rum med forskellige farver.

I forskellige hjørner af rummet

lampe setup gaming

Når hjørnerne i rummet er mørke, føles hele miljøet ufuldstændigt. Caitlin Murray, grundlægger og direktør for Black Lacquer Design, anbefaler f.eks. at bruge en overdimensioneret gulvlampe, der passer til det omgivende rum.

Under dit skrivebord

led under skrivebord

Dette er et af de mest undervurderede områder i et gaming rum, og uden belysning går man glip af meget, og det kan være et problem, når man skal have adgang til området under bordet for at udføre en vigtig opgave som at tilslutte kabler og styre dem.

Du kan bruge LED-bånds under et bord, og en strip er nok til at oplyse hele området under bordet.

De forskellige typer af lamper

setup gaming led

 

I modsætning til de gammeldags lamper, som vi havde for 20 år siden, findes der i dag smarte og attraktive lamper, der tjener flere funktioner på én gang. De passer til alle rum i dit hjem, for ikke at tale om dit legerum.

Her er nogle af de bedste lamper, der kan købes i dag:

  • Usb LED Bånd : Placer bag skærmen, under skrivebordet eller på kanten af skrivebordet, alt sammen forbundet til din computer for enkelhed med hensyn til tilslutninger.
  • Aesthetic Rumfærge Lampe: Til at blive placeret på skrivebordet! En flot original lampe med blød belysning.
  • RGB LED-pærer: Bedst brugt sammen med en bordlampe eller på væggen.
  • Aesthetic Geometrisk Lampe : På væggen i din spilopsætning.
  • Game Room Neon : På væggen i din gaming setup.

Næsten alle disse lamper kan styres med en fjernbetjening eller en telefonapp.

Det er bedst at bruge bordlamper med en varmere farve som orange eller gul frem for en kølig blå farve. Du kan helt sikkert bruge 2700-3000 kelvin lamper, som svarer til traditionelle glødelamper. Gengivelsen er ikke dårlig! En varmere farve er mere indbydende, så du kan spille mere behageligt.

De bedste farvetemaer

Det er bedst at bruge alle lyskilder i et bestemt farvetema for at skabe et smukt og synkroniseret miljø. Hvis du bruger en eller to bestemte farver i alle dine lamper, vil dit gaming-setup se bedre ud, end hvis du bruger flere farver.

Selv om du kan bruge kontinuerligt skiftende RGB-lyseffekter, er det bedst at bruge farver, der er mindre stressende og mere behagelige til en lang spilsession.

Farven lilla reducerer følelsesmæssig og mental stress, og farven orange stimulerer kreativiteten. Disse to farver kan kombineres for at reducere stress og være mere produktiv i spillet, da nogle spil som CSGO kan øge stress, hvis de tages for alvorligt.

De bedste gamer-setups med LED og lys

Og nu, for at få endnu flere eksempler og inspiration til gode opsætninger med velplacerede lysdioder, er her 12 opsætninger, som vi godt kan lide, og som måske kan give dig gode ideer til din egen opsætning!

setup led rgb
idée deco setup
idée deco bureau gamer
deco setup gaming
setup lampe
deco setup med led lys

Nu hvor du ved, hvilken lysstyrke du skal vælge, hvilke farvetemperaturer du skal vælge, og især hvordan du skal placere dine forskellige lysdioder i din indretning, er det nu tid til at omsætte alt dette til praksis!

Hvis du stadig ikke har nogen leds i hånden, så tøv ikke med at gå ind og kigge på vores kollektion af leds-bånd ved at klikke direkte på billedet nedenfor! Du burde kunne finde det, du har brug for!

Led-bånd

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.