Hvordan Skaber man en Unik Gaming Setup ?

Hvordan Skaber man en Unik Gaming Setup ?

læsning

Uanset om du nyder at spille på en pc eller en spillekonsol, kan det rette miljø gøre hele forskellen for din spiloplevelse. Gamer Aesthetic-teamet har sammensat den ultimative guide til dig, som giver dig vigtige tips og tricks til at skabe et optimalt gaming område.

Vi har samlet en liste over det udstyr, som vi mener er vigtigt for at opbygge et enestående gamer-setup, som du vil føle dig godt tilpas i timevis af gaming. Lad os komme i gang!

Gamer Aesthetic Lamper

Konfigurationen af en god pc-setup: De væsentlige komponenter

Et PC-gaming-setup, som af gamere ofte beskrives som en "battle station", omfatter typisk en gamingstol, et gaming bord, et tastatur og en mus samt en eller flere skærme. Når du har disse væsentlige elementer på plads, kan du begynde at tilrette og tilpasse dit setup, men først vil vi diskutere, hvordan du vælger disse væsentlige komponenter.

En god gamer-stol 

Hvad er en gamer-stol ?

En gamer-stol er en stol, der er specielt designet til komfort for videospilere, og som giver dig mulighed for at sidde med en god kropsholdning. Selv om en gamer stol ikke hjælper dig med at vinde spil, vil den bidrage til din rygsøjles sundhed.

Ikke desto mindre kan en sundere rygsøjle og vedvarende komfort give dig de elementer, der er nødvendige for at få succes med at spille.

PC-gamer-stol

Mi forestiller os, at du vil bruge meget af din tid på at sidde i din gamingstol, og derfor er det virkelig vigtigt, at du vælger en stol, der passer godt til dine behov. Hvis du investerer i en gamingstol af god kvalitet, vil det ikke kun forbedre din generelle komfort, men også kvaliteten af dit spil og rummets generelle Aesthetic.

Selv om PC-gamer stole kan ligne en almindelig kontorstol, tilbyder de mere i form af polstring og rygstøtte. Med justerbare armlæn og endda massage funktioner tager de lidt mere af belastningen af din ryg, så du kan spille længere.

Når du skal vælge den rigtige stol til dig, er der tre vigtige ting at overveje: ergonomi, materiale og størrelse. Vi anbefaler kraftigt at vælge en stol med lændestøtte eller fuld rygstøtte for at minimere smerter i krop eller ryg efter at have spillet i længere tid.

Hvad angår materialer, er kunstlæder, læder og vinyl ganske vist nemme at rengøre, men de er ikke åndbare stoffer. Derfor er meshindsatser en god tilføjelse til vores mesh comp-stole, som du kan finde i vores kollektion her på Gamer Aesthetic.

Endelig skal du vælge en gaming stol, der passer til din størrelse, uanset om det er en voksen, teenager eller barn.

Et godt skrivebord til at placere din pc

Valget af dit gaming-bord kræver lidt mindre omtanke end valget af din gaming-stol, men det er ikke mindre vigtigt. Vi anbefaler, at du matcher dit skrivebord med din stol, snarere end omvendt, så det kan rumme gamingstolens størrelse, samtidig med at det opfylder rummets krav.

Vælg et skrivebord med en bred, flad overflade, der nemt og komfortabelt kan rumme dit skød og dine skærme. Nogle gamere kan lide at udstyre deres skrivebord med kopholdere for at mindske risikoen for katastrofale spild.

gaming setup førte skrivebord gamer

 

Hvis du har masser af plads langs en væg, vil du sandsynligvis vælge et rektangulært skrivebord, mens du skal bruge et L-formet skrivebord for at få den ekstra overflade, hvis du har trange plads og skal placere dit gaming-bord i et hjørne.

Du skal naturligvis sikre dig, at skrivebordet er højt nok til, at dine ben kan komme under det, før du køber det.

Skærme til din pc

Et problemfrit spil kræver en behageligt placeret skærm, og det er afgørende, at din gaming setup minimerer nakke belastningen mest muligt. Vi anbefaler, at du hæver din skærm lidt over øjenhøjde, hvilket du kan gøre ved at fastgøre din skærm til en skærmstativ (disse monteres på væggen eller hviler fast på dit skrivebord).

Ting, du skal overveje, før du køber en god skærm

En af de vigtigste funktioner, du vil høre, når du skal vælge en gaming skærm, er opdateringsfrekvensen.

Selv om du kun finder nogle få millisekunder mellem forskellige modeller, gør det stadig en stor forskel. Opdateringsfrekvensen er det antal gange, som skærmen opdaterer billedet på skærmen. Som du kan forestille dig, gør det dit spil mere responsivt.

De fleste skærme understøtter en opdateringshastighed på 60hz, 120hz, 144hz eller 240hz. Mens nogle gamere mener, at dette er investeringen værd, mener andre, at det mere handler om menneskelige responstider.

 

pc setup med dobbeltskærm

 

Når det kommer til skærmstørrelse, begår nogle mennesker den fejl at tro, at en stor skærm altid er bedre. Dette gælder især for tv-skærme, men når du spiller så tæt på skærmen, er størrelsen ikke længere vigtig. Så længe den passer på dit skrivebord, finder de fleste mennesker, at størrelser på mellem 24 og 27 tommer er bedst til spil.

Responstid - Ikke mere end 3 ms!

 • G-Sync eller FreeSync - En interessant mulighed, men ikke afgørende, det kan dog være meget nyttigt!
 • HDR og dybt farvegamut - Et valgfrit valg - HDR er ikke altid bredt understøttet.
 • IPS - Meget valgfrit, kan komme på bekostning af et af de andre valg.
 • Hvad er den bedste router til gaming?
 • De bedste gaming-routere sikrer, at du ikke oplever lag spidser på de mest afgørende tidspunkter, og de prioriterer netværkstrafikken til dine spil med en funktion kaldet Quality of Service (QoS).

Denne funktion sikrer uafbrudte spilsessioner, selv hvis andre brugere på dit netværk forsøger at downloade deres egne spil eller streame video. De vil være udstyret med funktioner som Gigabit Ethernet-porte, flere antenner og den aktuelle WiFi-standard.

 

gamer router

Her er nogle meget interessante referencer:

 • TP-Link Archer C5400 v2
 • Asus RT-AC86U
 • TP-Link Archer C5400X
 • Netgear Nighthawk Pro Gaming XR500
 • Asus RT-AC5300
 • Zyxel Armor Z2 AC2600
 • Asus RT-AC88U
 • D-link DIR-885L/R

PC Gaming tilbehør

Hvis du ønsker at forbedre lydkvaliteten i dit gaming rum, kan du installere et sæt højttalere. Du kan montere dem på skrivebordet eller på gulvet ved hjælp af højttalerstativer, hvilket også er en god måde at reducere rod på skrivebordet.

Hvis du har mange løse kabler, kan du kontrollere dem ved hjælp af kabel styringsløsninger, der vil forbedre rummets overordnede udseende.

Vi må selvfølgelig ikke glemme et responsivt tastatur og en mus (med en musemåtte), så du ikke kun kan spille, men også tilføje et unikt dekorativt præg til din opsætning. Hvis du vil have et ekstraordinært stykke udstyr, så tøv ikke med at tjekke vores kollektion af tastatur-mus og musemåtter! Du vil måske bare kunne lide dem!

Opsætning af dine konsoller

Uanset om du spiller på PS5, Nintendo Switch eller Xbox Series S, kræver din konsolspil opsætning nogle få vigtige ting. Mens mange pc-gamere foretrækker at spille tæt på øjenhøjde med deres skærm(e), omfatter de fleste konsolspil opsætninger en gaming stol på gulvet parret med et forhøjet tv.

Stole til konsolspil fås i to varianter: gyngestole og gulvstole. Gyngestole er robuste L-formede stole, der svinger frit frem og tilbage og kan lægges tilbage, så spilleren kan lide dem. Gulvstole er ofte store, bløde puder eller sækkestole.

Gulvstole giver mere komfort, mens gynge stole giver mere struktur. Ligesom ved valg af en pc-gaming stol er det vigtigt at overveje plads, materialer og størrelse, når du vælger en konsol gaming stol.

De fleste konsolspil opsætninger omfatter et underholdningscenter og en tv-stativ eller et tv-stativ, der hæver tv'et over øjenhøjde. Vi anbefaler en tv-stativ, der giver rigelig opbevaringsplads til flere konsoller, controllere, opladere, headsets og andet tilbehør.

Hvilket headset skal jeg købe til gaming ?

De bedste gaming-headsets er en vigtig del af ethvert gaming-setup, da de bringer lyden fra spil, film og musik til live. Dårlig lydkvalitet er den nemmeste måde at ødelægge enhver spiloplevelse på, og for meget surround sound kan forstyrre andre i dit hjem.

Du har brug for et headset, der ikke blot tilbyder en fantastisk lyd kvalitet, men som også giver dybde til lyden med fremragende lyd iscenesættelse og surround sound. Nogle hovedtelefoner tilbyder endda virtuel surround sound som en del af deres funktioner.

Hvis du er på udkig efter Aesthetic tiltalende gaming-headsets, kan du finde nogle med imponerende funktioner som f.eks. RGB-belysning. Komforten spiller også en afgørende rolle, så tøv ikke med at prøve det, før du køber det, da det skal være med dig under alle dine lange spilsessioner.

Belysningen

Fuldend dit gaming rum med futuristiske LED-lysbånd, som du kan placere langs loftet, under kanten af dit skrivebord eller hylder. Du kan endda finde avancerede LED-lamper, der giver dig mulighed for at ændre strimmens farve og lysstyrke.

Du kan også finde originale neonskilte til at hænge op, så du kan give rummet et mere personligt præg.

Nogle svævende hylder

Som i alle andre rum i huset er svævehylder gode til at placere dine nipsting eller samler objekter.

Gør dit legerum personligt ved at pryde dine vægge med dine yndlings grafik tryk eller plakater. Uanset hvad din spil smag er, håber vi, at vi har givet dig nogle idéer, der kan hjælpe dig med at skabe det perfekte sted at spille.

Glem ikke at tjekke hele vores sortiment af Gamer Aesthetic stole og gamer indretning for at få inspiration.

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.