Hvordan Streamer Man på Facebook Gaming ?

Hvordan Streamer Man på Facebook Gaming ?

læsning

Facebook Gaming tog kampen op mod Twitch og YouTube Gaming for et stykke tid siden. Kampen om at blive den førende streaming platform intensiveres fortsat den dag i dag, og mens Amazons Twitch fortsat er markedslederen at detronisere, har Facebook Gaming øget sine chancer for succes betydeligt ved at udnytte lukningen af Microsofts Mixer.

Men selv uden sit partnerskab med Mixer har den sociale mediegigant investeret kraftigt i sin live-streaming tjeneste, som er vokset betydeligt. Flere og flere mennesker forsøger sig med at streame deres yndlingsspil for første gang, og med Facebooks enorme publikum har tjenesten alle de værktøjer, den har brug for til at klatre op ad stigen.

Så der har aldrig været et bedre tidspunkt at hoppe med på live-streaming-vognen. Og heldigvis for dig vil vi vise dig præcis, hvordan du streamer på Facebook Gaming med vores omfattende guide. Fra oprettelse af en spilside til valg af de rigtige streaming indstillinger behøver du ikke at lede andre steder efter de vigtige oplysninger, du har brug for. Lad os komme i gang, skal vi?

Game Rum Neon1. Opret din Gaming Side

Du har sikkert allerede en Facebook-konto (dette sociale netværk har trods alt 2,6 milliarder månedlige brugere), men det er vigtigt at oprette en dedikeret gamer side for at nå ud til det rette publikum.

Gå først til siden "Opret en side", og vælg et navn til din side. Vælg derefter kategorien ''Gamer'', det er det, der vil give dig adgang til målgruppen og algoritmerne på Facebook Gaming. Når du har navn givet din side, skal du klikke på "Fortsæt".

Du kan nu foretage de sædvanlige ændringer, som du forventer af en Facebook-side, herunder opdatering af dit profil- og coverbillede, tilføjelse af en beskrivelse og opdatering af andre detaljer, som du gerne vil ændre.

Download din stream-software

Hvis du har planer om at sende din stream på Facebook, skal du downloade et af de mange gratis streamingsoftwareprogrammer, der findes, f.eks. Streamlabs OBS, OBS Studio eller Xsplit. Der er ikke nogen rigtig eller forkert løsning her: Du skal bare vælge den software, du foretrækker, da de alle fungerer på samme måde.

I dette eksempel vil vi bruge Streamlabs OBS til at gå live på Facebook Gaming. Først skal du downloade og installere softwaren fra Streamlabs' websted og lade programmet analysere din internethastighed og computer hardware for at konfigurere de bedste indstillinger for ydeevne til dig.

streamlabs obs

Du kan også konfigurere dine indstillinger manuelt ved at klikke på "Settings" (Indstillinger) nederst til venstre og derefter på "Output" (Udgang) og vælge din encoder. De to mulige valg er NVENC eller NVENC New (hvis du har et Nvidia GeForce-grafikkort) eller x264, som afhænger af din CPU.

Dernæst skal du bestemme den bedste bitrate til Facebook Gaming. Tommelfingerreglen er at bestemme din downloadhastighed og trække 20 % fra for at få din samlede hastighed. Facebook anbefaler dog kraftigt at bruge en bitrate på 4000Kbps, hvilket burde være fint for de fleste forbindelser.

Det næste er keyframe-intervallet. Indstil det til 2 for at få den bedste kvalitet, og i sidebjælken "Video" skal du vælge en output værdi på 720p (1280 x 720) med 30 billeder i sekundet. Facebook tillader streams i højere kvalitet, men du skal være en del af Facebooks Level Up creator-program for at få adgang til 1080p (1920 x 180) med 60 billeder i sekundet.

3. Konfigurer din stream

Hvis du vil gøre din stream mere attraktiv for seerne, skal du tilføje nogle elementer som f.eks. et webcam, voice over og overlay, hvis du har et. Start med at oprette en ny scene ved at klikke på plus-tegnet nederst til venstre i hjørnet. Navngiv din scene, klik på Udført, og så er du klar til at begynde.

For at give din stream liv, skal vi tilføje nogle kilder. Klik på plustegnet i menuen nederst i midten, der hedder "Sources", og tilføj din spilsekvens ved hjælp af game capture, window capture eller display capture. 

streamlabs stream-software

Selv om det er helt op til dig, anbefaler vi, at du bruger Game Capture, da det er den mindst hardware krævende af de tre muligheder.

Når dit gameplay er vist, er det tid til at tilføje dit webcam til scenen. Igen skal du klikke på plus-tegnet i "Sources"-menuen og klikke på "Video Capture Device", vælge dit webcam og voila, du skulle se dig selv på skærmen. Du kan flytte dit webcam hvor som helst, så find et sted, der fungerer for dig, og som ikke blokerer for meget information.

Til sidst skal du sørge for, at du kan blive hørt af dit publikum. Tilføjelse af en mikrofon er grundlæggende den samme proces: Gå til "Sources > Audio Capture Input", og vælg din mikrofon.

4. Live-stream

På din Facebook Gaming-side, der ligger i oprettelses bjælken øverst i din stream, skal du klikke på "Live". Der åbnes en ny side kaldet "Live Producer". Derfra skal du kopiere og indsætte din stream-nøgle i din streaming software. Gå til "Indstillinger > Stream" og indsæt koden der, hvor der står "Stream Key".

Når det er gjort, skal du gå til menuen til venstre og oprette en titel til din video. Din titel skal være interessant for de seere, der støder på din stream, og du skal også tagge det spil, du spiller. Du behøver selvfølgelig ikke at gøre dette, men du risikerer at blive mindre set, hvis du ikke gør det. Du kan også tilføje et miniaturebillede af videoen og oprette afstemninger og spørgsmål, som dine seere kan interagere med.

live stream gaming

Når du har styr på det, er det tid til at klikke på "Go Live" i din streaming software, som viser et preview af din stream og kontrollerer dens tilstand. Når du er tilfreds med din stream, skal du klikke på "Go Live" på live producentsiden. Efter et par sekunder vil du blive omdirigeret til siden "Creator Studio".

Spekulerer du på, hvor meget en streamer aktivitet kan tjene på Facebooks Gaming platform? Så kan du måske lide vores blogindlæg "Hvordan tjener man penge på Facebook gaming?" Tøv ikke med at gå ind og kigge på det, når din side er oprettet!

5. Spor din stream

Creator Studio er fuld af vigtige oplysninger som f.eks. det samlede antal seere, stream-informationer, stream-sundhed og de seneste kommentarer, du har modtaget.

Det er en fantastisk måde at få et overblik over alt, hvad der foregår, når du er live, så du vil gerne have den åben under hele din udsendelse.

Når din stream er slut, giver Creator Studio en detaljeret oversigt over alle de analysedata, som du kan forvente, hvilket bør hjælpe dig med at forbedre dine streams i fremtiden. 

Nu hvor du har det hele klar, er det eneste, du skal gøre, at finde ud af, hvordan du får din Facebook gaming-liste og får dine første seere!

6 - Start din streamer karriere

Og det er alt, hvad der er at gøre. Vi håber, at vores guide til streaming på Facebook Gaming har givet dig alle de tips og tricks, du har brug for, så du kan komme ud og sende til verden.

Hvis du ønsker at forbedre din stream og oplevelsen for dine seere, kan du altid investere i et kvalitetssæt (hvis du ikke er for grøn) med neonlys, led-bånd, Mario-lamper og andet lignende tilbehør for at få det til at se bedst muligt ud. 

Find alle vores Gamer Aestheric dekorationsartikler ved at klikke direkte på billedet nedenfor!

Gamer Aesthetic Dekoration


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.