Hvordan Tilføjer Man en Modo På Twitch

Hvordan Tilføjer Man en Modo På Twitch ?

læsning

Vil du tilføje en moderator til at overvåge din Twitch-chat? Undrer du dig over, hvordan du kan tilføje en person til din grænseflade? Vi vil forklare dig alt, og du vil se, hvor nemt det er at tilføje en modo på Twitch.

Følg bare vores guide, og med få klik vil den betroede person efter eget valg kunne overtage chatstyringen af dine streams !

Disse 3 punkter bør tages i betragtning før enhver ændring:

  • For at moderere en person på Twitch kan du bruge kommandoen /mod eller åbne brugerens profil.
  • Moderatorer på Twitch kan udelukke medlemmer fra chatten og slette beskeder og er identificeret ved hjælp af et eksklusivt sværd mærke.
  • For at ændre de andre indstillinger for din kanal bør vores blogindlæg hvordan man kommer i gang på Twitch hjælpe dig

Lad os komme i gang!

Gamer Aesthetic Lamper

Tilføj en Modo på Twitch

Hvis du vil moderere en person på Twitch, kan du bruge kommandoen /mod eller åbne brugerens profil.

Moderatorer på Twitch kan udelukke medlemmer fra chat og slette indlæg og er identificeret ved hjælp af et eksklusivt sværd mærke.

Det kræver en masse arbejde at drive en succesfuld Twitch-kanal. Det kan være stressende nok at administrere video og lyd, men når din fanbase er stor nok, skal du også håndtere et vildt chatrum.

Du bør ikke være nødt til at lave et moderationsarbejde, mens du forsøger at underholde. Hvis du befinder dig i denne situation, har du sandsynligvis brug for moderatorer, eller modos forkortet.

Moderatorer på Twitch kan forbyde lovovertrædere og slette chat indlæg. Du kan skelne dem fra andre brugere ved at se det grønne og hvide sværd-ikon ved siden af deres navn. De er et must i ethvert offentligt chatrum.

Selvom det er en proces, der ikke skal tages let, at finde en god modo, er det nemt at tildele rollen som moderator, når du først har fundet den rette kandidat.

Her er to måder at moderere nogen på Twitch på, ved hjælp af en hvilken som helst browser på din Mac eller pc.

Sådan modererer du en person på Twitch

Begge modererings metoder kræver, at den person, du vil moderere, er i dit chatrum.

Med kommandoen /mod chat

  1. Når du streamer, og den person, du vil moderere, er i dit chatrum, skal du rette din opmærksomhed mod stream-chatten.
  2. I chatten skal du skrive kommandoen "/mod username" (uden anførselstegn). I stedet for "username" vil der stå navnet på den bruger, som du tilføjer som mod. For eksempel: /mod Gamer Aesthetic.

De forskellige måder at tilføje en modo på Twitch på

Kommandoen /mod er en af de mange kommandoer, du kan bruge i din stream-chat. Send beskeden, og personen bliver en modo.

Via deres brugerprofil

  1. Når den person, du vil moderere, er i stream-chatten, skal du klikke på brugernavnet for den person, du vil gøre til moderator.
  2. Under oversigten over deres profil vil der være et ikon med omridset af en person og et plustegn ved siden af det. Klik på det, og personen vil blive tilføjet som moderator.

Hvis du vil fjerne en persons moderator rettigheder, skal du bruge kommandoen "/unmod username". Du kan også skrive "/mods" for at se en liste over alle moderatorer i øjeblikket på kanalen.

Forberedelse af din moderation

Du ved nu hvordan du nemt kan tilføje hvem som helst (selvom vi anbefaler at du vælger den rigtige person) som en modo til at styre din chat, slette beskeder, have et fremhævet brugernavn osv... Kommandoen /mods vil gøre arbejdet!

Hvis du ønsker at forskønne din opsætning og den synlige indretning af dit webcam, kunne vores samling af Gamer Aesthetic dekorationer behage dig, tøv ikke med at gå ind og kigge ved at klikke på billedet nedenfor!

Gamer Aesthetic Dekoration


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.