Hvordan Tilpasser du dit Twitch Kanal Design ?

Hvordan Tilpasser du dit Twitch Kanal Design ?

læsning

Er du ny på Twitch, eller ønsker du at skabe en stream af bedre kvalitet? Spekulerer du på, hvilke forskellige dele af din kanal du skal oprette, og hvordan du skal gøre det? Så er du kommet til det rette sted!

I denne guide forklarer vi, hvad du skal bruge for at forbedre udseendet af din Twitch-stream, og hvordan du bedst tilpasser den.

Udformning af en optimeret Twitch-kanal omfatter:

 • Twitch-profildesign
 • Twitch-overlay-billeder
 • Twitch-bannere
 • Twitch-paneler
 • Twitch-alarmer
 • Twitch-emote
 • Og som bonus : Sådan opretter du et Twitch-logo

Når du har læst denne artikel, vil du være i stand til at skabe et smukt design for hvert element af din kanal, selv om du har 0 budget eller viden inden for grafisk design !

Lad os finde ud af det uden videre!

Gamer Aesthetic Neon

Hvordan tilpasser du hele din Twitch-profil ?

Den første ting, du skal tænke over, når du designer din stream, er, om den kan betragtes som "konsekvent" med dit Twitch-"navn", profilbillede (logo), coverbillede og den overordnede kanal-"tone".

Design og branding er et komplekst emne, der kræver split-second-beslutninger, farvepsykologi og skabelse af en oplevelse for seerne. Design og branding påvirker vores tanker og kan på subtil vis påvirke de beslutninger, vi træffer. Det kan hjælpe folk med at finde dit indhold, øge dit publikum og give dig sponsormuligheder.

Hvad har du brug for til din Twitch-profil ?

Dit profilbillede - et logo eller et billede af dig/dit ansigt - det bør ikke være større end 10 MB.

Dit profilbanner - du kan vælge det, der er genereret (ved hjælp af dit navn), eller du kan uploade dit eget tilpassede billede.

Du kan også ændre fokus på din profil til din "brand"-farve. På den måde holdes dit logo og dit banner konsekvente.

Twitch-bannere

Den anbefalede størrelse for et banner på Twitch, også kendt som et coverbillede, er 1200 x 480 px.

Du ønsker, at dit Twitch-banner skal være så fremtrædende som muligt, samtidig med at det stadig viser nogle af de vigtigste oplysninger om dit stream, uanset om det er dit program, partnerskaber, konti på sociale medier eller dit navn.

twitch-banner

 

Der er et par værktøjer, du kan bruge som skabelon, hvis du ikke har adgang til Adobe Photoshop, Illustrator osv.

Twitch-overlays

Dine Twitch Overlays er den skærm, som seeren kigger på, det er en af de vigtigste dele af dit Twitch-design og den del, du bør bruge mest tid på.

Mens overlays i stigende grad var fyldt med information og engagerende funktioner for et par måneder siden, er streamere begyndt at reducere skærmens rod, så seerne kan fokusere mere på spillene.

Du skal holde øje med disse tendenser, de ændrer sig ofte, og du ønsker ikke at sakke bagud og blive betragtet som ude af stil. Jeg foreslår ikke, at du ændrer dit brand med et par måneders mellemrum, det er alt for meget arbejde. Men overvej at ændre små ting her og der.

Dette er noget, du skal overveje for din kanal, vil du have den til at være fuld af ting, eller holde den minimalistisk og grundlæggende?

Apropos spil, hvis du ønsker at udvide dit publikum hurtigt, er det bedst at undgå at streame de samme spil som de største streamere for at undgå at blive opslugt af dem. Vi forklarer dig, hvilke spil du skal streame på Twitch gennem dette blogindlæg for at undgå det !

 

Hvad skal der stå på dit overlay ?

Intet er afgørende for et overlay, men der er flere ting, der skal være med:

 • Dit webcam (ikke altid nødvendigt, men normalt at foretrække!)
 • Webcam-rand (for at give det noget stil eller for at få det til at passe bedre ind i spillets brugergrænseflade)
 • Seneste "begivenheder" (som f.eks. followers, hosts, raids, subscribers, donationer og bits).
 • Alle henvisninger (som også kan findes i baggrunden af dit webcam)
 • Mål for tilhængere, donationer, abonnenter eller bits.
 • Alarmer, der vises
 • Dit brand (uanset om det er et logo, dit navn ved siden af dine begivenheder eller kanten af dit webcam)
 • Eventuelle interessante udvidelser, f.eks. Streamboss fra StreamLabs.
  overlay twitch

   

  Hvis du ikke er i stand til at lave dit eget, eller hvis du finder en ven, der er god til Photoshop og Illustrator, til at designe de elementer, der er nødvendige for et overlay... Der er nogle gratis eksempler her:

  For betalte muligheder kan du se Visuals By Impulse-webstedet (nævnt ovenfor).

  Skal dine Twitch-overlays være animerede eller statiske ?

  Det afhænger helt af din stil, dit brand og hvor meget du ønsker at distrahere dine seere fra det spil, du spiller.

  Nogle spil og seere vil foretrække et simpelt overlay, hvor de kan fokusere på spillet, andre spil og seere vil kun være der for den personlighed, der spiller det, og her fungerer et mere "distraherende" overlay godt!

  Skal du bruge en grøn skærm til dit webcam ?

  Du behøver ikke at bruge en grøn skærm, især hvis du viser noget andet end dit ansigt/overkrop i dit stream, såsom produkter, sponsorlogoer, din videospilssamling, nørdede indretningsgenstande, din led-installation eller bare en stor skærm bag din gaming-stol.

  Men det kan få dit stream til at se meget mere professionelt ud, hjælpe med at rense det overordnede design af dit overlay og hjælpe dig med at skille dig ud fra andre medlemmer af dit fællesskab/din kategori.

  Det er svært at bedømme de bedste Twitch-overlays, fordi alle kan lide en anden stil. Nogle foretrækker et rent design, et webcam med grøn baggrund og små advarsler, andre foretrækker at se deres chat på skærmen, store eksplosive advarsler, et banner øverst på skærmen, der viser de seneste følgere og donorer, og et boblende animeret webcam. 

  Det er op til dig at finde ud af, hvad der passer til din personlighed, de spil, du spiller, det fællesskab, du har skabt, og dit brand image.

  Andre overlejringer, du kan overveje:

  Hvis du tager en hurtig pause på 3 minutter for at hente en kop te eller vand, kan du oprette et overlay, der afbryder din mikrofon og viser, at du er væk fra dit skrivebord i et stykke tid.
  Indledende overlay: Et overlay, der forbereder publikum på din udsendelse. Du kan også bruge et nedtællings værktøj, afspille musik (royaltyfri, tak) eller vise dit program for andre dage.
  Coming soon overlay - Meget lig intro overlayet, nogle bruger dette før de går live eller endda før de bruger introoverlayet, så brugerne ved, at de vil være online om 5 eller 10 minutter. Flere overlays kan nemt konfigureres på streamingsoftware som OBS, Streamlabs OBS og Xsplit. Men hvad er den bedste gratis streaming software til Twitch?

  Twitch's offline billede

  Når du ikke streamer og er vært, har du mulighed for at vise et billede på din videoafspiller. Dette er et førsteklasses billede for seere, der kommer til din Twitch-kanal, uanset om de surfer, kommer fra et eksternt websted på sociale medier eller kigger på datoen for dit næste livestream.

  Et vigtigt valg for at kunne have din nedetid, tiden til at definere den bedste tidsplan for stream!

  Hvordan indstiller man et offline billede?

  Du kan uploade dit offline billede i dit dashboard > indstillinger > kanal og "Video player banner".

  Et eksempel på offline billede fra Twitch, ganske godt!

  Offline

  Twitch-advarsler

  En Twitch-alarm kan være en simpel kontekstuel GIF med en generisk StreamLab slydeffekt, men du kan tilpasse den så meget, som du vil.

  Mens billeder med tekstoverlejring eller animerede GIF'er er gode til en alarm, må du heller ikke glemme lyden. De fleste vil bruge de generiske StreamLabs- eller StreamElements-forudindstillinger, så hvorfor ikke prøve at skabe din egen (ved hjælp af din stemme?) eller få en anden til at skabe en tilpasset lydalarm for dig.

  Nogle mennesker ønsker, at disse advarsler skal være lange og ekstravagante. Men tænk på den gennemsnitlige tid, du får mellem følgere, vil det være irriterende for seerne at have en lang, distraherende advarsel? Eller overvej, hvor lang tid du vil gøre et stort nummer ud af det.

  Der vil være advarsler for følgere, abonnenter, donationer, bits, raids og værter. Du kan slå dem til eller fra ved hjælp af værktøjer som Muxy, StreamLabs og StreamElements.

  Twitch-paneler

  Selvom Twitch-paneler anbefales til 320 x 200 px, sørger jeg normalt for, at de er 600 x 300 px for at sikre mig, at kvaliteten er god nok (Twitch skalerer dem normalt ned).

  Dine Twitch-paneler skal vise seerne alle yderligere oplysninger, de måtte have brug for fra dig, og de kan være duplikerede oplysninger, der måske allerede findes i dit Twitch-omslags banner og offline-billede. For eksempel:

  • Om
  • Links til sociale netværk
  • Regler og værdier for fællesskabet
  • Spil, du spiller + ting, du laver (kan stå i din Om-sektion)
  • Partnerskaber og sponsorer
  • Velgørenhedsarrangementer (og IRL-arrangementer)
  • Udstyr
  • Ofte stillede spørgsmål

  Og endelig donationer og tips (nogle mennesker vil linke med det samme, men for andre vil det virke lidt desperat, og at du kun streamer for de potentielle penge - snarere end for kærligheden til at gøre det).

  Du kan lave et enkelt brugerdefineret design til Twitch-paneler på Nerd Or Die, og der findes nogle gode designs på WDFlat (gratis + betalt).

  Leder du efter det bedste tastatur til Twitch-streaming? Du kan finde dem på vores online butik Gamer Aesthetic!

  Bonus : Sådan laver du et Twitch-logo

  Hvad gør et godt logo til et godt logo?

  • Det skiller sig ud
  • Det er let at huske
  • Det skal være alsidigt til alle de forskellige platforme, det skal bruges på.
  • Det skal være relevant for målgruppen.
  • Vis, hvad du er, i så enkelt et format som muligt.

  Så hvis du opretter en Twitch-kanal baseret på horror spil, skal du tænke på farver, former, skrifttype og logo-layout.

  logo killerconway

  Hvis du opretter et Twitch-logo baseret på militærbaserede taktiske spil

  logo fps

  Du kan selvfølgelig vælge et mere generisk design, f.eks. et 8-bit design, eller du kan følge sportsholddesigns med et dyre- eller strukturelt tema.

  Der findes mange værktøjer, der giver dig mulighed for at skabe et simpelt logo, som placeit eller canva!

  Mange streamere opretter deres egne skabeloner eller får en ven, der er fortrolig med Photoshop eller Illustrator, til at oprette en grundlæggende skabelon for dem. Husk, at du altid kan opdatere eller helt ændre dit logo og branding senere.

  Endelig vil vi gerne informere dig om, at hvis du gerne vil ændre din baggrundsindretning, der er synlig fra dit webcam, med dekorative genstande relateret til nørd- og videospilskulturen, har vi en stor samling af Gamer Aesthetic indretning! Klik direkte på billedet nedenfor for at få adgang til det!

  Gamer Aesthetic Dekoration

  Indsend en kommentar

  Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

  Recevez nos articles dans votre boite email.