Hvordan Tjener Man Penge på at Spille Video Spil ?

Hvordan Tjener Man Penge på at Spille Video Spil ?

læsning

At blive betalt for at spille videospil er den ultimative drøm for mange mennesker. Der er en grund til, at videospil er en af vores største passioner hos Gamer Aesthetic! Det er sjovt, det behøver ikke at være dyrt, og du kan potentielt tjene penge på det!

I denne artikel vil vi se på de forskellige måder, hvorpå du kan tjene penge på at spille videospil! Du vil se, at du højst sandsynligt vil blive overrasket over antallet af forskellige måder at gøre det på! Lad os finde ud af det uden videre!

Game Rum Neon

Kan man leve af at spille videospil ?

Det første spørgsmål, folk stiller, når de leder efter, hvordan man kan tjene penge på at spille videospil, er, om det er muligt at leve af at spille. Svaret er ja, nogle mennesker har formået at gøre deres passion for spil til en fuldtids indkomst. Det er dog ikke hele historien!

Hvad folk ikke bryder sig om at fortælle dig er, at det er svært at leve af spil! De fleste streamere tjener f.eks. ikke mange penge, og de fleste måder at tjene penge på at spille videospil på vil ikke give dig mulighed for at sige dit fuldtidsjob op.

Alligevel er det gode måder at tjene ekstra indkomst på, og hvem ved, måske bliver du den næste mistermv (eller den næste Ultia, hvis du er kvinde) og tjener millioner ved at spille videospil!

Hvor meget kan du tjene på at spille videospil ?

Nogle mennesker tjener millioner af dollars ved at spille videospil. Men som sagt er disse resultater ikke almindelige. De fleste mennesker vil kun tjene et par ekstra dollars (som supplement til deres indkomst) ved at spille, og det er helt i orden.

Der er mange måder at tjene penge på at spille videospil på, og den vej du vælger kan afgøre, hvor mange penge du tjener. Hvis du f.eks. vælger at spille en app, der betaler dig for at spille, vil du tjene færre penge end ved at starte din egen virksomhed og blive enorm på Twitch.

spillepenge

Hvordan tjener man penge ved at spille videospil ?

Der er faktisk flere måder at tjene ekstra penge ved at spille spil på. Nogle kan være yderst indbringende, hvis du gør en stor indsats. Andre har ikke meget indtjeningspotentiale, men du kan stadig tjene gode præmier.

Streaming på Twitch

Min favorit måde at tjene penge på at spille videospil på er ved at streame på Twitch. Dette er en af de metoder til at tjene penge, der kan være ekstremt lukrative.

At få en god løncheck her er dog, vil jeg sige, ''ret usandsynligt''. Mens nogle Twitch-streamere kan tjene millioner af dollars, tjener de fleste ikke engang nok til at nå op på den månedlige udbetalingstærskel på 750 kr.. Det kræver en masse tid, energi og netværk at tjene så mange penge som streamer.

Faktisk kan man næsten se streaming på Twitch som den moderne version af at starte et rockband. Nogle mennesker vil gøre det stort, men langt de fleste vil ikke gøre det.

Jeg siger selvfølgelig ikke alt dette for at knuse dine drømme! Selv om du sandsynligvis ikke vil tjene millioner, kan du stadig gøre gaming til en rentabel side virksomhed med Twitch. Det er ret nemt at blive Twitch-affiliate (bl.a. med vores guide til, hvordan du bliver Twitch-affiliate), og du kan begynde at tjene penge derfra.

streamer

De fleste mennesker tjener ikke penge på Twitch, fordi de ikke skaber netværk eller gør noget for at opbygge deres brand eller forretning. De tror, at de bare kan lægge deres stream online, og så vil folk komme. Intet i livet fungerer på den måde.

Du skal behandle din forretning som en forretning, netværke og gøre en indsats, uanset om det er online eller offline. Hvis du kan gøre det, burde du kunne gøre videospil til en levedygtig side virksomhed.

Hvis du nogensinde beslutter dig for at starte din streaming virksomhed, så tjek vores guide artikel om, hvordan du kommer i gang på Twitch! Du vil måske finde den interessant!

Streaming på andre platform

Selv om jeg foretrækker at streame på Twitch, er der andre platform, du kan bruge til at streame. Efter min mening er Twitch dog den nemmeste at tjene penge på, så hvis dit hovedmål er at tjene penge på at spille videospil hurtigst muligt, er Twitch nok den bedste løsning.

Du kan dog også tjekke Facebook Gaming, Youtube Gaming, Theta.tv, Steam osv... for at træffe din egen beslutning, vi har også udgivet forskellige guides i vores blog sektion for at hjælpe dig med at komme i gang på disse forskellige platform.

Vi har også lavet en anden guide til at komme i gang med Facebook gaming for eksempel, du kan få adgang til den ved at klikke her!

Streaming på andre platforme

Selv om jeg foretrækker at streame på Twitch, er der andre platforme, du kan bruge til at streame. Efter min mening er Twitch dog den nemmeste at tjene penge på, så hvis dit hovedmål er at tjene penge på at spille videospil hurtigst muligt, er Twitch nok den bedste løsning.

Du kan dog også tjekke Facebook Gaming, Youtube Gaming, Theta.tv, Steam osv... for at træffe din egen beslutning, vi har også udgivet forskellige guides i vores blogsektion for at hjælpe dig med at komme i gang på disse forskellige platform.

Vi har også lavet en anden guide til at komme i gang med Facebook gaming for eksempel, du kan få adgang til den ved at klikke her!

Upload til YouTube

Selv om du kan livestreame direkte på YouTube, er en anden måde at tjene penge på dine videospil på at uploade dine gameplays til YouTube. Fordelen ved denne metode er, at du kan redigere og bevare dit gameplay for at vise højdepunkter eller vigtige dele.

Mange mennesker vender sig til YouTube for at lære, hvordan man løser bestemte gåder eller besejrer vigtige bosser, og du kan uploade korte videoer, der viser disse specifikke handlinger i spillet.

For at begynde at tjene penge på din YouTube-kanal skal du have 1.000 abonnenter og over 4.000 timers visninger. Det er svært at nå disse niveauer, men hvis du er god til et bestemt spil og kender alle hemmelighederne, kan det være værd at uploade dit gameplay, især hvis det er svært. 

LED-bånd

Du kan også bruge YouTube til at lægge andet spilrelateret indhold ud, f.eks. anmeldelser, spillerinterviews og andre former for kommentarer. Nogle mennesker, som Attic Gamer, har gjort karriere ud af at kommentere de dårlige mekanikker i retrospil.

Hvis du er kreativ og har et video kamera, er det at skabe spilrelateret indhold på YouTube en god måde at få penge for at spille på.

Brug af en mobilapplikation

Har du nogensinde tænkt på, hvordan du kan tjene penge på at spille videospil blot ved at bruge en mobilapp? Så er du heldig! Der findes faktisk apps, som giver dig mulighed for at tjene rigtige penge på at spille spil.

Ofte vil du se applikationer som Swagbucks, Survey Junkie, Inbox Dollars og andre undersøgelses websteder (meget mere almindelige på den engelske side desværre) i artikler om, hvordan man tjener penge ved at spille videospil.

Disse applikationer har deres berettigelse, men de er ikke rigtige spil. Nogle af dem forsøger at gamificere undersøgelsesprocessen, men de er ikke rigtig sjove. Hvis dit eneste mål er at tjene ekstra penge, kan de være en god mulighed.

Men lad dig ikke narre: de er ikke legitime spil. Desuden er de få mobilapplikationer, der giver dig mulighed for at tjene penge på den franske side, ikke til stede i form af spil, men i andre former (f.eks. gåture, shopping, cashback osv...).

gaming mobil

Hvilke programmer giver dig mulighed for at tjene rigtige penge på at spille spil ?

Der findes dog programmer, som giver dig mulighed for at tjene penge på at spille spil. De fleste af dem giver naturligvis ikke kontanter. I stedet tilbyder de betaling i form af gavekort.

Desuden fandt vi for det store flertal, at apps ikke oversat til fransk, kun skal bruges, hvis du i det mindste er fortrolig med Shakespeares sprog.

Tøv ikke med at give os dine forslag i kommentar feltet, hvis du kender til andre apps af denne slags oversat til fransk.

Mistplay

Mistplay er Gamer Aesthetic's foretrukne pengeindbringende applikation. Den tilbyder et væld af gratis spil og giver dig mulighed for at tjene rigtige penge (gavekort) for at spille dem.

Mistplay skaber ikke selv spillene. Det indgår partnerskaber med forskellige spil applikationer for at betale dig til gengæld. Du kan finde puslespil, eventyr spil, kortspil og mange flere på Mistplay.

Denne applikation giver dig mulighed for at tjene penge på forskellige måder. At stige i niveau i spillene er den nemmeste måde at tjene penge på, men du kan også tjene penge gennem bonusser.

Du kan endda "tjene penge" ved at bruge penge med køb i appen, men jeg anbefaler aldrig at betale for ting i mobilspil. Disse mikrotransaktioner løber op, og du vil ikke tjene mere på Mistplay, end du bruger.

telfon spil

Men hvis der er et spil, du kan lide og alligevel bruger penge på, kan det ikke skade at se, om Mistplay tilbyder det. På den måde kan du få nogle af de penge tilbage, som du har brugt på det spil.

Desværre for Apple-brugere er denne app kun tilgængelig på Android. Men hvis du er Android-bruger og elsker mobilspil, skal du helt sikkert have denne app!

Lucktastic

Der er flere måder at optjene belønninger, eller "tokens", på med Lucktastic. Du kan downloade spilapps, deltage i konkurrencer, spille skrabespil, se videoer, deltage i undersøgelser og tilmelde dig tilbud for at tjene tokens.

Tokens kan indløses til rigtige gavekort, eller du kan bruge dem til at deltage i andre konkurrencer. Der er f.eks. kontant bonanza, ferie og lignende konkurrencer, som du kan deltage i med dine tokens.

Dette er den eneste applikation, hvor du kan vinde rigtige penge. Det er ikke let at vinde, men nogle af skrabespillene tilbyder rigtige kontantpræmier. Når du når tærsklen på femten dollars i rigtige penge, kan du modtage en check med posten. 

Lucktastic

Lucktastic er ikke et spilprogram som sådan. Du bliver faktisk ikke betalt for at spille mobilspil med denne app. Jeg har dog inkluderet den her, fordi de skrabespil, den tilbyder, er virkelig sjove.

De fleste af de spil, du kan downloade fra Lucktastic, findes dog også på Skillz, og du kan tjene penge på at spille dem med denne app.

Lucktastic er tilgængelig på IOS og Android.

Skillz

Skillz er en app, der kombinerer spilturneringer med mobilspil. Du kan vinde rigtige penge ved at slå andre i disse konkurrencer. Mens nogle af dem er gratis, har dem med de højeste udbetalinger et deltagergebyr.

Jeg var chokeret over de mange forskellige spil, der er tilgængelige at spille i turnerings tilstand. Der er kortspil, bingospil, e-sports-spil og endda puslespil med den ekstra bonus, at man kan spille for at slå andre. Det er et ret fedt koncept for en app, og det er bestemt et kig værd, hvis du er en konkurrencedygtig mobilgamer.

Skillz er tilgængelig på IOS og Android.

Få Skillz til IOS!

Gamehag

Gamehag er en slags krydsning mellem de afstemningsapps, vi nævnte, og Mistplay. Selv om den tilbyder nogle spil, som du kan tjene penge med, er der ikke mange af dem. Du kan dog optjene en masse point ved at gennemføre deres små udfordringer, der som regel indebærer, at du skal tilmelde dig ting, du egentlig ikke vil have, og deltage i undersøgelser.

gamehag

Udvalget af spil, du kan spille, er meget begrænset. Der er kun fem mobilspil tilgængelige, men Raid: Shadow Legends og Elvenar er blandt dem. Der er også nogle minispil, og nogle af tilmeldingsbonus serne er også til mobilspil.

Gamehag er tilgængelig på IOS og Android.

Andre spil

Der er enkelte spil, hvor du kan vinde rigtige penge i form af et gavekort, men de fleste af dem er forbundet med de apps, der er nævnt ovenfor.

Du kan f.eks. vinde rigtige penge med Blackout Bingo og Solitaire Club, men det er mest hvis du bruger dem sammen med Skillz og Lucktastic. (Tip: download først spillet på Luckstastic for at optjene jetoner, og spil derefter på Skillz, så du kan deltage i konkurrencer og vinde endnu mere).

De fleste af de enkelte spil, der giver dig penge, er ikke gratis. Du skal betale for at deltage i turneringer, og du tjener kun penge, hvis du vinder den pågældende turnering.

At spille i videospilsturneringer for at tjene penge

Hvis du er rigtig god til et bestemt spil, bør du undersøge, om der findes turneringer. Nogle e-sportsgrene har fulde ligaer, og andre spil, som LOL, Rocket League og endda nogle first-person shooters, har turneringer, som du kan deltage i og vinde rigtige penge. Som et eksempel vandt vinderne af Halo World Championship 2018 fem hundrede tusinde dollars!

esport gamer

En ting, du skal huske på, før du deltager i en turnering, er, at disse mennesker er professionelle. Det er her, hvor spillet møder sporten, og de bedste af de bedste konkurrerer om at vinde. Hvis du ikke er på et professionelt niveau, er sandsynligheden for, at du vinder en af disse konkurrencer, lille.

Start en blog om videospil

En lidt anderledes, men stadig relevant måde at tjene penge på at spille på er at starte en videospilblog. Hvis du vælger denne vej, skal du være realistisk. Det kræver en masse tid og arbejde at tjene penge på at blogge.

Men hvis du ønsker at kombinere din kærlighed til videospil med din passion for at skrive, kan det at oprette en blog være en god måde at tjene penge på din vane med videospil.

Der er et væld af emner, du kan skrive om som videospilblogger. Du kan skrive anmeldelser af spil eller konsoller, skrive rundvisninger, skrive artikler, der hylder de bedste øjeblikke i visse franchises, eller blot besvare de spørgsmål, som brugerne stiller mest (ligesom vi gjorde med denne artikel).

bedste videospil

Der er masser af indhold omkring spil, og hvis det er en af dine passioner, er jeg sikker på, at du kan gøre din spilblog til en rentabel side virksomhed.

Du kan lave din egen hjemmeside med Wordpress til meget lave omkostninger, der er hundredvis af tutorials på youtube og internettet, det er virkelig værd at kigge på det! Vi råder dig også til at interessere dig for SEO (søgemaskineoptimering), også kendt som google-referering.

Hvordan er du stødt på denne artikel? Det er sandsynligt, at det er hos google og det er helt normalt, vi har optimeret den til. Svar på de spørgsmål, som brugerne stiller mest, og du vil kunne få mange besøgende, hvis du svarer perfekt på deres interogation og deres behov.

Gør karriere i video spil

Indtil videre har vi kun talt om hvordan man kan tjene penge i spilindustrien. Men hvis du spekulerer på, hvordan du kan tjene penge på at spille video spil, har du så overvejet en rigtig karriere inden for gaming?

Hvis du har færdigheder inden for grafisk design, kan du være med til at skabe det næste store spil. Du kan leve af at skabe videospil!

For de fleste mennesker er det sjovere at spille spillet end at skabe det, men der findes karrierer, som f.eks. spiltestere, der er dedikeret til spil. Disse mennesker spiller spil, før de udgives, leder efter problemer og fejl, forsøger at finde fejl, så udviklerne kan rette dem, og sørger for, at alt er klar til udgivelse.

dev gaming

Du kan finde stillinger som tester på job portaler som Indeed. Disse stillinger er normalt ikke særlig godt betalt og er desværre ret sjældne, men de er et godt springbræt til spiludvikling.

Kan man virkelig tjene mange penge på at spille videospil ?

Som du sikkert har bemærket, er det faktisk ret svært at tjene penge på at spille videospil. Men svært betyder ikke umuligt. Hvis du virkelig brænder for spil, kan du komme ind i en af de spilrelaterede sidebrancher, som vi har talt om.

Det er relativt nemt at tjene nogle ekstra penge på din passion for videospil. Hvis du bruger et (eller flere!) af de fantastiske programmer, vi har talt om, og lancerer mindst et par streams, kan det være en fantastisk måde at tjene lidt ekstra penge i din fritid og bevise en gang for alle, at spil ikke er spild af tid!

Hvis du vil starte som streamer og have en flot baggrund synlig for webcam'et eller blot forskønne dit setup og dit gaming rum, så tilføj nogle flotte Gamer Aesthetic deko som neonlys, led bånd eller endda lamper vil give dig et flot look!

Tag et kig på vores kollektion direkte ved at klikke på billedet nedenfor!

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.