Hvordan Tjener man Penge på Facebook Gaming ?

Hvordan Tjener man Penge på Facebook Gaming ?

læsning

Vil du vide, hvor mange penge du kan tjene som streamer på Facebook Gaming? Undrer du dig over, hvordan du kan tjene penge på denne platform? Om det er det værd at komme i gang på den og forlade Twitch? Uanset hvad dit tilfælde er du landet det rigtige sted!

I denne artikel vil vi se de forskellige måder at generere penge på denne platform, hvor meget det kan indbringe at streame på den og især om Facebook-platformen virkelig er pålidelig på lang sigt!

Lad os starte uden videre!

Gamer Aesthetic Neon

Hvordan tjener man penge ved at streame på Facebook Gaming ?

Streaming er et område i konstant udvikling og vækst. Og da spilindustrien forventes at være over to hundrede milliarder dollars værd i 2022, bliver indtægterne ved med at vokse.

Da Facebook Gaming bliver et stadig mere tilgængeligt sted for streamere, er der mange penge at tjene, så det er et godt sted at starte at finde ud af, hvordan man tjener penge ved at streame på Facebook Gaming.

Til det formål vil vi tage et kig på ti måder at tjene penge på Facebook Gaming lige nu:

  • Facebook In-Stream Ads
  • Samarbejder med brands på Facebook
  • Facebook Fan-abonnementer
  • Donationer
  • Salg af merchandise
  • Væddemål på spil
  • Afholdelse af turneringer eller særlige begivenheder
  • Med affiliateprogrammer
  • Sponsorering af
  • Uploading til andre platforme

For streaming annoncer, varemærke samarbejder og fan abonnementer skal du oprette dem i Facebook Creator Studio. Først skal du oprette en side på din Facebook-konto, og det er her, du får adgang til sidens pengeskabelsesskærm.

Vi vil tale om monetariseringsstrategier nedenfor, samt om kravene til visse monetariseringsstrategier.

Facebook In-Stream-annoncer

In-Stream-annoncer er korte annoncer, som du kan indsætte i videoer, når du er berettiget. Disse annoncer genererer indtægter, hver gang de bliver set og brugt. Du skal opfylde visse kriterier og berettigelse krav for at udnytte dette indtægtspotentiale.

facebook gaming

Hvis du vil tjene penge på Facebook, skal du først følge Facebooks retningslinjer. Dette omfatter, at du ikke må offentliggøre obskønt, ulovligt, nedsættende indhold osv.

Kriterier for berettigelse til In-Stream-annoncer

For at være berettiget til at køre in-stream-annoncer skal din side opfylde følgende kriterier:

10.000 følgere OG 30.000 visninger af et minuts varighed. Dette er en video på 3 minutter.

Mærke Samarbejde på Facebook

Mærke Samarbejder er en fantastisk måde at begynde at tjene penge tidligere i din Facebook-karriere. Det antal følgere, der kræves, er mindre end andre indtægtskilder fra Facebook-videoer.

Nogle gange ser et brand dine videoer eller streams og ønsker at samarbejde med dig. Måske vil de have dig til at bære en hat med deres logo og tale om deres produkter. Når brands ønsker at arbejde sammen med dig, samarbejder de, og det er en effektiv måde at generere massive indtægter på, når du har et publikum.

Det kræver blot, at dette publikum har set et par videoer og afgivet et par kommentarer. Disse tal kan virke kedelige at opnå, men det er ikke så svært, som du måske tror.

Kriterier for berettigelse til brand-samarbejder

For at kunne deltage i et brand-samarbejde skal du opfylde følgende kriterier. Disse kriterier vil blive vist i Facebook Creator's Studio for alle de sider, du ønsker at tjene penge på platformen.

streamer

1.000 følgere OG et af følgende kriterier: 15.000 engagementer i et indlæg ELLER 180.000 minutters visninger ELLER 30.000 et-minutters visninger for en video på 3 minutter.

Facebook Fan-abonnementer

Abonnementer er en måde at generere en fast månedlig indkomst fra en gruppe loyale fans. Disse superfans tilmelder sig et abonnement på dine videoer og streams. De betaler et månedligt abonnementsgebyr, og du modtager en del af det, de betaler.

Der er nogle ret strenge krav til abonnementer for at kvalificere sig, men Facebook vil blot sikre sig, at indholdet har værdi. Så få dine streams til at tælle. Gør dem under holdende og nyttige.

Kriterier for beretti gelse af fanabonnementer

For at kvalificere dig til abonnementer på Facebook gaming skal du opfylde visse kriterier.

Disse kan også findes på Facebook-skaberens studieside for hver af dine Facebook-sider. Du skal blot klikke på fanen for indtjening, og du vil se kravet.

10.000 følgere OG 50.000 engagementer i indlæg ELLER 180.000 minut visninger.

Stjernedonationer

Facebooks system til streaming af spil gør det meget nemt at tjene penge. Når nogen ser en stream, er der som regel en mulighed for at give dem "stjerner". Disse stjerner svarer til et par cent (85 for 6 kr.). Hvis nogen kan lide din stream, kan de give dig stjerner.

blå billetter

Det er lidt ligesom gadekunstnere, der har en hat eller en krukke til rådighed for drikkepenge. Hvis du synes, at det er sjovt, hvad de laver, kan du smide lidt småpenge i deres hat eller krukke. Stjernen er som disse småpenge, så vær ikke nærig og giv folk stjerner for at hjælpe dem.

Salg af derivater

Det fremgår ikke af nogen af Facebooks retningslinjer, i hvert fald ikke på tidspunktet for skrivningen af denne artikel, at Facebook har regler mod at sælge dine egne produkter via stream eller video.

Der er strenge retningslinjer, der forbyder at opfordre til engagement. Dette er meget forskelligt fra YouTube, hvor nogen i hver video beder dig om at gå ind og synes godt om deres video eller abonnere på deres kanal osv.

Så længe du følger Facebooks retningslinjer, kan du endda sælge dine produkter på Facebook-platformen. Hvis du har et brand image eller logo, som folk virkelig kan lide, eller hvis du har en god følgerskare, vil du opdage, at folk vil købe dine huer, t-shirts og merchandise.

Du kan måske endda få specialtrykte musemåtter til salg. Der er alle mulige muligheder med print-on-demand.

Placer væddemål

En smart måde at tjene penge på dine følgere på er at indgå væddemål med dem. I tilfælde af Facebook-spil kan du satse stjerner på, at en person, der har sluttet sig til dig i spillet, kan gøre dette eller hint.

Hvis de ikke kan det, skal de betale dig x antal stjerner. Husk, at stjerner svarer til næsten 0,07 kr., og at Facebook betaler dig, hver gang nogen giver dig en stjerne. 

fortnite

Tilføj et dagligt bettingspil til din livestream for at tilføje indhold og underholdning og samtidig give dig en ekstra måde at tjene penge på.

Facebook har dog særskilte regler om at opfordre til engagement. Og det kan meget vel være i strid med reglerne. Så at bruge en anden platform til at satse, mens du sender på Facebook, synes at være det eneste stabile alternativ.

Organiser turneringer eller særlige begivenheder

Når du begynder at få et godt publikum på dine streams, især hvis mange mennesker engagerer sig, kan du organisere særlige begivenheder eller turneringer.

Til disse begivenheder kan du opkræve et deltagergebyr og begrænse antallet af pladser. Dette vil være med til at øge engagementet, da dine loyale fans vil skynde sig at deltage. Jo flere loyale fans du har, jo mere kan du opkræve for deltagelse.

Du kan derefter lægge videoen af live-eventet ud på alle dine andre kanaler for at få folk til at tilmelde sig det næste event.

Affiliateprogrammer

Streamere indgår ofte partnerskaber med affiliate programmer, der giver dem mulighed for at få en andel af salget af visse produkter. Du kan f.eks. være partner med et affiliate program, der giver dig 10 %, hver gang nogen køber en mikrofon ved hjælp af dit unikke affiliate-link.

facebook gaming logo

Indsæt dette link i din beskrivelse og BOOM! Hver gang nogen bruger dit link til at købe den pågældende mikrofon, får du en lille del af beløbet. Der findes tonsvis af affiliate programmer, så det burde ikke være svært at finde et, der passer godt til din redaktionelle linje.

Sponsorering

Når du har opbygget et tilstrækkeligt stort publikum, vil du begynde at tiltrække dig opmærksomhed fra store virksomheder, som vil have dig til at hjælpe dem med at promovere deres websted. De vil måske bede dig om at støtte deres spil produkt eller bære deres mærkevare trøje eller -hat under dine livestreams.

Sponsorer kan hjælpe dig med at få nyt udstyr og tjene penge. Overvej at teste spildprodukter som en supplerende aktivitet til dit primære livestream. Du kan tilføje et 30 sekunders klip til dit livestream, hvor du fortæller, at du vil teste et nyt stykke udstyr under livestreamet.

Virksomheder vil gerne sende dig deres nyeste spilrelaterede produkter til din godkendelse. Og du kan opkræve dem en masse penge for disse 30 sekunder i rampe lyset. Det er en win-win-situation for dig.

Videoer på tværs af platforme

En god måde at udnytte dine streams på er at optage streams og lave dem til videoer. Du kan derefter uploade dine videoer til dine kanaler på andre platforme.

Youtube

Youtube har en enorm tilslutning. Det kræver arbejde at etablere sig, så hvorfor ikke få et forspring ved at genbruge dine Facebook-streams til at skabe videoer, som du kan lægge ud på en Youtube-kanal?

twitch vs youtube

Dette er en nem måde at offentliggøre nye videoer på Youtube regelmæssigt med minimal indsats. Og hvis du streamer regelmæssigt, kan du nemt opbygge en samling af videoer på en Youtube-kanal.

Stream på flere platforme samtidig 

Du behøver ikke at vælge mellem Twitch, Facebook eller Youtube for at streame, for du kan streame på flere platforme samtidig takket være de funktioner, som forskellige streaming software som streamlabs tilbyder!

En potentiel stor mulighed for at drage fordel af hver platform kan tilbyde bedre vederlag eller funktioner.

Det kan dog også være relevant at fokusere på én platform for ikke at sprede sig for meget. For at give dig en idé, havde vi skrevet flere sammenlignende guides mellem de forskellige platforme Facebook gaming vs Twitch og Twitch vs Youtube!

En alternativ streaming platform med gode udbetalingsudsigter 

Nu kender du alle de måder at tjene penge på Facebook Gaming, en platform, der stadig vokser, og som tilbyder nogle ret interessante udbetalinger. Hvis du ønsker at prøve en anden platform til streaming, kan dette måske være en platform, du bør overveje.

Uanset hvilken platform du vælger, er det eneste du skal gøre under alle omstændigheder at springe ud i det og begynde at tilbyde din vision gennem dine streams.

Hvis du ønsker at have en ekstraordinær indretning, der bedst afspejler din passion for gaming, alt sammen med en farverig og dæmpet led belysning atmosfære, kunne vores samling af gamer indretning Aesthetic godt interessere dig (og behage dig), du kan få direkte adgang til den ved at klikke på billedet nedenfor! 

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.