Hvordan tjener man penge på Twitch ?

Hvordan tjener man penge på Twitch ?

læsning

Twitch er den foretrukne platform for gamere med mere end 4 millioner broadcastere om måneden og 17,5 millioner gennemsnitlige daglige brugere, som alle spiller eller ser andre spille videospil. Det er også den foretrukne platform for gamere, der håber at kunne gøre deres hobby til en sidegevinst.

Nogle tv-stationer tjener et syvcifret beløb om året på abonnementer, sponsorater og en del af reklameindtægterne. Det er rigtigt, at de som regel har titusindvis af følgere og bruger timer hver dag på at sende, spille og være vært for andre spil på deres kanal.

Men du behøver ikke at være en elitebruger for at tjene penge på siden. Her er, hvordan du opbygger dit publikum og begynder at tjene penge på Twitch.

Gamer Aesthetic Dekoration

Opbygning af et publikum på Twitch

Det er umuligt at tiltrække et publikum til en online platform fra den ene dag til den anden. Det er det samme med Twitch.

"Succesfulde kanaler, ligesom virksomheder, opbygges over flere år, ikke over dage eller uger," siger Jordan Slavik, en ivrig gamer, der har rådgivet Twitch-udsendelser om at opbygge et publikum. "Det vigtigste er at blive ved med at producere indhold.

Du tjener måske lidt penge her og der i starten, men forvent ikke en stabil indkomst, før du har gjort et stort stykke arbejde. Find din niche, uanset om det er et spil, en genre eller en stil. Hvis du f.eks. ikke er den mest talentfulde spiller, så vær den sjoveste. Opsæt en regelmæssig sendeplan, så fans ved, hvornår de skal stille ind.

Brug dine eksisterende konti på sociale medier (Twitter, YouTube, Facebook, Instagram osv.) til at promovere dine Twitch-udsendelser. Og støt andre Twitch-brugere ved at se og deltage i deres streams.

Dine marketing- og netværksevner er næsten lige så vigtige som dine gaming færdigheder, ifølge Slavik.

gameuse stream

 

Når du har til trukket seerne, skal du interagere med dem. Stil spørgsmål. Lav vittigheder. Svar på chats. En underholdende tv-station opfordrer fans til at følge deres udsendelser løbende.

For at hjælpe dig med at få dit fællesskab til at vokse og få din del af kagen har vi udgivet et blogindlæg, der beskriver detaljeret, hvordan du får seere på Twich, så vi anbefaler, at du tjekker det ud!

Sådan tjener du penge som nybegynder

Efterhånden som dit publikum vokser, vokser også dit indtjeningspotentiale. Men der er et par måder at tjene penge på, mens du stadig er ved at udvikle dit publikum:

Donationer

Twitch-brugere elsker at støtte deres egne. En af de vigtigste måder, de gør det på, er ved at donere penge til deres yndlings streamere. Tilføj en "donér"-knap til din kanal, via PayPal eller en tredjepartsapp, f.eks. Streamlabs, og lad seerne tage pengene ud.

Hvis du vil vide mere om andre apps fra tredjeparter, har vi også udgivet en artikel, der introducerer dig til de bedste Twitch-bots!

Affiliate-partners kader med brands

Mange virksomheder bruger Twitch-streamere til at promovere deres produkter over for offentligheden, og streamerne får en provision til gengæld. Dette kaldes generelt for et partnerskab eller affiliate-forhold (ikke at forveksle med Twitchs partnerskabs- og affiliate programmer, som vi taler om senere).

Gamer Aesthetic Neon

Twitch-streamere kan få affilieringsmuligheder fra virksomheder, der sælger hardware og software, energidrikke og tilbehør som f.eks. headsets og stole. Provisionerne varierer, men for eksempel tilbyder Razer, hardware- og software virksomheden, affiliates op til 20 % provision på salg af deres produkter.

Mærkerne kommer normalt ikke til dig, medmindre du er en stor spiller. Tal med andre streamere for at finde affiliate-muligheder.

Merchandising

Hvis du har en loyal fanskare, kan du overveje at sælge dine egne produkter (t-shirts, klistermærker, kaffekrus og tasker til bærbare computere) via tredjepartssider som Spreadshirt. Du skal blot oprette en butiksfacade, fylde den med varer med dit eget design eller fra andre kilder og promovere dem på din Twitch-kanal.

Hvordan tjener jeg penge som Twitch-affiliate ?

Streamere, der opfylder et bestemt sæt kriterier, kan blive Twitch-affiliates. Programmet er kun på invitation, og du skal have nået følgende milepæle inden for de sidste 30 dage for at være berettiget, ifølge Twitch:

  • Mindst 500 samlede streamede minutter.
  • Mindst syv forskellige udsendelsesdage.
  • Et gennemsnit på tre eller flere samtidige seere.
  • Mindst 50 følgere.

Medlemskabet af programmet kommer med yderligere måder at tjene penge på Twitch på:

Abonnementer

Seerne kan abonnere på din kanal for at låse op for fordele, f.eks. eksklusive chatrum, emoticons og produktrabatter. Månedlige abonnementer starter ved 4,99 USD, med muligheder til 9,99 USD og 24,99 USD. Affiliates modtager en andel af hvert abonnement.

Twitch symbol

Virtuelle incitamenter

Seerne kan også yde økonomisk støtte gennem virtuelle incitamenter, kaldet "bits".

Seerne køber bits i forskellige farver og størrelser i chatvinduet, ifølge Chase, Twitchs tidligere PR-chef, som kun er på fornavn.

Prisen starter ved 1,56 dollars for 100 bits. Seerne distribuerer dem derefter til deres foretrukne broadcastere, som får en del af kagen: 1 cent for hver bit, der bruges i deres chat.

Salg af spil

Lad os sige, at du streamer dig selv, når du spiller Warframe. Seerne kan købe spillet og add-ons direkte fra din kanal ved hjælp af en "køb nu"-knap. Denne knap vises automatisk, når du afspiller spil, der sælges i Twitch-butikken. Affiliates modtager en andel på 5 % af de køb, der kommer fra deres kanal.

Hvordan kan jeg tjene penge som Twitch-partner ?

Partnerstatus er det højeste niveau for Twitch-vindere. I modsætning til Twitch-affilierede, som automatisk bliver inviteret til at deltage i programmet, skal brugerne ansøge om at blive partnere.

Gamer setup

Twitch-partnere tjener penge på samme måde som affilierede og almindelige brugere, men de får også en andel af de reklameindtægter, der genereres af deres side. Partnere kan også få sponsoraftaler og brandsponsorater.

Andre måder at tjene penge på som streamer ?

Vi har i denne artikel set 8 måder at tjene penge som streamer på, der er naturligvis et væld af måder at tjene penge som streamer på, som vi ikke har diskuteret her (produkt placering, branding, dropshipping, NFT osv...) for at undgå at artiklen bliver for lang.

Men i de fleste tilfælde handler det om affiliation, og for denne aktivitet er det bedre at have en vis base af seere og følgere for at det begynder at være interessant. Før din aktivitet bliver rentabel, skal du arbejde gratis i starten for at opbygge en gruppe af faste seere, der er klar til at følge dig. 


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.