Hvordan vælger du din Gamer PC ?

Hvordan vælger du din Gamer PC ?

læsning

Vil du investere i en maskine, der kan køre alle de nyeste spil? Du har ikke nødvendigvis lyst til selv at samle din pc, og du foretrækker at investere i en maskine, der allerede er samlet? Så er denne guide noget for dig!

Vi vil nemlig i denne artikel se, hvilke forskellige punkter du skal tage højde for, inden du køber din maskine, det nødvendige budget og alt det, du skal bruge for at være sikker på at træffe det rigtige valg!

Lad os opdage alt dette uden yderligere forsinkelse!

Hvordan skal du sætte din PC Gamer op ?

For ikke at sprede os for meget vil vi ikke tale om hvordan man selv bygger en PC op, en komplet guide er under forberedelse og du skulle få adgang til den meget snart. Når denne er ude, vil du kunne vælge mellem at bygge din egen drejebænk eller købe en allerede bygget!

At købe en færdigbygget spilmaskine har fordele, såsom tilgængelighed og pålidelighed for dem, der ikke er vant til at bygge en. Det er også meget hurtigere og nemmere at købe en færdigbygget maskine.

Hvis det ikke er en mulighed at bygge dit eget system på nuværende tidspunkt, er her, hvad du bør overveje for at få den bedste gaming-pc til dig.

Bestem dine mål for pc-gaming

Det første, som enhver potentiel gaming-pc-køber har brug for, når han eller hun begiver sig ud på denne rejse, er at gøre sig klart, hvad deres reelle mål er. Her er nogle af de vigtigste ting at overveje:

  • Køber jeg en pc for at spille et enkelt spil, eller har jeg til hensigt at spille flere ?Hvilke spil er det?
  • Er disse spil grafisk krævende?
  • Ønsker jeg en fremtidssikret pc, der kan spille triple-A-titler med Ultra-grafik i mange år fremover?
  • Har jeg til hensigt at lave andet end at spille spil på min pc, f.eks. streaming, videorensning eller fotoredigering?
  • Ønsker jeg at spille spil på farten, rejser jeg ofte, eller ønsker jeg et fast tower, der skal blive hjemme?

Hvert svar på dette spørgsmål vil ændre den type computer, du leder efter. Hvis du primært har til hensigt at spille et ældre spil som Overwatch eller Rainbow Six Siege, har du ikke brug for noget utroligt kraftfuldt til at køre dit spil, selv ved de højeste grafikindstillinger.

Hvis du vil kaste dig ud i nyere spil som det kommende Cyberpunk 2077, det næste Far Cry, Resident Evil Village og andre spil, skal du bruge en kraftigere konfiguration. Hvis du rejser meget, er der gode kandidater i bærbare computere med gaming-orienterede konfigurationer.

Hvis du ønsker at multitaske til streaming eller arbejde, skal du have en computer med en bestemt type processor. Stil dig selv alle disse spørgsmål, find ud af præcis, hvad du vil gøre med din nye computer, og skriv det ned. Når du har din liste, kan du gå videre til næste trin.

Bestem dit budget

Dette er måske det vigtigste trin. Hvis nogen bad mig om at finde den bedste gaming-pc til rådighed for dem, er dette et let spørgsmål at besvare. Jeg ville vælge en med al hardware fra mine yndlings fabrikanter, brugerdefineret væskekøling og et elegant design, og jeg kunne finde en, der kostede over 10.000 dollars.

Det er et let spørgsmål at besvare, men oftest er det virkelige spørgsmål "Hvad er den bedste gamer-pc til mig?".

gamer pc setup

Dette spørgsmål er meget sværere at stille, for mens jeg kan se på dine mål og nemt finde de bedste af de bedste ting at købe, så ændrer stort set alt sig, når du kigger på, hvor meget du rent faktisk kan (og vil) bruge.

Afhængigt af specifikke behov kan du skære ned på nogle områder, men måske ikke på andre. Selv hvis du vil have en platform, der er fremtidssikret og kan håndtere store spil, kan du gøre det uden at sprænge banken, og de fleste mennesker ønsker ikke eller har ikke råd til at sprænge banken.

Så find ud af, hvor meget du kan bruge på denne platform, og vær ærlig over for dig selv. Spillene er sjove, men de er ikke værd at bryde banken på. Tro mig, jeg har lært af erfaring.

Når du læser denne vejledning, kan du nemt tjekke gamer-pc'er efter pris. Klik på det for at opdage gaming-pc'er under 4000 kr., pc'er mellem 6000 kr. og 11.000 kr. eller gaming-pc'er over 18.500 kr.

Beslut dig for din grundlæggende hardware

Lidt mindre vigtigt end dit budget er det at bestemme, hvilken hardware og hvilke typer hardware du har brug for. Der er mange, mange faktorer at overveje, før du vælger en model at købe, hvilket gør processen endnu mere kompliceret end tidligere.

Heldigvis for dig har vi gennemgået processen, og vi kan hjælpe dig med at besvare nogle af de mest almindelige spørgsmål og kommentarer. Vi vil bryde dem ned i de spørgsmål, du svarede på, da du besluttede dig for dine mål med gaming-pc'en.

Hvilken processor og hvilket grafikkort skal du vælge ?

Til at starte med skal du blot bestemme den eller de typer spil, du gerne vil spille på din nye pc. Dette vil indsnævre hardware kravene betydeligt, hvilket kan gøre din beslutning nemmere. Hvis du f.eks. spiller et ældre spil som Overwatch eller Rainbow Six Siege, behøver din computer ikke at være særlig avanceret for at få den bedst mulige grafik.

Du kan bruge en moderne CPU i mellemklassen som AMD's Radeon 68000 eller Nvidias GTX 1660. Ligeledes en CPU i mellem klassen, såsom en Intel i5 10400F eller en AMD Ryzen 5 3600. For et spil som Fortnite kan minimumshardwarekravene være endnu lavere, men dit system er måske ikke så modstandsdygtigt i fremtiden.

grafikkort og processor

 

Hvis du derimod planlægger at kaste dig ud i en eller flere håndfulde nye, mere krævende spil som Cyberpunk 2077 eller Control og samtidig udnytte grafik kapaciteterne bedst muligt, skal du bruge noget rigtig kraftig hardware til at håndtere dem.

Du skal helst have et grafikkort som NVIDIA GeForce RTX 3080, en Intel I7 10700k-processor og mindst 16 GB RAM. Du vil kunne håndtere de fleste high-end-spil, men du vil ikke kunne multitaske så meget. Under alle omstændigheder skal du bruge RAM i 3000-serien eller højere.

En nyttig ressource til at bestemme din basis hardware er "Can You Run It ?" Dette websted samler system kravene til populære eksisterende og kommende pc-spil og fortæller dig de minimale og anbefalede hardwarespecifikationer for disse titler (ud over at analysere kompatibiliteten af din nuværende pc, hvis du ønsker det).

Hvis du ikke har nogen idé om, hvilken hardware du skal bruge på din gaming-pc, så tag et kig på et spil, du gerne vil spille, f.eks. Borderlands 3, og få som minimum en maskine med den anbefalede minimumskonfiguration. På den måde får du et system, der kan køre de spil, du ønsker i mange år fremover.

Hvilken harddisk skal du vælge ?

Lagring er også en bekymring. Jeg vil anbefale alle at kigge efter en computer med en stor SSD-disk på mindst 1 TB, men hvis dit budget ikke er højt, kan du slippe afsted med en lille SSD kun til Windows og et spil eller to, mens du vælger en billigere harddisk til resten af dit lagerbehov.

ssd

 

Fordelene ved at bruge en SSD er indlysende og uendelige. De fejler meget sjældnere, de læser og skriver data meget hurtigere, du kan reducere din opstartstid til få sekunder, spil indlæses meget hurtigere, og listen fortsætter.

Det er klart, at jo flere spil, dokumenter, fotos, videoer og lyd filer du mener, du skal gemme, jo større skal din samlede lagerplads være. Der findes absolut massive harddiske til en lille pris, så hvis du har brug for tonsvis af data, skal du ikke være bange for en plade disk med høj omdrejningstal.

Stationær gamer-pc eller bærbar gamer-pc ?

Den sidste store hardware overvejelse, du skal gøre dig, er din stationære hastighed. Er du meget på farten? Rejser du meget? Eller vil du have noget, der kan forblive semi-permanent hjemme eller på kontoret ?

Så vidt jeg ved, er der kun to måder at gå til dette på. Enten køber du en gamer laptop, eller du køber en fast gamer pc. I begge tilfælde er der nogle rigtig solide muligheder for hver af dem, og vi vil liste dem nedenfor.

Kendskab til mærkerne af gamer-pc'er

Før vi dykker ned i de specifikke modeller af færdigdesignede gaming stationære og bærbare computere til gaming, som du kan vælge imellem, skal vi tage et kort kig på pc-mærkerne. Der er en håndfuld mærker, der er blevet pålidelige og troværdige gamer-pc-producenter.

pc Asus og Alienware

Nogle af dem startede med at være kendt for én ting, f.eks. bundkort eller grafikkort, men de har alle på et eller andet tidspunkt etableret sig som selvstændige producenter af gaming-pc'er.

Nogle af de mere almindelige er Asus, MSI, Acer, Alien Ware, Dell og mange flere. Hold øje med disse firmaer, når du vælger dit build, og i de fleste tilfælde kan du ikke gå galt i byen.

Så hvad er den bedste Gamer PC 2021 ?

Vi har set alle de punkter du skal overveje når du vælger din maskine, og du er nu i stand til med sindsro at kunne investere i din drømme PC. Du er derfor fuldt ud klar over, at den bedste PC er den, der svarer til dig, dit budget og din måde at forstå spil på.

Når du har fået din pc, skal du bruge et tastatur, en mus og måske endda en controller. Du kan finde alt det gaming tilbehør du har brug for på vores online butik Gamer Aesthetic, tøv ikke med at besøge den! 


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.