Sådan Rengør du dit Gaming Setup i 5 Trin

Sådan Rengør du dit Gaming Setup i 5 Trin

læsning

Vi tilbringer mange timer om dagen, nogle gange mere end 15, ved vores skrivebord. Uanset om du spiller eller arbejder, er du i langvarig kontakt med dit spiludstyr (tastatur, stol og skrivebord), som undersøgelser har vist, at det indeholder 400 gange flere bakterier end et toiletsæde.

Her er 5 enkle trin til at holde dit gaming- eller arbejdsmiljø rent og hygiejnisk, så du kan holde styr på din sundhed, mens du stadig laver det, du elsker!

Ghostbusters Neon

Ryd op

At rydde op på dit kontor er det første og nok det vigtigste skridt til at opretholde et rent lege- eller arbejdsmiljø.

Det bjerg af papirer og det hav af ting, der ligger rundt omkring, kan rumme støv, snavs og bakterier og kan være kilde til allergiske reaktioner eller spredning af sygdomme. Desuden har forskning vist, at rod kan have en negativ indvirkning på dit mentale og fysiske helbred.

Tag dig tid til at sortere din opsætning - fjern unødvendige ting fra dit skrivebord, og behold kun det, der er nødvendigt for at holde dig mest produktiv.

Støv af

Dit gaming udstyr samler støv og snavs hurtigere, end du kan forestille dig. Alligevel vil en simpel 5-minutters rutine med et par dages mellemrum - en hurtig rengøring af dit setup med en fugtig mikrofiberklud - gøre underværker. Dette omfatter dit skrivebord, periferiudstyr som tastatur, CPU, mus og stol.

Her er nogle tips og tricks til rengøring af din bastion:

Tastatur: En vatpind passer perfekt ind i mellemrummene mellem hver enkelt tast. Giv den en god tørring, og du er færdig på ingen tid.

Mus - Ud over at tørre musens ydre kabinet af, skal du tage to tandstikkere for at nå og fjerne snavset mellem musens slidser.

CPU - Du kan nemt slippe af med det støv, der har samlet sig omkring din computers chassis og de omkringliggende ledninger, ved hjælp af en dåse med trykluft. Når det er gjort, skal du rense alle de udvendige ventilationsåbninger med en vatpind og rense alkohol.

Kontor: Spar ikke på overflader, der ikke er synlige. Brug den samme dåse med trykluft til at støve dit bord af, før du slutter af med aquick; tør overfladen af med et rengøringsmiddel efter eget valg. Glem ikke skufferne og undersiden af dit skrivebord.

rydde op i pc-opsætningen

Stol - Hvis din stol er lavet af PU-læder, skal du blot tørre læderet af med en mikrofiber klud fugtet med lidt vand og en smule rengøringsmiddel. Hvis din stol er lavet af stof, kan du nemt støvsuge de opsamlede støv partikler op på få sekunder.

3. Desinficer

Nu hvor dit setup er støvet af, skal du tage yderligere 5-10 minutter til at desinficere og tørre alting af med en mikrofiberklud, der er sprayet med en desinficerende opløsning.

4. Hold dine hænder rene.

Dine hænder er den vigtigste bærer af bakterier og vira, så hold dem rene. Hvis du vasker dem før/efter måltider og skrubber dem med en god sæbe efter lange lege sessioner, hjælper du med at holde dig sund.

Det er lige så vigtigt at praktisere gode personlige hygiejnevaner på dit arbejde eller på din legeplads. Undgå at gnide dig i øjnene eller røre dit ansigt, især hvis du bruger en fælles computer eller spiller/arbejder i et fælles område. 

Lavage de Mains

En praktisk løsning er at have en flaske hånddesinfektionsmiddel eller desinfektionsservietter ved dit skrivebord.

Lad være med at snack på dit skrivebord.

Hvis det er muligt, skal du holde dine måltider væk fra dit skrivebord. Krummer eller madstænk, især dem, der kan falde ned i sprækkerne på dit tastatur eller sidde fast på dit skrivebord, fremmer væksten af bakterier og tiltrækker myrer og andre uhygiejniske insekter.

Men hvis du absolut er nødt til det, så tør dit skrivebord grundigt af, når du har spist på det. Sørg også for at vaske dine hænder, inden du kaster dig ud i dit spil igen.

Optimér din kabelstyring 

Dit skrivebord og dit gaming-setup er måske bakteriefrit, men du godeste, se lige alle de kabler, der ligger rundt omkring her, der og alle vegne!

Hvis det er tilfældet, bør du investere i et kabelstyringssystem, som omfatter en 3/4-tommers udvidelig muffe til flettede kabler samt en 5-fods kabelklemme til at organisere ledningerne fra din skrivebordsskærm, Ethernet-kabel, USB-kabler og meget mere.

Med alt dette setup vil du kunne rydde op i alt kabelrod på få sekunder. Kabler kan trækkes ind og ud gennem slidsen langs hylsteret, uden at du behøver at skære huller for at få kablerne ud.

Vælg vægdekorationer

For at reducere den indsats, du skal bruge for at gøre dit store rent, og for at undgå at slalomere mellem forskellige genstande, når du tørrer, kan du bruge dekorationer som plakater eller neonlys!

Væggene tager nemlig meget mindre støv end gulvet, og de flade overflader på de forskellige møbler som kontoret og pudsningen er lige så interessante som f.eks. enkle figurer (du kan også sætte dem i en glashylde). 

Hvis du ønsker at opdage neon i spilverdenen og nørdekulturen i almindelighed, kan vores samling af neon gaming godt behage dig! Tag et kig ved at klikke på billedet nedenfor! 

Gamer Aesthetic Neon

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.