Theta.TV gennemgå

Theta.TV, Vores Mening om dette Alternativ til Twitch

læsning

Har du lige opdaget, at der findes en streaming platform Theta TV? Eller måske har du lige opdaget den i forbindelse med offentliggørelsen af denne artikel? Undrer du dig over, hvad det er, og hvad den kan tilbyde i forhold til Twitch? Så er du kommet til det rette sted!

Vi var i stand til at opdage denne platform omkring 2019-2020, teste den på vores side og se, hvordan krypto fungerer på den! For ja, det særlige ved denne platform er netop det faktum, at den er forbundet med blockchain!

I denne artikel vil vi præsentere dig for denne platform, dens muligheder, dens sorte punkter, de krypto'er, der er eksklusive på denne, men især vores globale mening vedrørende den.

Når du er færdig med at læse denne artikel, vil du vide, om streaming på denne platform er en god idé eller ej, og om kryptoerne ikke vil floppe en dag eller anden. Lad os finde ud af alt om det uden videre!

Bitcoin Neon

Hvad er Theta.TV ?

Theta.tv er en streaming platform, der konkurrerer med Twitch, og som definerer sig selv som den næste generation af Esports-underholdning på blockchain.

Seerne kan nemlig følge deres yndlings streamere, der er til stede på SLIVER (deres tidligere navn), for at interagere mere med streamet og tjene Theta-krypto'er, åbne temakasser og vinde en lang række gaver som f.eks. gaming udstyr.

Virksomheden, der har hovedkvarter i San Jose, Californien, er efter eget udsagn støttet af førende Silicon Valley-investorer og Hollywood-medier og er på en mission om at transformere den interaktive Esports-underholdningsindustri.

Lever virksomheden op til sine ambitioner? Det finder vi ud af lige nu!

theta.tv

Sådan fungerer platformen

Hvad angår funktionen, vil du som Twitch-ven ikke blive forvirret, fordi platformen fungerer mere eller mindre på samme måde som streaming med f.eks. anbefalingssektionen, de igangværende liv, filtrering efter spil osv...

Dog er aflønningen lidt anderledes, for streamere og seere kan tjene krypto!

Platformen fungerer i peer-to-peer, det vil sige at hver bruger af platformen deler en del af sin båndbredde for at stabilisere platformen og give alle seerne mulighed for at få en god brugeroplevelse når de ser en stream. Til gengæld betaler platformen dig i krypto.

 

Theta.tv drift

Før vi taler om kryptovalutaer på platformen, er det også vigtigt at vide, at streamere kan modtage fysiske og virtuelle genstande for at få dem til at vinde til deres seere med konkurrencer for at forbedre interaktiviteten hos deres publikum under streamingen.

Theta.tv har også en online butik, hvor du kan bruge deres krypto og købe emoticons, t-shirts, krus, forbundne ure, spil, konsoller, gamer stole og andre produkter af denne art.

Sådan fungerer krypto på Theta.tv

Theta Tv-platformen har to typer af krypto: Tfuel og Theta-token!

For Theta er det en ''rigtig'' krypto valuta, som du kan handle og købe på platforme som Binance eller Coinbase og veksle til fiat eller anden krypto.

Tfuel på den anden side er en krypto valuta, der er unik for Theta.tv-streamingplatformen, som du kun vil kunne bruge på forskellige måder kun på platformen, selv om du kan købe den på forskellige krypto handelsplatforme for at handle.

Som streamer affiliate vil du være i stand til at udveksle din Tfuel til andre krypto eller fiat! For at opnå denne status skal du nå en vis kvote i form af visninger og følgere.

pub

Theta.Tv vs Twitch

Som du kan se, tilbyder Thetha.tv en masse fordele i forhold til Twitch, med en interessant aflønning, kryptoer, der har udviklet sig godt indtil videre (ca. x9 i forhold til sidste år) eller gode muligheder for interaktion med vores publikum med bl.a. giveaways.

Den eneste virkelig vigtige sorte plet på platformen er helt klart dens manglende synlighed i øjeblikket, en platform, der stadig er meget lidt kendt, og endnu mindre på det franske marked! Vi er de 1. artikel anmeldelse af Theta.Tv, det vil sige...

Er platformen virkelig det værd ?

Siden lancer ingen af live streaming platformen Theta i 2016 er projektet kommet meget langt. Mens THETA nu er live på SLIVER.tv-platformen, og mainnettet fungerer godt og er næsten klar til version 3.0, har teamet arbejdet på at udvide partnerskaberne og rækkevidden af Theta-netværket.

Videostreaming har en enorm og voksende efterspørgsel i det 21ᵉ århundrede, og Theta Token-holdet søger at gøre deres platform til den go-to blockchain for video streaming. Det er endnu uvist, om de kan lykkes, men de har et meget talentfuldt og erfarent team og en stærk vision. Desuden har de en meget god start sammenlignet med nogle andre lignende projekter.

Andre interessante ting, der er planlagt nu, hvor netværket er lanceret, omfatter delte minedrifts belønninger for at sprede belønningerne blandt flere brugere, antipirat foranstaltninger for at afskrække fra piratkopiering.

gamer

De har også planer om at inkludere en generel serviceplatform, der går ud over streaming af video, men som også tilbyder tjenester som f.eks. intelligente broadcast kontrakter. Holdet har også undersøgt mulighederne for at integrere Theta-platformen i smart-tv'er, hvilket teoretisk set ville give Theta hundredvis af millioner af nye brugere.

På trods af det seneste nedadgående pres er THETA-token den 21. største krypto på Coinmarketcap.com, mens TFUEL er den 60. største. Begge tokens er på eller tæt på all-time highs, og med lanceringen af version 3.0 af hoved netværket, som vil tilføje TFUEL staking, er det meget muligt, at genopretningen af disse tokens kun lige er begyndt.

Kom godt i gang på Theta.TV

Efter alt det, du har set i denne artikel, er du klar over, at denne platform kan være et godt alternativ til Twitch, især hvis du er en af dem, der mener, at kryptovalutaer stadig har et stort potentiale forude! I vores øjne er Theta.tv klart et af de bedste alternativer til Twitch!

I vores øjne passer den Aesthetic stil nemlig meget godt til krypto- og gaming verdenen. Hvis du nogensinde ønsker at forbedre udseendet af dit setup eller din indretning, enten til din streamer aktivitet eller endda som en simpel gamer, kan vores samling af Gamer Aesthetic indretning godt behage dig!

Du kan få adgang til den direkte ved at klikke på billedet nedenfor! 

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.