emoticons twitch guide

Den Ultimative Guide til Twitch Emoticons

læsning

Twitch-emoticons er en fantastisk måde at give dine Twitch-streams lidt mere flair på og få seerne til at følge dig eller abonnere på dig. Og hvis det at spille videospil for penge er en af prioriteterne i din passion, så har du helt sikkert brug for disse abonnenter for at begynde at kunne leve af din passion!

Denne ultimative guide til emoticons på Twitch vil give dig et overblik over emoticons (især de mest populære) og derefter dykke ned i forskellene mellem globale emoticons og kanal-emoticons, skabe brugerdefinerede emoticons og bruge emoticons uden at være tilknyttet.

I dette blogindlæg vil du opdage alt, hvad du nogensinde har ønsket at vide om Twitch-emoticons. Lad os komme i gang!

Gamer Aesthetic Neon

Hvad er Twitch-emoticons ?

Twitch-emoticons ligner meget de emoticons, du ser på din telefon og på andre sociale netværkssider. Det er sjove små ikoner, som folk bruger i Twitch-chat. De bruges til at klappe, grine, græde og formidle en lang række andre følelser og reaktioner.

Men Twitch har mestret brugen af emoticons på en måde, som andre websteder kun kan drømme om. Twitch har op bygget en hel kultur med sit emoticon system. Mange emoticons er blevet til memes inden for spil miljøet, og nogle har endda gjort deres indtog uden for det.

Populære Twitch-emoticons

Nogle af de mest populære og velkendte Twitch-emoticons er udskæringer af prominente streameres/skabers ansigter, der viser en eller anden form for reaktion.

Ja, udskæringer af ansigter kan blive til humørikoner! Den mest berømte er Kappa. Denne emoticon blev skabt ud fra et foto i gråtoneskala af skaberen af det, der blev til Twitter-chatten. Det var før Twitter overhovedet eksisterede, i 2007, da den første streamingplatform var Justin.tv (som senere blev til Twitch).

Kappa-emoticonen er blevet en integreret del af Twitch-kulturen verden over og bruges typisk til at angive en rynken af panden eller et sarkastisk svar. Den bruges også til at spamme chatrum. 

meme twitch

LUL-emoticonet er et andet meget populært ikon. Det står for "lame uncomfortable laugh" og forestiller den afdøde streamer John Bain, der griner.

Oprindeligt var der nogle problemer med ophavsret og varemærker i forbindelse med brugen af det, men den oprindelige fotograf, Jonathan Tayag, gav Twitch tilladelse til at bruge det på betingelse af, at det ville være gratis for alle. I dag er det et af de mest populære globale emoticons. Bain døde desværre af kræft i 2018 i en alder af 33 år.

BibleThump-emoticonet er et af de mest populære globale emoticons, der består af en illustration i stedet for en persons ansigt. Det er taget fra spillet ''the binding of isaac'' og bruges normalt til at repræsentere tristhed, enten for at sympatisere med streameren eller en person i chatten, eller som en samme.

Mange af de samme populære, såsom "feel bad man"-frøen eller "doge", har også fundet vej til populære Twitch-emoticons.

Globale emoticons og kæde-emoticons

Der findes to typer af emoticons på Twitch: globale emoticons og kæde-emoticons. Globale emoticons er tilgængelige for alle, mens kanal-emoticons er begrænset til kanal abonnenter. Kanal-emoticons giver streamere, der har opnået affiliate- eller partnerstatus, mulighed for at tilpasse og kontrollere deres streaming-chats lidt mere.

Hvordan kan jeg få Twitch-emoticons ?

Alle streamere og seere har adgang til globale Twitch-emoticons. Hvis du vil bruge en af disse globale emoticons, skal du blot klikke på det lille smiley-ikon i chatboksen og vælge din emoji, ligesom på andre sociale medier og i andre apps til beskeder.

Det er med kanal-emoticons, at Twitch virkelig skiller sig ud fra alle de andre sociale platforme (hvis du betragter Twitch som en social platform). Du skal gå ind i streaming og få affiliate- eller partner status for at få adgang, men det er bestemt det værd. Hvor ellers kan du oprette og bruge brugerdefinerede emojis?

twitch logo

Hvis du er seer og ikke streamer, får du personlige kanal-emoticons, når du abonnerer på en kanal. Det er op til streameren at beslutte, hvilke emojis hver abonnentkategori har adgang til.

Opret brugerdefinerede emoticons

Nogle streamere opretter deres egne brugerdefinerede emoticons, men mange andre bruger en grafisk designer. Hvis du ikke har meget erfaring med billedredigeringssoftware (f.eks. Photoshop eller Gimp), kan det være bedst at hyre en grafiker, da der er visse tekniske krav, der skal opfyldes, for at emoticonet kan fungere med Twitch-platformen.

Men sørg for, at du betaler kunstneren rimeligt for hans eller hendes arbejde. De er også freelancere, der forsøger at tjene til livets ophold! Hvis du ikke ved, hvor du kan finde freelancere, kan du tjekke fiverr, du burde kunne finde din match til ret rimelige priser.

Twitch har også restriktioner og retningslinjer for de typer af emoticons, der kan bruges på deres websted. De ønsker at holde sitet brugervenligt og åbent for alle, og desværre er der nogle, der forsøger at bruge emoticonernes magt til at reklamere.

Twitch er meget opsat på at holde deres websted rent og vil afvise eller fjerne alle emoticons, som ikke opfylder deres retningslinjer! Heldigvis er alle retningslinjerne og de tekniske begrænsninger ret ligetil og i overensstemmelse med det, man kan forvente af et websted, der bestræber sig på at opretholde renlighed, sikkerhed og professionalisme.

Back to the arcade neon

Vilkår og betingelser for emoticons

Når du opretter brugerdefinerede humørikoner, skal du sørge for, at de følger alle Twitchs fællesskabsregler. Det betyder, at de ikke må indeholde noget af følgende indhold:

 • Opfordring til had - Fornærmelser, symboler, racistiske/seksistiske stereotyper.
 • Chikane - målrettede fornærmelser, intimidering, trusler.
 • Trusler om vold - Trusler mod andre, trusler om selvmord
 • Obskønt indhold - Gratis afbildninger af vold, blod, blodige indtryk, alvorlige skader, alt, hvad der har med døden at gøre
 • Seksuelt indhold - seksuelle handlinger (sex, onani), ophidselse, gestikulationer, hjælpemidler og stødende eller provokerende påklædning
 • Nøgenhed - afbildninger og efterligninger af torso, bagdel, kønsorganer osv.
 • Ulovlige stoffer - afbildninger af eller henvisninger til brug af ulovlige stoffer, narkotika og narkotikatilbehør
 • vulgaritet - obskønne eller eksplicitte ord, sætninger og fagter
 • Politisk - politiske vendinger, symboler og figurer
 • Animationer - med mindre du er en Twitch-partner, der bruger cheermote-funktionen.
 • Individuelle bogstaver og tegn - med mindre du er Twitch-partner, og de bogstaver eller tegn, du bruger, er en vigtig del af dit brand.
 • Twitch-brand-aktiver - billeder eller indhold, der er beskyttet af Twitch-brandet.
 • Emoticons baseret på Twitchs globale emoticons - kopier af emoticons, der allerede findes.
 • Overtrædelse af ophavsret/varemærke forbehold - andres kunst, varemærke, indhold, lignelse osv. uden udtrykkelig skriftlig tilladelse.

Twitch vil gennemgå dine tilpassede emoticons, før de godkendes, og vil fortsat overvåge sit websted for overtrædelser af disse retningslinjer.

Hvis du ikke overholder disse krav, kan det medføre, at det ulovlige indhold fjernes, eller at din konto straffes.

emoticon twitch

 

Den alvorlig ste straf er suspension af kontoen på ubestemt tid. Det betyder, at Twitch sletter hele din konto for altid. Derfor er det ekstremt vigtigt at følge deres retningslinjer.

Tekniske krav til emoticons

 • PNG-format
 • Korrekt størrelse, alle tre størrelser er påkrævet (28 x 28; 56 x 56 og 112 x 112 pixels)
 • Filstørrelse mindre end 25 KB
 • Gennemsigtig baggrund

Når du uploader en bruger definere emoticon, bliver du bedt om at vælge en unik kode til den. Denne kode kan være op til 20 tegn lang, men kun bogstaver og tal er tilladt. Du bør også tjekke dine ikoner i fuld opløsning, inden du uploader dem, for at sikre, at alle ord er let læselige, og at alle billeder er så skarpe, som du ønsker det.

Hvor mange bruges definere de Twitch-emoticons kan jeg få ?

Twitch har et noget kompliceret system til at bestemme, hvor mange emoticons en affiliate eller streamer kan have. Systemet er baseret på abonnentpoint.

Generelt er én abonnent ét point værd, men der er forskellige niveauer af abonnenter. Betalte abonnenter på niveau 1 er ét point værd, abonnenter på niveau 2 er 2 point værd, og abonnenter på niveau 3 er 6 point værd.

Så du kan låse op for flere brugerdefinerede slots med færre abonnenter, hvis de er abonnenter på et højere niveau.

Det maksimale antal brugerdefinerede emoticons, du kan have som Twitch-affiliate, er 5, og du skal bruge 20 abonnements point til det. Du behøver dog ikke abonnements point for at låse op for din første emoji!

twitch logo meme

Twitch-partnere kan få op til 60 brugerdefinerede emote-slots, men de skal have 10.000 abonnent point for at få det. Det er en masse abonnenter! Hvis du kan nå det antal, kan du sandsynligvis gøre videospil til dit fuldtidsjob!

Kan jeg få brugerdefinerede Twitch-emoticons uden at være affiliate ?

Indtil videre har vi kun dækket processen med at til passe emoticons på selve Twitch-platformen. Men der er stadig andre muligheder, som er perfekt kompatibel med Twitch. BetterTTV (BTTV) er et plugin, som du kan installere, der fungerer sammen med Twitch og giver dig adgang til en række forskellige emoticon-muligheder.

Det tilbyder et væld af ekstra globale emoticons, som du ikke har adgang til i den generelle Twitch-chat, og det giver dig mulighed for at uploade dit eget brugerdefinerede emoticon.

Med den gratis version af BTTV kan du uploade op til 15 brugerdefinerede emotes til din kanal. Du kan også tilføje 15 delte emotes, som er emotes, der er oprettet og uploadet af andre, men som de har gjort tilgængelige for andre. Du kan dele enhver emote, du uploader, ved at klikke på feltet "del".

Forskellene mellem Twitch tilpassede emoticons og BTTV tilpassede emoticons

Selv om du kan bruge en udvidelse som BTTV til at få brugerdefinerede emotions, har de ikke samme funktionalitet som Twitchs brugerdefinerede emotions.

Fordelen ved BTTV-emotes er, at du ikke behøver at være affiliate for at bruge dem. Du kan tilpasse dit stream med chat-emotes så meget du vil uden at skulle opfylde de svære krav!

emoji

Men du mister også fordelene. En af de største fordele ved at have brugerdefinerede Twitch-emotes er, at de kan tilbyde dine abonnenter noget. Som affiliate eller partner ønsker du at lokke folk til at abonnere på din kanal.

Du vil gerne tilbyde dem seje ikoner, som kun de får, som et hæderstegn for at være din fan. Twitchs brugerdefinerede emotes tilbyder det til abonnenterne. De kan også bruge disse brugerdefinerede emotes i alle andre streams, som de ser. Dette er en fantastisk måde at lade dine fans markedsføre dit stream på, og det vil helt sikkert hjælpe dig med at vokse.

Du har ikke mulighed for at gøre alt dette med BTTV-emotes. Brugerne kan kun bruge dem i din chat (med mindre du har delt dem via BTTV-platformen, og en anden finder dem), men selv da er det sværere at tildele dem. Du kan heller ikke vælge, hvem der kan bruge dem i din chat. De er gratis for alle, uanset om de er abonnenter eller ej.

twitch meme

 

Det fantastiske ved BTTV er, at du kan bruge disse emotes, før du tilmelder dig. Hvis du har sjove og unikke emotes og en god stream, kan det være det skub, der skal til for at få nogen til at trykke på "følg"-knappen og få dig et skridt nærmere til at tilslutte dig.

Emoticons hjælper dine Twitch-streams med at skille sig ud

Uanset om du er affiliate eller ej, hjælper brugen af brugerdefinerede emoticons med at få dit stream til at skille sig ud. At bruge dem er en af de mange ting, du kan gøre for at vise din personlighed og øge din følgerskare.

Så hvad venter du på? Begynd at oprette brugerdefinerede emoticons i dag! Det er dog ikke det eneste, der får dig til at skille dig ud, du skal også sørge for, at du kommunikerer godt med dit publikum, definerer din redaktionelle linje, designet af din kanal eller endda tilpasningen af din opsætning og baggrund.

Hvis du ønsker at forbedre disse 2 sidste punkter, har vi for dig alt hvad du har brug for gennem vores samling af Gamer Aesthetic deko! Klik på billedet nedenfor for at få direkte adgang til vores samling!

 

Gamer Aesthetic Dekoration


Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.