Youtube vs Twitch: På hvilken platform skal man streame ?

Youtube vs Twitch: På hvilken platform skal man streame ?

læsning

Twitch mod YouTube, århundredets sværvægtskamp om onlinevideoer. Men vinderen af denne Battle royale afhænger naturligvis af dit synspunkt. Hvis den ene platform er "bedre" end den anden på et område, kan det modsatte være tilfældet på et andet område.

For at afklare tingene har vi taget et kig ind i Twitchs hjerte og YouTubes sjæl. Vi vil dykke dybere ned i disse platforme og komme ind på de små detaljer i resultaterne, så læn dig tilbage og nyd turen.

I dag vil vi se nærmere på disse to platforme og give dig alle de detaljer, du har brug for, så du kan træffe dit valg og begynde at streame!  Nok snak, lad os komme i gang!

Gamer Aesthetic Lamper

Hvad er forskellen mellem Twitch og YouTube ?

Selv om der er mange ligheder mellem Twitch og YouTube, er de begge platforme til deling af lyd/videoer! Der er dog også mange forskelle mellem de to platforme.

Den mest markante forskel mellem Twitch og YouTube er publikumsinteressen. Twitch henvender sig til livestreamere og er den største live streaming platform i verden. YouTube er derimod til bæredygtigt indhold og har en fantastisk søgemaskine til at hjælpe folk, der er interesseret i et bestemt emne eller en niche.

Men denne forskel er temmelig anmassende, da begge platforme forsøger at stjæle den andens skat. Jeg henviser her til det faktum, at Twitch er begyndt at åbne dørene for videoer, der ikke er til spil, og YouTube har et relativt nyt LIVE-system til ting som streaming.

Der er flere andre forskelle mellem de to platforme, som er beskrevet nedenfor.

Navigation

Både Twitch og YouTube er søgemaskiner af en slags. Det vil sige, at der er indbygget en søgefunktion i hver af dem. Den måde, hvorpå disse to platforme foreslår videoer til en person, der foretager en søgning, er lidt forskellig.

Twitch har en tendens til at anbefale mere populære streamere og giver dig ikke mulighed for at redigere dine thumbnails, mens Youtube giver dig mulighed for at tilpasse dine thumbnails og har en søgemaskine, der gør det lettere at finde nybegyndere.

En af de ting, der kan skade nye streamere på Twitch, er præferencen for mere populære kanaler. I modsætning til YouTube, hvor en ny kanal kan ende med at blive foreslået, anbefaler Twitch gerne kun streams med en stor seerbase.

Det gør Twitch til en kompliceret platform at bruge, indtil du har et respektabelt antal seere. Den anden store forskel i forhold til browsing er mærkbar ved første øjekast, nemlig brugen af miniaturer.

Twitch vælger selv miniaturebilledet og tilbyder ikke muligheder for et brugerdefineret miniaturebillede. YouTube giver dig mulighed for at vælge din thumbnail, forudsat at du har en verificeret konto.

Denne forskel skaber i sig selv en helt anden følelse og et helt andet udseende mellem de to platforme. Det får også Twitch til at se mærkeligt ens ud for alle streams, baseret på den aktuelle populære redigering og stil.

Når det kommer til navigation, synes YouTube at være bedre end Twitch.

Reglerne

Indholdsreglerne på Twitch og YouTube er noget forskellige. YouTube er kendt for at være rimelig lempelig, når det gælder videoindhold. Samtidig synes Twitch ikke at have noget problem med at forbyde streamere uden nogen forklaring. Selv dem med kontrakter synes at lide denne skæbne som enhver anden streamer.

YouTube har i modsætning til Twitch et system med tre strejker. Der er advarsler på YouTube, før alt går i sort. Igen ser det ud til, at YouTube ligger øverst på listen for sit mere lempelige system over for sine skabere end Twitchs.

Mario Lysekrone

Vækst

Når det kommer til vækst, har YouTube helt sikkert en fordel i forhold til Twitch. Det er i hvert fald, hvad de fleste indholdsskabere mener. Det skyldes, at du nemt kan oprette og bruge korte videoer til at promovere dine livestreams. For ikke at nævne det faktum, at Youtube har en bedre algoritme til at fremhæve kvalitetsindhold.

Lad os for eksempel sige, at du ønsker at være vært for et Fortnite-stream. På grund af spillets popularitet og antallet af nuværende Fortnite-streamere kan det være en udfordring at være vært for et stream på Twitch.

Men på YouTube kan du oprette et dusin kortere videoer, der alle dækker emner, der er specifikke for dit spil. Du kan derefter tilføje et pitch i hver video for at fortælle seeren, hvornår og på hvilken dag din livestream finder sted.

Hvis du opretter en video om et emne, som folk søger efter på Youtube, og folk kan lide dit indhold, vil Youtube have tillid til dig og skubbe dit indhold mere, da folk kan lide det. Det er sådan, deres søgemaskine fungerer. Twitch er på den anden side for dem, der har et større publikum. Jo større dit publikum er, jo mere vil Twitch skubbe din kanal.

Twitch vs Youtube Tapet

Hvis du har et stort publikum, virker det. Men som du kan forestille dig, er det meget sværere for mindre kunstnere at slå igennem. På Youtube har man i det mindste en chance for at blive bemærket, hvis man skaber nyttigt indhold. På Twitch er chancerne så små og er virkelig uden for din kontrol.

En anden ting er, at eftersom folk kan se Youtube dag og nat, vil dine videoer virke, mens du sover. YouTube fungerer altså på alle tider af døgnet, mens Twitch kun fungerer, når du streamer live. Det er bestemt noget, du skal huske på.

Som du kan se, når det handler om at vokse som indholdsskaber, går fordelen til YouTube på grund af deres søgemaskineoptimering (SEO) og den måde, hvorpå deres algoritme giver små kanaler en chance for at blive anerkendt.

Apropos vækst, så forsøger jeg at udvikle min egen Twitch-kanal her, så hvis I har lyst til at hjælpe mig ved at give mig et follow, ville det være meget værdsat mine venner.

Pengene

Når det kommer til at tjene penge, har begge platforme deres fordele og ulemper, og det er svært at sige hvilken platform der er bedst til at tjene penge.

På den ene side har du Twitch. Twitch har meget nemmere kvalifikationer til at begynde at tjene penge på end Youtube. Det eneste du skal gøre er at blive Twitch affiliate, og så kan du begynde at tjene penge på din kanal. For at blive affiliate skal du have 500 minutters streaming i løbet af 7 dage, et gennemsnit på 3 seere og mindst 50 følgere. Ærligt talt er det ikke for vildt.

youtube penge vs twitch penge

Men selv om det ikke er alt for svært at blive affiliate, er det sværere at få din kanal til at vokse til en anstændig indkomst. Dette skyldes, at Twitch ikke gør et godt stykke arbejde med at fremhæve nye eller kommende streamere. Meget af det afhænger af dig.

Du kan få et par donationer og et par abonnementer hver måned, hvilket er fedt for at have nogle penge ved siden af, men det er svært at vokse din kanal til noget, du kan leve af. Desuden tjener du kun penge, når du sender på Twitch, så de penge, du tjener på Twitch, er langt mindre passive end på YouTube.

På den anden side har du Youtube. Youtube har en meget højere tærskel for, at du kan begynde at tjene penge på platformen. For at begynde at tjene penge på Youtube skal du have over 4.000 timers visninger og mindst 1.000 abonnenter.

Men i modsætning til Twitch kan folk komme og se din kanal 24/7/365. På Twitch vil de fleste mennesker kun se dig, når du er live. Hvis du tilbyder et produkt eller beder om abonnementer eller donationer, er dit vindue derfor meget mindre på Twitch end på Youtube.

rigeste streamere

Youtube betaler også mere for annoncer (se nedenfor for flere oplysninger). Og det faktum, at disse annoncer kører hele dagen på Youtube, mens de kun kører, når du sender på Twitch, er en stor grund til dette.

Endelig er det nemmere at skabe og tjene penge på en niche på Youtube end på Twitch. Hvis du skaber indhold inden for en bestemt niche (maleri, dans osv.), er Youtube bedre til at sende end Twitch, så det er lettere for dig at tjene penge på trafikken fra folk, der er interesserede i din niche.

Her er en oversigt over, hvad hver platform betaler, så du kan beslutte, hvilken platform der er den rigtige for dig.

Sådan betaler Youtube og Twitch deres skabere:

Meget sandsynligt den del af artiklen, du har ventet mest på, vi vil liste alle måder at tjene penge på, der er unikke for hver platform!

Sådan betaler Twitch streamere

 • Gennem annoncer - Når din stream når op på affiliate-niveau, kan du aktivere annoncer. Disse fungerer på samme måde som på YouTube, dvs. at de kører lige før og under din stream. De beløb, der udbetales, varierer, men den grundlæggende udbetaling er ca. 0,25 til 1,50 USD pr. 1.000 visninger.
 • Bits - Streamere kan modtage direkte donationer fra seerne. Seerne bruger en unik Twitch-valuta kaldet Bits til dette formål. Twitch tager 29 % af det samlede beløb, så streamere får 71 % af den donation, der er foretaget med Bits. Men seeren køber Bits til en høj pris fra Twitch. Twitch tjener altså penge, når seeren køber Bits, når de donerer Bits til en streamer, og når streameren forsøger at udbetale dem.
 • Donationer - Donationer, der foretages via en Paypal-donationsknap eller andre platforme til udveksling af penge, giver Twitch nul procent. Så en seer kan f.eks. donere 5 dollars, og streameren får 100 % af pengene. Dette er den mest omkostningseffektive måde at sikre, at streameren modtager alle de penge, som en seer har til hensigt at donere.
 • Med abonnenter - Det er her, Twitch er interessant i forhold til YouTube. Twitch tager 50 % (mindre, hvis du er partner) af abonnementsgebyret, som er 5 USD pr. måned pr. abonnement. Så streameren tjener 2,50 $ pr. abonnement pr. måned. Det lyder måske ikke af meget, men nogle streamere har titusindvis af abonnenter. Og abonnements kulturen lever i bedste velgående på Twitch. Folk vil gerne støtte deres streamere.
 • Med Merchandising - Her er et aspekt af Twitch, som YouTube tilsyneladende ikke forstår. Live-salg på en stream, alt imens seeren aldrig behøver at skifte til en anden skærm. Dette er muligt takket være en af de mange merchandising-udvidelser, der kan tilføjes til Twitch. Vi har afsat en hel artikel til disse Twitch-udvidelser og deres værdi for streameren.

* Husk på, at YouTube også har inkluderet en merchandise-bar for kvalificerede streamere, men Twitch-udvidelserne tilbyder mere variation.

Sådan kompenserer YouTube skaberne

 • Med annoncer - På samme måde som Twitch håndterer annoncer, tillader YouTube annoncer, når en skaber har nået en bestemt tærskel. Forskellen er, at YouTube-annoncer har en tendens til at betale mere. Meget mere. YouTube-annoncer betaler ca. 18 USD pr. visning eller mellem 3 og 5 USD pr. 1.000 videovisninger.
 • Med YouTube Prenium-medlemmer - Prenium-medlemmer er YouTube-ækvivalenten til abonnenter på Twitch. Problemet her er dog, at mange mennesker, der bruger YouTube regelmæssigt, ikke aner, at der overhovedet findes et medlemsniveau.

* Berettigelse til at tilbyde kanal medlemskaber er 30.000 abonnenter. Videospilkanaler skal have mindst 1.000 abonnenter. Skabere skal også være medlemmer af YouTube Partner Program. YouTube betaler 70 % af medlemsgebyret til skaberne og giver skaberne mulighed for at fastsætte medlemskabsniveauer med foruddefinerede priser.

 • Med Super Chat - YouTubes officielle donations system - tager YouTube 30 % af donationerne, mens Twitch ikke tager noget fra donationer (undtagen via Bits-systemet, naturligvis).

YouTube eller Twitch: Hvem betaler bedre ?

Twitch har flere muligheder for indtjening end YouTube. Da Twitch er live, er det også lettere at sælge til dem, der ser dig. Twitch tager også færre ting som donationer. Problemet er dog, at det er meget sværere at få folk til at se dit indhold på Twitch end på Youtube. Så selv om Twitch betaler lidt mere, har du langt færre mennesker, der ser dit indhold.

streamers

Jeg tror, at du kan tjene penge hurtigere og nemmere på Twitch til at starte med, i betragtning af den lave indtjeningstærskel, men hvis du ønsker at tjene penge på lang sigt, er Youtube det bedre valg. Youtube er også en mere passiv indkomst på grund af de penge du tjener på annoncer og det faktum, at dit indhold altid er tilgængeligt. Og hvem kan ikke lide passiv indkomst?

Så når det kommer til monetarisering, synes jeg Youtube har en lille fordel i forhold til Twitch.

Er YouTube Gaming eller Twitch bedre betalt?

Som vi nævnte, betaler Twitch generelt streamere bedre end YouTube. YouTube Gaming vokser dog i popularitet. For at konkurrere med Twitch har YouTube gjort det lettere for spil streamer at generere indtægter.

Men generelt betaler Twitch nye indholdsskabere mere og er den mest kendte platform for live streaming. Twitch er kongen af live streaming.

Streams på Twitch Vs. YouTube: Tallene

Når det kommer til tal for live streaming, er der virkelig ingen sammenligning. Twitch er uden tvivl den førende platform for livestreaming. Twitch har over 3 millioner mennesker, der streamer på platformen hver måned, og over 15 millioner seere hver måned.

Til sammenligning har Youtube omkring 700.000 livestream-seere om måneden og langt færre mennesker, der streamer live på platformen hver måned.

gamer

 

I løbet af de sidste par år er live streaming-platforme som Facebook Gaming og Youtube Gaming vokset betydeligt, men de er stadig langt fra lige så populære som Twitch. Selv om nogle af de bedste streamere forlader Twitch til fordel for nogle af disse platforme, er Twitch stadig suveræn.

Målt på tal er Twitch langt mere populær end nogen anden live streaming-platform, og det er ikke engang tæt på.

Hvad med streaming af spil på mobilen ?

Når det kommer til live streaming, er stationære computere, bærbare computere og spilkonsoller de foretrukne platforme. Men i smartphone-alderen er mobilspil blevet lige så gode eller bedre end nogle af de lidt ældre spilkonsoller. Dette har meget at gøre med udviklingen i spilindustrien.

Tag f.eks. cloud-baserede spilplatforme. Med disse nye metoder til overførsel af data behøver en smartphone ikke længere at indeholde alle oplysninger om spillet. Dette gør det muligt for mobilspil at være større og mere komplekse, end telefonen kunne køre på egen hånd.

I 2020 var live streaming af mobilspil på mobilen mere udbredt end nogensinde før. Og YouTube tog prisen for at være den platform med flest streamere af mobilspil.

gaming mobil

Vil du vide, hvorfor dette skete, da Twitch var den mest komplette platform for streamere?

Det er et spørgsmål om enkelhed. YouTube-appen har streaming indbygget med en broadcast-knap. Så det er meget nemt for mobile gamere at streame via appen. Og det er ikke så nemt at forsøge at streame et spil live fra mobilen på Twitch.

Når det kommer til streaming af mobilspil, har YouTube en fordel frem for Twitch på grund af dets popularitet og brugervenlighed.

Hvorfor er Twitch bedre end YouTube ?

Grundene til, at Twitch er bedre end YouTube, er følgende: Bedre bots, bedre fællesskab, bedre udvidelser og bedre forhåndsbetaling. Da Twitch håndterer livestreaming, er det også meget mere engagerende end Youtube. Twitch er fantastisk til livestreaming og let at komme i gang med.

Twitch har mange fordele i forhold til YouTube, som beskrevet nedenfor. Det er alle disse funktioner, som jeg bedre kan lide ved Twitch end Youtube:

 • Bots - I modsætning til YouTube har Twitch installeret tonsvis af nyttige bots til at hjælpe dig med opgaver som at svare på chat eller byde nye følgere eller abonnenter velkommen. Selvfølgelig, hvor der er gode bots, kan dårlige bots få dig bandlyst, f.eks. dem, der kunstigt opblæser antallet af seere eller følgere.
 • Fællesskab - En ting, der tiltrækker mange mennesker til Twitch, er fællesskabsaspektet. Du kan gå ind på en kanal og være omgivet af hundredvis af mennesker med de samme interesser som dig. Live streaming på Twitch er som et gigantisk virtuelt socialt netværk.
 • Udvidelser - Twitch har et meget anstændigt sortiment af nyttige værktøjer kaldet udvidelser. Disse kan installeres til en række formål, lige fra stream-tællere til minispil, der streames. Niveauet af tilpasning, som en streamer kan få ved hjælp af disse udvidelser, overstiger det meste af det, der er forbeholdt YouTube-skabere.
 • Bedre betaling - Som sagt tilbyder Twitch flere muligheder for monetarisering og betaler mere på forhånd end YouTube. Mit eneste problem med Twitch-monetarisering er, at det er sværere at få seere til din kanal, så færre mennesker er villige til at betale dig penge.
 • Engagement - Da Twitch udsendes live, er engagementet mellem seeren og tv-stationen naturligvis meget bedre, da interaktionerne sker i realtid. Dette opbygger stærkere relationer, end det ville være muligt på en gammeldags YouTube-video.

Hvorfor er YouTube bedre end Twitch ?

YouTube er bedre end Twitch af flere grunde, bl.a. fordi YouTube er mere eftergivende med hensyn til indholdsregler, miniaturebilleder, video markedsføring og vækst, for blot at nævne nogle få.

Youtube er også meget mere passivt end Twitch, da du ikke behøver at "være live" for at skabe indhold. En anden fordel ved Youtube frem for Twitch er, at du kan redigere mere i dine videoer, da de ikke er live.

youtube tapet

Jeg forklarer mere detaljeret nedenfor, hvorfor Youtube er bedre end Twitch:

 • Som vi har set før, har Twitch en tendens til at udelukke streamere, nogle gange uden advarsel eller grund. YouTube har meget mindre strenge indholdsregler og endda en tre-strejkeregel, der forhindrer, at skaberne bliver smidt ud for en enkelt overtrædelse af politikken (medmindre det er en ekstrem modsigelse af reglerne, selvfølgelig).
 • Miniaturebilleder - Bortset fra den åbenlyse clickbait, der dækker YouTube, er en af de bedste funktioner på platformen, at skaberne kan oprette og konfigurere deres video miniaturer. Dette giver dig mulighed for at eksperimentere og se, hvilke typer miniaturer der tiltrækker seerne.
 • Video Markedsføring - Platformen er oprindeligt designet til at dele forudindspillede videoer. Ved at udnytte dette faktum til sin fordel kan man lave et stort antal videoer for at promovere en livestream, der finder sted på planlagt basis. Youtube er også bedre til at promovere indhold fra små skabere, forudsat at der er tale om kvalitetsindhold naturligvis.
 • Vækst - For nye skabere kan Youtubes algoritme anbefale en nyere video til andre. Derfor er det nemmere at begynde at få fans på YouTube end på Twitch, som normalt støtter de mest sete streams før nye streams.
 • Det mere passive - Youtube er naturligvis meget mere passivt end Twitch. Med YouTube behøver du ikke at være "live" for at promovere din kanal. Dine videoer bliver afspillet hele dagen, hver dag, og Youtube selv skubber din kanal mere end Twitch.
 • Bedre redigering - Da Youtube ikke er live, kan du tilføje meget mere tilpasning til dine videoer, end du kunne på en live stream. Hvis du kan lide video redigering, så vil Youtube være en meget sjovere oplevelse for dig.

Twitch og YouTube Gaming

Som tidligere nævnt er der flere forskelle mellem YouTube og Twitch. Og mens YouTube har et latterligt stort antal seere, har YouTube Gaming langt færre end Twitch.

YouTube Gaming tilbyder en række forskellige livestreams samt forudindspillet video. De livestreams, der tilbydes, er dem med flest seere, ligesom på Twitch.

Den tydelige forskel er, at lige under rækken af anbefalede populære live-streams på YouTube Gaming-hovedsiden er der en blanding af streams med meget højt seertal og en blanding af nyere videoer, der endnu ikke har titusindvis eller hundredtusindvis af visninger.

I den forstand giver YouTube nye streamere en langt bedre mulighed for at udvikle en kanal og blive fundet af seerne. Ulempen er dog, at publikum er betydeligt mindre end på Twitch.

I fremtiden kan vi forvente, at YouTube Gaming vil vokse betydeligt. Selvom Twitch har et større antal streamere, har YouTube en langt større rækkevidde. Og med Googles hjælp vil vi sandsynligvis se YouTube Gaming's vækst fortsætte.

Men indtil videre er Twitch fortsat i spidsen, når det gælder live streaming.

Hvad er bedst: Twitch eller YouTube Gaming?

Når man tager alle faktorer i betragtning, er det klart, at Twitch er den bedste platform, når det gælder udsendelse af en spiloplevelse. Platformen har et meget, meget højere antal seere, der er interesseret i gaming end YouTube.

Læg dertil andre fordele såsom nemmere kvalificering til monetarisering, og Twitch er et oplagt valg frem for YouTube gaming. Men vent, det kan ikke være så simpelt som at sige, at Twitch er bedre. Lad os se på den anden side af argumentet. Lad os se på væksten på én platform.

Da Twitch bruger et helt andet system til at rangordne streams, er den bedste måde at vokse på Twitch på at streame mange live streams. Med andre ord, jo flere livestreams du sender, jo hurtigere vil din stream vokse. Du skal også promovere din kanal på andre platforme såsom Twitter og Instagram.

twitch tapet

Men selv hvis du promoverer andre steder, skal du stadig lave en masse streaming.

Hvis du har en partner til live-streaming, som kan tage over i flere timer ad gangen, kan denne strategi fungere. Men for de fleste streamere, medmindre du ikke har nogen regninger at betale, vil du sandsynligvis ikke have råd til den tid, det tager at streame dag og nat for at fremskynde væksten af din kanal.

Det er her, at YouTube er den dominerende mester. Husk, at YouTube er ejet af Google, verdens største søgemaskine. Og de har bragt denne søgekraft med til YouTube. Det betyder, at der er mange flere muligheder for at blive fundet på YouTube, når du har en ny kanal.

Det betyder ikke, at Twitch dropper nye streamere. Det er stadig muligt at blive fundet af seerne gennem tagging-systemet, som giver seerne mulighed for at forfine deres søgning, men det er stadig en hård kamp.

Men selv med disse tags er det langt fra lige så effektivt som YouTubes anbefalede videoer, som kan få en stream eller videokanal til at skyde i vejret på kort tid, hvis seernes engagement er positivt.

Så selv om YouTube Gaming ikke er lige så stort som Twitch, har du en bedre chance for at blive genkendt af andre, fordi der er mindre konkurrence, og fordi YouTube gør et bedre stykke arbejde med at fremme indhold fra mindre streamere end Twitch. Jeg mener dog stadig, at Twitch er den bedste platform til live streaming, selv om det er sværere at komme i gang der.

De mest stillede spørgsmål om dette emne

Før vi går videre til konklusionen, vil vi gerne afsløre nogle spørgsmål, som vi har stillet os selv i forbindelse med disse to platforme, og som vi mener er relevante og bør tages med i betragtning i forbindelse med dommen. Her er de!

Kan vi streame på YouTube og Twitch på samme tid ?

Teknisk set er det muligt at streame på både Twitch og YouTube. Du kan bruge en tjeneste som Restreams gratis abonnement. Restream er en tjeneste, der tager din livestream og streamer den til 30 platforme på én gang. Og den gør det uden at belaste dit system. Så du kan streame som du plejer, men live på snesevis af platforme.

Streamlabs Prime har også en multi-streamingmulighed, og det er fantastisk. Med et enkelt klik kan du streame til Twitch og Youtube. Et fantastisk system, som vi ikke kan anbefale nok.

Der er dog et vigtigt punkt at overveje, når det kommer til streaming på flere platforme. Det handler om monetarisering. Hvis du er associeret med Twitch, er det aftalt, at du ikke må streame på andre platforme, da du ellers mister din associerede status.

Ejer YouTube Twitch ?

YouTube ejer ikke Twitch. YouTube er ejet af Google, som er ejet af Alphabet Inc. og Larry Page Sergey Brin ejer Alphabet Inc. Larry har milliarder af dollars i samlede aktiver. Denne sjældent omtalte milliardær ejer både Google og YouTube på egen hånd. Hvad angår Twitch, så er denne platform ejet af Amazon, som ejes af Jeff Bezos.

Og som du måske eller måske ikke ved, overskred Jeff Bezos for nylig en nettoformue på 190 milliarder dollars, hvilket gør ham til en af de rigeste og mest indflydelsesrige erhvervsledere på planeten i 2021.

amazon og google group

Konklusionen på Twitch og YouTube

Resultaterne er kommet ind, både Twitch og YouTube er blevet analyseret og inspiceret. Og svaret på spørgsmålet om, hvilken der er bedst, er: Det kommer an på. Jeg ved det, det er et godt svar, ikke? Men hver platform har sine egne fortjenester og ansvarsområder. Her er en hurtig oversigt over, hvornår du måske finder den ene platform mere interessant end den anden.

Mobilspil - YouTube tager kagen. Takket være den problemfri integration af YouTube-appen til mobilspil er det latterligt nemt at streame dine mobilspil på YouTube.

Det er dog ikke så svært at gøre det samme med Twitch. Ved hjælp af en app som Streamlabs mobilapp er det ret nemt at streame på Twitch. Men det er lidt mere behageligt at bruge YouTubes gaming-app, så den vinder med et hårfjerning.

youtube og twitch logo

Konsolspil - Twitch er den mest streamede konsolspilsituation. Platformen blev bygget til streaming. Der er flere streamere og seere af spil på Twitch. Og Twitch har en tendens til at betale streamere bedre end YouTube.

PC-spil - Som med konsolspil tager Twitch også kagen.

Udvikling af nye streams - YouTube vinder. Ved at bruge forudindspillede videoer til at promovere live-streams i perioder uden for spidsbelastningsperioder giver YouTube nye streamere mulighed for at opbygge et publikum med mindre tid til live-video streaming, end det er nødvendigt for at opnå de samme resultater på Twitch.

Indtjening - Hvis du ønsker at gøre streaming til en selvstændig karriere, er Twitch kendt for at være mere lukrativ for streamere. Det kræver dog også en del mere arbejde at nå frem til en betydelig lønningsdag. Men hvis du ikke behøver at være millionær og ønsker at leve af at lave noget, du elsker, kan Twitch være platformen for dig.

Begge platforme har deres fordele og mangler. Og hvis du er uafklaret og forsøger at beslutte dig for, hvilken platform du skal fokusere dine bestræbelser på, hvorfor så ikke bare bruge begge?

Start din streamingkarriere på en af de to platforme

Som du kan se, har hver platform sine styrker og svagheder og sine egne måder at betale skaberne på. Med alt det, vi har delt med dig gennem denne artikel, burde du være i stand til at vælge den platform, der passer bedst til dig i henhold til dine kriterier.

Hvis du ikke kan beslutte dig, kan du også bruge flere platforme samtidig og se, hvilken platform der passer bedst til dig eller betaler dig mest.

setup gaming

For at komme i gang med streaming har vi skrevet en komplet guide, der beskriver, hvordan du kommer i gang på Twitch, som også kan anvendes på YouTube eller andre platforme med de råd, vi giver om at skabe et fællesskab eller optimere profiler og baggrund.

Og når vi nu taler om baggrund, anbefaler vi altid i hver af vores artikler at optimere indretningen af dit gaming rum, synligt fra dit webcams synsvinkel.

Faktisk er dette punkt ganske forsømt og tod, fordi det kan tilbyde en reel visuel identitet til din kanal og give dig en vis legitimitet i dine seeres øjne og dette, på enhver streaming platform.

Tro mig, et led banner, en rgb pære, en neon væglampe, en flot nørdelampe kan i høj grad gøre forskellen. Hvis du vil have et bredt udvalg af stilfuld gamer deco, så tag et kig på vores kollektion direkte fra billedet nedenfor! Du vil måske bare kunne lide det!

Gamer Aesthetic Dekoration

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Recevez nos articles dans votre boite email.