Gamer Aesthetic Story

GAMER-ÆSTETIK

Gamer Aesthetic er en broget flok af ultraforbundne bidragydere!

GAMER ÆSTETISK HISTORIE

Gamer æstetisk historie

Hvert af de 7 medlemmer har en officiel identitet og en avatar, der er lige så officiel i deres respektive virtuelle liv. Medlemmer af Y-generationen udgør hovedparten af kollektivet, og derfor kan vi se det meget 80'er-agtige præg i vores grafiske charter.

Gamer-æstetik er en livsstil!

Den æstetiske livsstil for gamere er en hyldest til videospillenes finesse, til finessen i hensigten med disse forskellige universer samt til den kunstneriske sjæl hos udviklerne, der får os til at opleve fantastiske eventyr og aldrig mangler fantasi for at overraske og underholde os.

Spillere ved, at fortryllelse er en del af denne verden, at de lys og farver, der udgør omgivelserne, er virkelige landskaber, som kan udforskes med vinden.

Gamer-æstetik deler koder, som ikke kun er forbeholdt videospilverdenen, vi kan se referencer til Manga-kultur, til nipponsk kultur, til popkultur, til kryptopenge eller til Steve Jobs' og Elon Musks iværksætterepos.

Den æstetiske mission for gamere

Gamer Aesthetic-teamet består som sagt af passionerede mennesker, medlemmerne er dedikerede til den digitale verden og forsøger at gengive det bedste fra den digitale kultur gennem en smeltedigel af retro gaming, synthwave, electro-musik og sofistikeret design.

Gamer Aesthetic ønsker at være en oplevelse, en digital verden som i "Tron", en farvepalet inspireret af "Drive" giver en hyggelig og afslappet atmosfære, som i hjemmet.

To unge Z-entusiaster fra den unge generation bringer et strejf af stilistisk friskhed og indfanger de nye kvalitative tendenser, som vores samfund sætter pris på.

Gamer Aesthetic er mere end et brand

Verden er under forandring, tidligere var videospilbutikkerne og spillestuerne fyldt til bristepunktet, men i dag lever alle deres digitale passion hjemme.

Kollektivet Gamer Aesthetic er opstået efter lukningen af to specialforretninger med et fælles mål, nemlig at fortsætte med at dele deres passioner med medlemmerne af det forbundne net.

Vores ambitioner er store, vi ønsker at grundlægge det største fransktalende digitale fællesskab omkring Retro Gaming, Synthwave og Manga-kultur, vi er ved at knytte stærke bånd til vores canadiske fætre takket være et medlem, der bor i Quebec, vi er allerede overalt!

Fællesskabet for æstetiske gamere

De æstetiske gamere, der elsker originale opsætninger, bliver flere og flere, og derfor arbejder personalet på at skabe et solidt fællesskab for at give liv til et forum, der skal fødes i løbet af det indeværende år.

Her vil medlemmerne kunne udveksle idéer og skabe kontakter, som kan blive til rigtige spil eller live stream-partnere!

Bliv en æstetisk gamer!

Du kan også være med i cyberkulturen og dele den æstetiske finesse, der kendetegner de mest subtile gamere.

Udveksl med Gamer Aesthetic Staff og bliv partner for at generere ekstra indkomst, mens du udveksler om de emner, der fascinerer dig.